Mimotelové oplodnenie a čakanie po embryotransfere september 2016
ahojte snazilky.
kedze podobne temy su zu neprehladne,
zakladam novu,na konkretne obdobie,
nech sa v Tom lepsie orientuje.
budem Rada ak sa ozvu zienky ktore to teraz skusaju.
mna zajtra caka punkcia vajicok.
4.IVF.....
tak uvidime,ci uz tentoraz to konecne klapne a dojde az do konca.
dnes mame 11.den po ET-test negativny.
takze je dobre ze som vysadila lieky zu vcera.
dnes zacinam s ocistou,regeneraciou a tak....
@zus_ke
aj ja by som najradsej cim skor,ale pokial viem tak na et sa da o mesiac ale na komplet IVF sa odporucaju az 3 mesiace pauza.
tie hormony tiez potrebuju cas kym odidu.
vidim t aj teraz na sebe-uz druhy den ziadnelieky,ale krvacanie prestalo,je trosku krvi ked sa utriem,ale vlozka cista...
vobec tomu nerozumiem preco to zrazu prestalo,
ved zdalo sa ze to tlmili len tie lieky...
zajtra mam kontrolu,takze Doktor mi povie,dufam ,viac...
ja krvacam ako po jatkach-musim mat Tampon.
krv nebola,moj Doktor die podla testu a potom uz aj sono....
kedze to bolovelmi zavcasu,tak to nemalo ani vyznam....
doktora som zrusila lebo ved ako by ma pozrel pri tolkej krvi?
Termin som si dala bud.stvrtok,ked to odoznie.
ale musim uznat,ze sa citim konecne odlahcena,
opadlo to velke nafuknute brusisko,konecne mam "len" svoju mäkku slaninu
a kopec Energie,
napriek tomu ze sa mi kruti hlava,ale to je tou krvou.
konecne ma uz nic neboli,aj ked som sklamana ze to nevyslo,
ale zaroven sa citim akosi slobodne-telesne.
vcera totalna depka,musela som sa uz vyplakat-prilis dlho to uz tlacilo na nervy.
dnes mi je lepsie....
skusime to znova,len co sa dam trochu do kopy.
idem na dietu dr.Pape-je to pre zeny s PCO a inzulinovou rezistenciou.
pojdem trochu prisnejsie ako je to popisane oficialne.
@osky mrzi ma, ze ani tebe sa to nepodarilo.... nic to, aspon mas energiu ist dalej do toho 🙂 kedy planujes dalsie ivf? ja stale rozmyslam, ze co robit dalej... do buducna ti drzim velmi palce, ale ved myslim, ze podame si info potom, ze ako pokracujeme 🙂 ja uz ledva cakam kedy sa mi spusti mrcha..tak ma uz boli zdola vsetko :(
@zus_ke a vysadila si zu vsetky öieky?
ono to chvilku potrva,ale ked sa spusti,tak sa nezlakni ak bude silnejsie ako normalne.
samozrejme sa spojime.
ale snad v novej teme s konkretnym datumom.
no ja urcite nie skor ako o 3 mesiace,planujem este rozne vysetrenia a hlavne dat dolu co najviac kil.
myslim totiz,ze tie Kila su velkou prekazkou.
za tych par rokov pokusov som Vela nabrala,pri vyske 160 cm vazim cez stovku,
takze treba to zacat riesit,
ako vravim,tuto inzulinovu dietu skusim,ale budem to zu riesit aj s lekarom.
@osky no ja som brala len crinone gel... ten som si dala dnes rano posledny krat.... tak pocitam ze za 2-3 dni sa to cele spusti...a ja mam stale strasne silnu mrchu, takze dufam, ze to nebude ovela horsie 🙂 ja by som tiez mala zhodit dost vela..... tak asi sa tiez namotam na zdravsie stravovanie a aj zacnem cvicit....a mozno s tym pride aj chut a sila na dalsie ivf 🙂
ahojte.
mne Doktor povedal ze mozem aj hned v novembri zase skusit.
ale idem na operaciu zlcnika,takze treba to nechat vyhojit,ale planujeme zu v decembri rozbehnut MS-nakolko bez liekov je to u mna skoro nulove,no a hned po vianociach skusime.
ja som zacala sportovat,drzim dietu Dr.Pape-dala som za mesiac dolu 6 kg...pomaly ale isto.
musim trochu zhodit,ked sa da,beriem inozitol,vitex,macu,alchemilku,vsetko mozne,
upravila som este prisnejsie stravu,nech tie hormony zo mna cim skor vyjdu...
Doktor mi este navrhol nabuduce daco vstreknut pri transfere,aby embryjko velmi neputovalo po maternici a da mi aj to "lepidlo"....ine zu sa robit neda.
tak uvidime.
6kil? waau! klobuk dole! ja som tiez zacala cvicit.... kazdy den chodim cvicit, stravu som nejak neupravila a ani neviem, ci som dala nieco dole, ale citim sa lepsie 🙂 to lepidlo som mala aj ja .... drz sa na operacii a nech cim skor mozes ist zasa ;)
Ako sa vola to lepidlo baby,??za to sa dačo priplaca?
Ahojte baby, tak ja som bola v stredu na Ket, je tu niektora z vas , co je v podobnom termine? I ked vcera som mala taky biely vytok...neviem co to hned som volala do centra, ze si mam kupit lactofeel. A teraz neviem kedy lacto, ked vecer si davam crinone. Berie niekto z vas aj estrofem? Ja 3x 2 tabletky denne.... Drzte palce...mali sme dve embryjka..jedno pred mesiacom ( nic) a druhe predvcerom....

Dakujem kocky vela to pre mna znamena.