MUDr. Hudec z Gynferea. Aký na neho máte názor?
Chcem sa opýtať, či má niekto s ním skúsenosti v oblasti reprodukčnej medicíny.
My sa s manželom snažíme o bábo 2 roky a rok chodíme k Dr. Hudecovi, ale mám z neho zmiešané pocity, nakoľko mi nikdy nič nechce povedať keď sa ho chcem na niečo spýtať.
My sa s manželom snažíme o bábo 2 roky a rok chodíme k Dr. Hudecovi, ale mám z neho zmiešané pocity, nakoľko mi nikdy nič nechce povedať keď sa ho chcem na niečo spýtať.

•
18. sep 2012@tibinka22 na stálo?ale kámoška mi vravela že napodiv to ide dosť rýchlo.čakala 15min.No uvidím vo štvrtok.
0
@tibinka22 no ja nemám absolutne chuť hladať si noveho gyndoša.A ani neviem ku komu by som šla.Po porode som zmenila lekára,šla som k Hudecovi.Tešila som sa že ked budem znovu tehotná že budem uňho.Teraz budem len dúfať že nebudem mať problem otehotnieť.Bude isto chýbať tým pacientkám,ktorým pomáhal v liečbe neplodnosti a pod.
Ahojte baby ja osobne si myslím , že Blanka Mifková je vynikajúca lekárka , ľudský prístup, odborne skvelá, vďaka nej sa tešíme z našej Mišky za to že včas vedela zareagovať na moje problémy no jednoducho ja ju môžem len odporúčať, 26.9. som objednaná tak sa jej popýtam ako s pánom doktorom, zatiaľ čo mám informácie jeho stav je nezmenený, ale ako sme si hovorili baby stále žije, stále je nádej.
Ahojte,mam info z prvej ruky priamo z nemocky. pan doktor zije,no vcera ho prevazali z ARO na ine oddelenie. no ako mi povedala kamaratka,zije,ale to ako keby ani nezil. ze je na tom velmi zle a urcite uz ordinovat nebude pretoze mu odisiel mozog. 😞 a aj keby sa da dokopy tak s neho bude pravdepodobne len leziaci pacient... tak tolko baby cerstve info priamo z nemocnice... tak nehovorte ze je mrtvy ked neviete...
to je smutne,on si to nezaslužil!!!!!mala som tu čest,zverit mu do ruk svoj osud a vdaka jeho trom operaciam a liečeniu mame Elišku.isto ma tu niektore zvozite ale musim sa zamysliet vždy pri takejto situacii nad Božou nespravodlivostou. 😞 😞 😞
Zdravim Vas,dievcata. aj ja patrim medzi tie stastne,ktore odrodil dr. Hudec. zachranil zivot mojmu synovi a to mu nikdy v zivote nezabudnem .velmi mi je luto,co sa mu stalo a v kutiku srdca dufam,ze nebudem nutena hladat si noveho doktora. Dr. Mifkova je sice tiez c elkom fajn,ale Hudec mi pride "ludskejsi. " viete niekto,aky je teda jeho momentalny stav?
myslim,ze "zarucenych kacic" typu: dr. hudec je davno po smrti, mi pridu voci nemu max. nefer. ak sa najde niekto,komu odmietol pomoct alebo z nejakeho dovodu nepomohol,tak asi na to mal dovod. ale ja na neho nemozem povedat jedine zle slovo. Kiezby anjeli stali pri nom...
myslim,ze "zarucenych kacic" typu: dr. hudec je davno po smrti, mi pridu voci nemu max. nefer. ak sa najde niekto,komu odmietol pomoct alebo z nejakeho dovodu nepomohol,tak asi na to mal dovod. ale ja na neho nemozem povedat jedine zle slovo. Kiezby anjeli stali pri nom...
moje info sú také, ako má molly28, tiež viem, že už nie je na ARE a že by ho mali prevážať do hyperbarickej komory a je v bdelej kóme.... 😢 😢 posielam link, mňa celkom potešil, 🙂 tak snáď vleje aj vám všetkým trošku nádeje http://vas.cas.sk/clanok/5925/lekari-ju-uz-odpi...
Začni písať odpoveď...

Odošli