Na ako dlho by sme museli pricestovať z Anglicka, keď chceme ísť na IVF do Brna?
Dobrý deň videla som veľa možností ísť na ivf do Brna. Chcela by som sa opýtať na ako dlho by sme museli pricestovať ak by sme sa preto rozhodli? Potrebujeme si hlavne poriesit dovolenku v práci... Aký dlhý je tento proces? Čakám na odpoveď kliniky( majú dosť veľa zahraničných pacientov) skúsila som tu, možno mal niekto skúsenosť. Ďakujem
Ahoj@simina,
Počítaj cca mesiac. Ja som to práve absolvovala. Pred ms sme boli na konzultáciu, príchodom ms som si začala pichať injekcie, cca v polovici mi odobrali vajíčka a 5 dni po odobrati bol vklad. Teraz čakame na kontrolu ( pripadne ms).

@simina127 Ano, ja som cestovala do Ciech zo zahranicia.
Zalezi od toho ake IVF ides podstupit. Klinika ti posle protokol (navod kolko a ktore hormony jest), pojdes o miestneho labaku a urobia to ultrazvuk sliznice a vajicok. Posles vysledky ultrazvuku e-mailom klinike a oni to daju dalsie instrukcie.
Ja som mala IVF s darovanymi vajickami, takze neviem ako prebieha stimulacia na rast vajicok.
Pri transfere so zmrzenymi embryami som prvy ultrazvuk mala v den 2. potom dalsi tusim v den 14. Sliznica bola dobra a tak klinika napisala ze budeme robit embryotransfer. Na druhy den som letela do Ciech. Transfer bol o 5 dni neskor a o 3 dni po transfere som letela naspat. Takze okolo tyzdna som bola v Cechach.