icon

Môžem mať v 46. rokoch bábo?

ivett1974
1. sep 2020

Ahojte mám taký problém je tu niektorá z vás ktorá by mi povedala že v 46 by som mohla mať bábo .Samozrejme že z darovaneho vajíčka a partnerovych spermií?On je o 6 rokov mladší a veľmi túži po bábätku.preto mi je momentálne aj neverný.Som zúfalá.

ivett1974
autor
1. sep 2020

@ivett1974 Bolo kým mu nepreplo že dieťa dieťa dieťa

martinka13
1. sep 2020

Kvôli nevere by som tehotenstvo ani náhodou nezvažovala . Ak sa na Teba vykašle, budeš mat v 60 14-rocne dieťa. Mysli najmä na seba a to dieťa! Nie na nejakého debila.

jajka71
1. sep 2020

Preto ti je neverny? Silne pochybujem, ak potrebuje vyhovorku vyuzije to, co mu nevies dat aby ti este viac ublizil a ospravedlnil svoje konanie. ..ale laska to rozhodne nieje alebo chces povedat, ze ked bude mat dieta s inou vyriesi to vas problem a bude to vase dieta?

martinka13
1. sep 2020

@ivett1974 spoločné dieťa......!?

lula313
1. sep 2020

@ivett1974 keď to nevyslo pri umelom, asi ani teraz to nemusi vyjst. Adopcia nepripadá do úvahy? Chapem, že zúfalý človek robi zúfale ciny, ale on to pekne presvihol

veronikaszabova
1. sep 2020

@lula313 pochybujem, ze im niekto da dieta na adopciu v 46 rokoch

rora
1. sep 2020

Prepac, ale vo svojom veku by si uz mohla mat natolko uctu k sebe samej aby s tebou takyto nezametal.

robin30
1. sep 2020

Ja sa necudujem,ze slovensko sa smeje z koníka...

ivett1974
autor
1. sep 2020

@lula313 toto je to čo cítim ,že to poriadne presvihol

jaskolka
1. sep 2020

@ivett1974 tersz vážne, ten vzťah si ako ideálny a úžasný asi vnímala len ty. Ak doteraz sa nepodarilo dieťa, ani po vkladoch a umelých oplodneniach, asi to tak ma byt, jednoducho "dieťa vám nie je súdené".A nemáš 20,to tiež je fakt. Nie každá je Judiniova a Benova, vek neoklames. A na dôvažok, naozaj si myslíš a veríš, že by vám zachránilo rozbitý vzťah, aký už zrejme len ty vidíš ako nádejný? Dieťa nie je "lepidlo" na problémy.... On miluje inú, je ti neverný, očividne vás vzťah už pochoval a ty silou mocou pôjdeš aj cez mŕtvoly, urobíš aj nemožné, len aby si "mu dala dieťa".. Upokoj sa, sadni si a zamysli sa nad tým, čo vlastne robíš.... Možno tu myšlienku o zahodeni vzťahu budeš musieť prijať...

lula313
1. sep 2020

@veronikaszabova veď si nemusia zobrať babatko. Poznam muza, ktorý(dokonca sám, je pedagóg, možno to zohľadnili) dostal 11r chlapca(dokonca zdravého, slušného blondacika)

lula313
1. sep 2020

@ivett1974 a prečo si s ním zostala? Zo strachu zo samoty? Veľkej zamilovanosti, či kvôli čomu? Tu neveru by si mu vedela odpustiť? Lebo ako si to otáčam z každej strany, ja vo vašom vztahu nevidim buducnost. Veď taká Judiniova chodila na umelé dlhé roky, kým sa to podarilo.. to muselo stať desiatky tisíc EUR.

selest
1. sep 2020

Vek je najmensia prekazka v tvojom pripade.

taga
1. sep 2020

Nechapem... ak sa im dvom podari dieta, dam ruku do ohna, ze ona sa rozvedie a zalozia si spolu rodinu.. ty tam chces kedy / ako / s kym mat dieta, ked on vlastne pracuje na dieťati inde?

hettinka
1. sep 2020

@ivett1974 a uvažovali ste nad tým, ako sa bude cítiť raz to “spoločne dieťa” ak by sa podarilo?

K pôvodnej otázke, v 46 je možné otehotnieť, však vidíme aj známe ženy ako Judinyova, Beňova, a mnohé iné, ktorým sa to podarilo ešte neskor. Náročné to určite je, tehotenstvo, pôrod aj potom. A neviem, či tvoj partner je ten pravý, keď ta už teraz podvádza.

diewcatqoo
1. sep 2020

Ak je toto naozaj pravda, tak mi je ta nesmierne luto

kvetinka75
1. sep 2020

@meggie393 neboj estw tu toho bude

kvetinka75
1. sep 2020

@ivett1974 toto je vtip? Ja neverim ze 46 r zena dokaze nieco take. Keby ste mali 15 tak zmyslanie primerane veku ale toto?

kvetinka75
1. sep 2020

@ivett1974 nehnevaj sa ale psychicky si v poriadku? Neveim ale toto je ako od psychicky nezrelej narusenej zeny zo spodnej vrstvy obyvatelstva

meggie393
1. sep 2020

@kvetinka75 veď toto ,ale toto mi odpálilo moje 👀...😀

hailey1
1. sep 2020

@ivett1974 nikdy a to nikdy!!! nevyuzivaj dieta na zachranu vztahu. On vie, ze deti mat nemozes, myslis, ze v jeho ociach stupnes na cene, ak mu das dieta?Je to hajzel, ktory si ta nevazi. Ber nohy na ramena a utekaj od neho co najdalej...

maca1984
1. sep 2020

len kvoli tomuto si sa sem registrovala? ano,pride mi to ako dalsia vymyslenina akych tu bolo uz neurekom

jankalukasova
1. sep 2020

Ja stale neviem, kto je vrah. Divna telenovela.

jeanne14
1. sep 2020

Počkaj, počkaj ... chápem správne že tvoj priateľ ma oplodniť tu ženu a dieťa bude spoločne akože tvoje a jeho ? Keď píšeš že jej muž deti mat nemôže, ona áno, dnes ma dostať “krami” ako si to napísala.
No ja neviem z tohto vyjsť vôbec, o čo tu ide ? 🤔😳

karelova
1. sep 2020

Podla mna niekto si z dotycnej pani vystrelil a založil profil s jej menom a fotkou...

mandarinka555
1. sep 2020

@ivett1974 Bude v tvojom vlastnom záujme, aby si deti nemala...Ešte aj vesmír si to želá, preto si ich doposiaľ nemala .

jaskolka
1. sep 2020

@jeanne14 nič si z toho nerob, ani ja a viacere sme to asi nepochopili. Najprv vraj mali mat v štvorici spoločne dieťa, ale neplodny muž tej náhradnej matky"nevie o ničom, ale to sa nepodarilo, no tí dvaja, čo sa šli oplodnit, sa do seba zamilovali a skúšat to chcú dalej no a autorka zúfalo chce "odtrhnúť" muža od tej "predtým náhradnej matky" a otehotniet sama, aby mu splnila sen. Tak som to pochopila na desiate prečítanie ja... Podľa mňa stále vymyslená téma, dúfam... Lebo ak je to realita, tak zbohom, rodina.

ayanamirei
1. sep 2020

@ivett1974 dovolila si mu " jeden pokus asistovanej vsunom spermií " tj , aby si s tvojim povolenim zasulozil s inou zenou ?? tak teraz som uz citala vsetko 😂😂😂 a chudacikovia sa do seba zalubili a ona ked teraz ostane tehotna, tak povie muzovi, ze sa vzdava dietata v prospech teba a jej milenca, lebo sak to bol len "asistovany zasun" ??😂😂 konecna toto...

noami12
1. sep 2020

@ivett1974 naozaj prosím nerob to, vzhľadom na tvoju situáciu s neverným priateľom a tvojim rozumom... Fakt nie...

sunny8
1. sep 2020

Prečo jej nadavate do blbych? V takom veku by som aj ja riešila že chcem dieťa hoci aj s kretenom ak by som počítala s tým že ostanem s dietatom sama
Keď ma autorka podmienky tak nech si to dieťatko urobí prečo hneď odsudzovať ?