Máte skúsenosti s liekmi Dhea?

s_danka
10. feb 2016

Konkrétne mám predpísaný liek DHEA 25mg(60 kapsúl). Na Slovensku je liek neregistrovaný dá sa kúpiť v Rakúsku. Mám ho brať 3 mesiace 3x denne 1 tabletku.

kittydemontparnasse
20. apr 2016

Mne tiez predpisala p. doktorka z Gynfivu tento liek v rovnakom davkovani. Bola som tam v utorok 19.4.2016 a tiez by ma zaujimalo, kde a za kolko sa da zohnat. Mozem napisat IP?

dena22
29. apr 2016

brala som ho pred 2. IVF, stuplo mi AMH 0,86 na 1,26, to bol oktober 2015, k 01.04.2016 mam AMH 1,452 a začala som už aj ja brat DHEA, objednala som si ju v Heinburgu, ak budete potrebovat napisem Vam v nemcine text, oni Vam to do druheho dna pripravia, cisty preparat. Okrem toho ale uživam aj ine veci, ako matersku kašičku, treba dodat D3, udajne uzko suvisi s AMH, ak je nizke D je nizke aj AMH.

DHEA u mna asi zafungovala...mala som aj viac zrelych vajičok v druhom cykle.

wabash
18. mar 2017

Prosim Vas, nezvysilo niektorej z vas zopar DHEA tabletiek? Beriem ich uz 3 mesiace ale na 2.pokus IVF idem az v polke aprila a rada by som ich este dovtedy brala. Samozrejme kupim. Dakujem vopred velmi... Martina

catherinah
18. mar 2017

@wabash skus v skupine Vitaminy, lieky a ine doplnky
Dajusa objednat aj od Swansonu

vycky
4. máj 2017

@dena22 Ahoj. Ja som po neuspesnom ivf. Chcela by som Ta velmi pekne poprosit o pomoc. Dnes som bola v Gynfiv a pani doktorka mi predpisala dhea. Dali mi kontakt na lekaren v Hainburgu. Chcela by som sa opytat, ze aku znacku oni maju a kolko stoja? Dakujem velmi pekne za odpoved.

vycky
4. máj 2017

@wabash ahoj.Mohla by si mi poradit? Ja som bola dnes v Gynfiv a pani doktorka mi predpisala tento liek. Ty si tiez objednavala z Rakuska? Mozem sa opytat kolko Eur si platila? Kukala som na internete ale sú velke cenove rozdiely. Pani doktorka hovorila, ze je okolo 300 Eur ale na internete najdrahsia stojí 44 Eur. V Rakusku maju nieco ine? Dakujem velmi pekne.

dena22
4. máj 2017

@vycky ahojky, 300 kps ma stalo 249,70 € presne, ak budes potrebovat, preposlem ti objednavku v nemcine na tu lekaren, treba si to objednat dopredu, zvycajne do 24 hodin o mali vyrobene. Ak sa dorozumies po nemecky, tak staci im napisat na mail, ktory ti dali v GF. Ak nevies, napisem ti to ja.

vycky
4. máj 2017

@dena22 velmi Ti dakujem🙂. Mail uz mi napísal jeden priatel🙂, len som chcela vediet ci sú rovnake tie co som nasla na internete, ale asi co oni vyrobia je cistejsia, lebo je tam velky cenovy rozdiel🙂.Nevadí, nech pomoze. Budem ich uzívat 3 mesiace a potom nasleduje 2. Ivf. Ty uz mas za sebou 2 ivf? Este raz Ti velmi pekne dakujem🙂

dena22
4. máj 2017

@vycky ja uz mam za sebou 5. ale to je vekom 🙂 Ano, mal by to byt cisty preparat oproti tym, co sa predava na nete. Moc ti drzim labky. Ja osobne som nemala ziadne problemi pri brani DHEA. Dufam, ze aj tebe bude k uzitku. Vela vela vela stasticka.

lulululienka
19. máj 2017

@dena22 Ahoj, môžem ťa poprosiť o ten text objednávky v nemčine? Viem len po anglicky ale zrejme by bolo lepšie po nemecky napísať mail. Ja si idem dnes pre recept, a potrebovala by som mat DHEA doma do stredy (ideme potom na dlhšie mimo SR a nechcem strácať čas). Ďakujem pekne. A vlastne v ktorej lekárni presne si bola prosím ťa?
Inak neviete niektorá ako je to v iných krajinách s DHEA kde by sa dala kúpiť možno aj za lepšiu cenu.

vycky
20. máj 2017

@lulululienka ja som bola pre lieky pred tromi tyzdnami. Je to stadt apotheke v Hainburg. Ja som objednavku poslala vo stvrtok vecer a v piatok mi písali, ze lieky sú hotové a mozem íst prebrat. Lieky sú rucne vyrobené a sú cistejsie ako tie co si kupujes ako vitamínovy doplnok. Ja som ich pozerala aj v madarsku, ale oficialne ako liek ani tam neexistuje. Platila som okolo 275 Eur. Objednavku som písala po nemecky ale ked som isla ich prebrat, tak tam bola mladá baba, ktorá vedela po anglicky. Ked chces, tak posli mi súkromny mail a poslem Ti objednavku v nemcine😉.

dena22
20. máj 2017

@lulululienka ahojky, zajtra ti to poslem do IP, boli sme v Stadtapotheke v Heinburgu.

lulululienka
19. jún 2017

Ahojte, ďakujem za info dievčatá. Ja som sa nakoniec rozhodla nekupovať DHEA (ešte som si pozháňala ďalšie info, ktoré ma presvedčili nekupovať). A aj pre iné centrum ako Gyn- Fiv. Držím nám všetkým päste 😉

haannka
12. júl 2017

@dena22 ahoj...ja som nasla od swansonu 120 tabliet 250mg za 10,56€. To asi potom nebude to iste vsak? Dik

dena22
16. júl 2017

@haannka z lekarne stali 300 kps € 249. Zrejme bude rozdiel v cistote preparatu.

lenkavismekova
31. júl 2017

@vycky dobrý deň prosím vás nemohla by ste mi preposlal aj mne tu objednávku na DHEA idem si v piatok pre recept a neviem po nemecky.Ak by sa to dalo bola by som rada.dakujem veľmi pekne

hyacintka
2. aug 2017

@dena22
Ahoj, prosim ta ktoru Dhea si brala? Lebo vraj zavisi, ci je to 100% produkt, neviem ci s nou zacat, bojim sa neziaducich ucinkov. Nesposobuje to myomi alebo cysty?

hyacintka
2. aug 2017

@lulululienka
Ahoj, co ta presvedcilo nebrat Dhea? Mne ju odporucili ako poslednu moznost zvysit amh, bojim sato nest kvoli neziaducim ucinkom.

vycky
3. aug 2017

@lenkavismekova Dobry🙂. Este potrebujete pomoc?

catherinah
3. aug 2017

@hyacintka ake su neziaduce ucinky?

hyacintka
3. aug 2017

@catherinah
Moze rozbit komplet vsetky hladiny hormonov, porusit cinnost stitnej zlazy, nebezpecne ti zvysit testosteron, poskodzuje pecen a nadoblicky, rast chlpov na tvari, vypadavanie vlasov. Z hormonov sa mozu spravit cysty, moze zacat bujniet nieco neziaduce a po 20 rokoch to urcite budeme vediet presne, kym to bude preskumane.

lulululienka
4. aug 2017

@hyacintka
Ahoj, tak mňa presvedčili presne nežiadúce účinky. Okrem toho v ďalších dvoch CAR-och mi povedali, že účinky DHEA sa výskumom nepreukázali (vraj pár rokov dozadu si všetci mysleli že "funguje" a má vplyv na zvýšenie amh, avšak výskum nič nepreukázal). Okrem toho z ďalších iných zdrojov mám info. že nemenovaný CAR si robí takto biznis v konkrétnej lekárni ktorú ti odporučia. Teda mne konkrétne "nakázali" že len tam ju mám kúpiť. Ja mám teda žalostne nízke amh - 0,19 ale teda nešla som nakoniec do toho....
😉 pekný horúci deň Vám želám dievčatá

catherinah
4. aug 2017

@hyacintka ja som nemala nic z toho co uvadzas. Po roku uzivania mam robene kontrolne odbery, vsetko je ok, DHEA sa zvysilo.

hyacintka
4. aug 2017

@catherinah
Takze mi to odpurucas? Kolko si brala? 3x 25?

catherinah
4. aug 2017

@hyacintka ja som brala rovno 1 tabletku 100. Moze sa aj 3x25, ale toto vychadzalo lacnejsie. Ja som nemala ziadne priznaky, testosteron mi.dokonca klesol. Mozno nieco skryte, ale po roku neviem o nicom.

hyacintka
4. aug 2017

@catherinah
A kolko sa ti zdvihlo amh?

lulululienka
8. aug 2017

Dievčatá, nechcem Vám kaziť ilúzie, ale AMH sa reálne bohužiaľ zvýšiť nedá (kiežby to šlo ☹ ). Myslím že viete že počet vajíčok sa žene vytvorí ešte počas tehotenstva Vašich mám.... Bola som vo viacerých CAR- och aj viaceré fora som načítala a naozaj teraz už vieme akurát zlepšiť ich kvalitu. Dhea možno pomôže upraviť hormonálny profil (neviem) ale AMH isto nezvýši. Dlho mi trvalo kým som sa s tým zmierila, ale teraz sa teda skôr zameriavam na to ako mať tie zvyšné vajíčka čo najkvalitnejšie.
Držím Vám všetkým palce.

zibi
8. aug 2017

podla novych zisteni AMH nevypoveda o realnej hodnote folikulov vo vajecnikoch
vypoveda o astralnych folikoch na povrchu vajecnikov a to je rozdiel, urobili okolo toho strasny humbug a pritom hodnota amh nie je taka dolezita a dolezitejsie je aby hodnota FSH bola v norme. AMH MOZE byt aj FALOSNE nizke. Vacsinou je nizke vtedy ked jenizka hodnota vitaminu D3. Velkemu poctu zien, pocnuc mnou, sa zvysila hodnosta AMH, ked sa zvysilo dečko. Ked jenizke dečko, tak hodnota amh moze byt aj falosne negativna, lebo AMH koreluje s vitaminom D3. Ked je nizke dečko aj hodnota amh je nizka, lebo telo potrebuje vitamin D3 na ine a dolezitejsie procesty a plodnost tym padom je na poslednom mieste.
Je dolezite si uvedomit, ze je tu ista paralela medzi Dečkom , amh, FSH. Teda ked je nizke dečko, nizke amh , ale FSH je v norme, tak je predpoklad, ze AMH stupne, ak sa doplni dečko, lebo AMH je zavisle od dečka, ako napr. a to je priklad - hemoglobin od zeleza. KEd je nizke zelezo, klesa napr. aj hemoglobin - toto je len priklad pre pochopenie , AMH a dečka.
Ja sama som si zvysila amh z 0,20 na 2,5 a stale mi klesa a stupa v zavislosti od vitaminu d 3 - cize nie je to nemenny stav. Netreba zufat. @lulululienka

a kvalitu folikov treba - melatonin, koeznym q10, zinok, zelezo, resveratrol, macu, dečko,

zibi
8. aug 2017

@dena22 ako sa mas? daco nove? 😉

vycky
8. aug 2017

@lulululienka mne sa zvysilo z 0,9 na 2,7. Moze sa zvysit ale nie kazdej zabera napriklad dhea.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre