icon

Liečba neplodnosti imunoglobulínmi

karinluna
15. jan 2019

imunitne podmienena neplodnost

Strana
z4
karinluna
autor
17. mar 2019

@margaretka4 ked som bola pri nom na konzultaciu tak mi povedal tak, ze IVIG to je velmi rychly ucinok oproti imunoglobulinom do svalu, kde nastupuje ucinok pomaly, ale si to bude tak ako som uz pisala, ze ten rychly ucinok mozno je akokeby rychly, ale mozno kratkodoby a pacne do svalu pomalsi, ale ucinnejsi....

karinluna
autor
17. mar 2019

@siska266 dost vela skumaviek beru, neviem teraz presne, ale treba pred vysetrenim pit (aspon mne tak setricka povedala), vysledky som mala tusim tak za 3 tyzdne....

karinluna
autor
17. mar 2019

@kagaj ja som dlho googli tie cytokiny, vraj sa tvoria v peceni, hlvane ten TN alfa, a su reakcia na to, ze s pecenou nie je nieco v poriadku, oni tam prakticky potom chcu dat situaciu do poriadku vysledkom je zapal, hematologicka mi ale tiez povedala, ze z endometrioz mozu byt cytokiny takisto vysoke

siska266
18. mar 2019

@karinluna Na reproimuno beru že 9 skúmaviek. Dúfam, že tam neodkvacnem mám 50 kg a ani darovať krv nemôžem preto, tak uvidíme :D

karinluna
autor
18. mar 2019

@siska266 neboj ten vpich sa da prezit a potom to uz necitis....: )

siska266
18. mar 2019

@karinluna Vpich v poho len potom aby som neodkvecla :D ale stresujem to je ešte ďaleko. A obvodná ma aj tam objedná či ja sa objednám sama?

karinluna
autor
18. mar 2019

@siska266 obvodna ti da vymenny listok a pojdes na hematologiu sa dat objednat, neviem teda, aku mas obvodnu, ci pozna niekoho z hematologie, ale vacsinou uz sa pacienti potom dalej sami objednavaju

majinka81
18. mar 2019

@karinluna Ahoj decko beriem a tiez mam protizapalovu.Niekedy zhresim ale drzim sa.

kagaj
18. mar 2019

@karinluna aha, dakujem za info, som nevedela ze mozu byt zvysene z peceni....ktovie ci na zaciatku tehotenstva sa moze pit caj ostropestrec mariansky.... zeby som ho aspon preventivne pila.

karinluna
autor
18. mar 2019

@kagaj myslim, ze som citala, ze by sa v tehotenstve nemal ostropesterec brat....asi velmi ocistuje, aby to neslo babatku

margaretka4
18. mar 2019

@kagaj určite sa nemôže piť

margaretka4
19. mar 2019

kocky, ak by ste niektora potrebovali mam imunoglobulin subcuviu 2 ks, igampliu 2 ks, je to to iste co gammanorm, ale o polovicu lacnejsie. Mne to pomohlo k tehu.

siska266
19. mar 2019

@karinluna Lebo tu v meste nie je ani hemato,iba v dalsom alebo az Martine.Ved uvidim co povie.Kolko plati ten vymeny listok?

karinluna
autor
21. mar 2019

@siska266 treba ist cim skor, aby potom nerobili nejake problemy, najlepsie zavolat si tam a objednat sa, za vysetrenim sa aj tak caka niekde viac, niekde menej...

karinluna
autor
21. mar 2019

@margaretka4 diky, ja musim cakat do leta, lebo mam novy termin v reprodukcnom centre a tam sa uvidi, co dalej, plus musim ist znova na odber, ci sa cytokiny nezlepsili....

siska266
23. mar 2019

@karinluna teraz v pondelok idem k obvodnej nana preventivku tak jej poviem veci okolo toho,dufam ze, budeze normalna a pochopi ma.

Strana
z4