icon

Máte skúsenosť s umelým oplodnením v 45. rokoch?

mia9911
1. máj 2016

Ahojte sme s partnerom už 5 rokov spolu, môj vek je hraničný 45 rokov on je o 10 r. mladší, už sa 3 - tí rok pokúšame a nič. Máte skúsenosť aj v takomto veku s um.oplod. ? Ja už 1 dospelé dieťa mám, ale on je bezdetný.

charlie1980
3. máj 2016

@mamulka211 Mozno to bude iba tehotenskymi hormonmi 😄

jadelka
3. máj 2016

@bobricek1979 kurnik rob si co chces,mne je to jedno.

vierka1112
3. máj 2016

@charlie1980 Pýtala si sa baby čo by ste robili kebyže vám vám v 45 "ujde" tak som ti slušne odpovedala čo by som robila ja. Máš problém s pochopením čítaného textu?

vierka1112
3. máj 2016

@mamulka211 neviem či to oslovenie ženy je pre niektoré tu vhodné 😀

mamulka211
3. máj 2016

@charlie1980 Svoj nazor sme si povedali,chapavejšie pochopili,menej chapave nie,ja už by som to neriešila 😝

papricka33
3. máj 2016

@lucia20 inac , este k tej vitalite. Fakt to nie je fraza, "Vek je len cislo". Vies v akych depresiach a vv akom stave som bola ked som mala 33? Myslela som, ze moj zivot konci.... Teraz mam pocit, ze mozem prenasat hory 🙂 ...Co sa tyka aktivity, poznam vela mladych dievcat, ktore nevedia co dalej, stagnuju, rezignovali na zivot, na stastie, na lasku.... Naozaj je to individualne 😉 ...(ak sa samozrejme bavime o rozpati 10-20 rokov produktivneho veku)

charlie1980
3. máj 2016

@vierka1112 Fuuu, zacina to byt zlozite 😄 Tu odpoved som si samozrejme precitala. To bolo na margo toho, ze si spomenula, ci si tu "spravne" na mamickovskom fore😄 Zacina to byt zapletene😄

bobricek1979
3. máj 2016

@vierka1112 hm😀

mamulka211
3. máj 2016

@vierka1112 nebudem ti hovoriť muž

vierka1112
3. máj 2016

@mamulka211 a ja tebe trubka

papricka33
3. máj 2016

@vierka1112 moja sesternica mala 4 deti. Potom jej este "uslo" v 40 tke aj 45 ke! Deti vychovane, stastna rodinka, vsetci spokojni.... 🙂 (aj ked ja v mojej rodinnej situacii si to neviem predstavit)

mamulka211
3. máj 2016

@vierka1112 chýba mi tu tlačítko blok,aby som nemusela použiť vulgarizmus 😀

stellasss
3. máj 2016

@mircalla je to blbé ale napríklad taká stužková....všetky deti budú mať ešte rodičov ,,vo veku,, a ono by malo starú babu. A to nehovorím, že v dnešnej dobe umierajú 40tnici, 50tnici tak aj na to treba myslieť, že keby sa jej niečo ostalo tak áno bude mať to dieťa, alebo dospievajúci človek problém...

vierka1112
3. máj 2016

@papricka33 Jasné, že sa dá prežiť aj to, že má človek starších rodičov. To len niektoré osôbky tu z toho robia drámu, Život prináša rôzne situácie a nikdy nevieme čo sa môže stať. Jedna kamarátka prišla o jediné dieťa, mala už po štyridsiatke keď sa rozhodli pre druhé. Ako sa vyjadrila má zmysel v živote. Ďalšia po rozvode si našla partnera a rovnako majú deti po štyridsiatke, nikto ich neodsudzuje, tak to jednoducho vyšlo.

vierka1112
3. máj 2016

@mamulka211 no mala by si bežať nahlásiť ma adminovi za "hrubosť"

mamulka211
3. máj 2016

@vierka1112 nieeee,žij si,len by tu mali dať možnosť bloknúť toho,koho nazory ma nezaujímajú. Ako na fb.Vyhli by sme sa hádkam.

mircalla
3. máj 2016

@stellasss takze tym myslis, ze dieta starsich rodicov sa ma za svojich rodicov hanbit kvoli spoluziakom? no musis svoje deti dobre vychovavat

vierka1112
3. máj 2016

@mamulka211 od toho som na diskusnom fore, aby som si vymienala názory, aby som vyjadrila svoj postoj a ked sa niekomu nepáči, tak to je jeho problém

mamulka211
3. máj 2016

@vierka1112 ja sa takým ľuďom aj v reálnom živote vyhýbam,čo majú debilné nazory. Aspoň sa nehádame potom.

lucia20
3. máj 2016

@vierka1112 ty akoby si zamerne vynechavala iste moje vety a vytahujes si len to co sa ti prave hodi. Uplne hadzes moju odpoved do inej roviny ako bola myslena. Rozhodne o tomto nechcem polemizovat a rozpitvavat to tu vetu za vetou. Tie ktore to poznaju, tie chapu a autorke som svoj nazor podala.

stellasss
3. máj 2016

@mircalla no ty si pribrzdená ale poriadne. Nenapísala som, že sa má hanbiť. Ja som napísala vyššie, že poznám v okolí podobnú rodinu a áno, vidno že to dieťa je utiahnuté a hanbí sa. Poznáš ma? Tak TY moju výchovu nespochybňuj láskavo. Staraj sa o svoje deti a svoju výchovu. Ja som napísala názor a nekomentujem ničiu výchovu.

mamulka211
3. máj 2016

@stellasss 😀

mamulka211
3. máj 2016

@lucia20 nerieš tu niektore brzdy

mircalla
3. máj 2016

@stellasss a ty si prisla nejakym sposobom na to, ze to dieta sa hanbi a je utiahnute, lebo ma starsich rodicov. a na zaklade toho pausalizujes

vierka1112
3. máj 2016

@lucia20 Ok, rešpektujem že nechceš o tomto polemizovať, tvoj príspevok z 11.56 mi vyznel viac negativisticky nehľadaj za tým zámer, sto ľudí sto chutí, u každého jednotlivca je starší rodič vnímaný inak.

karkana
3. máj 2016

@mia9911 ahoj,,,no poznám od nás manželov,neskoro sa spoznali ,,,a rozhodli sa mať dieťatko tak umelým skúšali,,podarilo sa ,ale neviem, či na prvý krát,majú dvojičky dievčatká 🙂 ,,teraz majú 50rokov a deti 4roky,,,,,,,,,,,, 😉

lucia20
3. máj 2016

Osobne si myslim, ze niektore ste naozaj moje vety riadne pretocili a dali im iny vyznam. Aj napriek tomu ze nasi su uz 10 rokov na dochodku som sa za nich nikdy, nikdy v zivote nehanbila. Nikdy som im nevycitala, ze ma mali neskoro. Moji rodicia su uzasni. Narazali sme na generacne problemy.. to ano... ale nedala by som ich za nic na svete.

lucia20
3. máj 2016

@vierka1112 kolko rokov mali tvoji rodicia ked ta mali?

liuliu
3. máj 2016

pred par dnami som niekde pocuvala rozhovor s Banasovou. Kedze je este pomerne mlada a dva roky sa snazi o dieta, pytali sa jej na umele oplodnenie. Strasne sa mi pacil jej nazor , ze nieje zastancom umeleho znasilnovania prirody... zena sa moze povazovat v 45 za akukolvek mladu, moze vyzerat na 20, moze behat maratony prirodu vsak uz neoklame a reprodukcny cyklus ma davno za sebou. Ja to vidim na mojom manzelovi, ano aj jeho rodicia sa citili mladi , boli plny sil a vyzerali na 20 ked ho splodili v pokrocilom veku. Teraz ? Hocikedy ho vidim zo slzami v ociach . Viete co mi minule povedal ? Ze on netuzi potom aby sa narodil mame v 30tke, on tuzi po tom aby mali jeho rodicia teraz o 5 rokov menej. Blbych 5 rokov . Aby s nim ostali este chvilku, aby si vedeli uzit vnuca.... A manzel sa narodil predcasne, vlastne je zazrak ze vobec zije. Cely zivot ma kvoli tomu problemy.

stellasss
3. máj 2016

@mircalla Mne je to jedno keby aj v prechode rodila. Pre mňa za mňa.

Fórum je na to a hlavne zakladajúca chcela, aby každý napísal svoj názor na otehotnenie v 45. Tak som napísala. A čo sa ty do toho miešaš? Tebe som ho písala????