Máte bábätko z darovaných vajíčok?
Ahojte.najdu sa tu zeny ktore nemohli otehotniet so svojimi vajickami a prijali ak darovane?ak ano aky ste mali priebeh a ked sa vam narodilo babatko ci sa to podoba viac na muza...alebo?rada by som si na tuto temu popisala.dakujem
My mame syna z DV...verna kopia mojho muza
@ddudu ahoj. Za 2,5 mesiaca od podania žiadosti sme už mali embryjka (to si porataj nájdenie darkyne, cyklus, stimulácia odber, oplodnenie a kultivacia). Viem aký hrozný je ten čas, presne vtedy som nastúpila radšej do staronovej práce nech mi to zbehne. Neboj dočkáte sa 🙂 ako dlho už čakáte? Ktoré cár navštevujete? Držím palce
@ddudu tak to mame rovnaké car 🙂 začali sme v heliose KE ale kvôli DV sme išli do Brna a trvalo to tak ako som ti písala, za 2,5 mesiaca boli embryjka, potom som sa pripravila na prvý vklad. Kontroly som mala v KE a manžel mal odber spermií aj vklady boli v Brne. Povedali ti ze pol roka až rok? Nemyslím. A napr reprofit ma ešte kratšie co som počula, ale to vieš, závisí to od danej situácie. Do Vianoc myslím ze budete mat už embryjka a pri troche šťastia aj vklad 🙂 my sme to začali riešiť koncom 2018 a v 2019 boli KET, posledný bol v auguste 2019 a v apríli sa nám naša bublinka narodila 🙂 určite to bude mať aj u vás happy end, držím palce
@ddudu jemine tak to som nemilo prekvapená 🙁 neboj ono to príde po novom roku, viem, že je to na mozog...tiež sm to riešili pred Vianocami, koncom novembra, a v decembri som bola doma a myslela na to, v januári som sa vrátila do prace a bolo to oveľa lepšie, treba sa zamestnať. Tiež som si predstavovala ako bude do Vianoc vklad, no nestalo sa tak. Nech ti to čím skôr zbehne 😘😘😘
@ddudu za máličko. Viem presne ako to je, trvá to ako vacnost, a to napätie ako to dopadne....fakt to nikto nepochopi a ani to človek nerieši, proste je to tabu, len to v sebe potláčame a potom sme klbka nervov. Ešteže existuje toto fórum kde si pomáhame 🙂 koľko už čakáte? Môžem sa opýtať čo vás zo teraz vyšlo finančné? A ozvi sa keď budeš mat niečo nove 😘
Baby a co priblizne take nieco stoji? Len cisto zo zaujimavosti sa pýtam. Drzim vam vsetkym velmi palce

@ajka251 Ahoj tu je k tomu tema https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/vyuzili-ste-darovane-embrya/