Na koľký pokus vám vyšlo IVF?
ahojte, zakladam novu temu, lebo ma zaujima kolko sa pokusate o miminko s IVF + ICSI vy
nam to na 1x nevyslo, vlastne nedoslo ani k transferu, mali sme len 1 embryko a to sa prestalo po 2 dnoch dalej vyvijat, pomohli by mi dake pozitivne ohlasy od vas, ze na kolky krat sa to podarilo Vam, lebo neviem ci to este skusit, velmi by som chcela, len mi chyba odvaha, dakujem ak sa podelite o svoje skusenosti s poctom IVF aj vy 😲
@anjelicka31 ahoj, a kolko prenosov si už mala? Ja mám za sebou 8 neuspesných. Buduci týzden ma caká deviate. Moje stastne cislo, tak dufam, že posledné.
Ahoj,
Ja som pisala, ze som po 4. IVF, pomylila som sa : ) som po 4 KET, buduci tyzden idem na krv ci sa uhniezdilo. Beriem pol roka prednison a este estrofem a kys. listovu. Vkladaju vzdy 2. Nechapem preco to nejde. Chodis tiez do GF? Drzim ti palce dalsi tyzden 🙂
@anjelicka31 ahoj, ani ja nechapem, preco sa nechytilo ani jedno. A dokonca ani lekar tomu nerozumie. V piatok som bola na kontrole sliznice a povedal mi, že také ako ja mal tri. A uz som ostala len ja. Jedna z tych troch mala veeela rokov a tiez uz otehu. Chodim do Gyncare KE.
Tak ani 4. KET nevyslo. Mam taky pocit, ze uz otehotneli vsetci co do GF chodia okrem mna.
@anjelicka31 ahoj, je mi to luto. Hlavu hore, dalsi pokus bude uspesný. Máte este mrazacikov?
Este 6
@anjelicka31 tak to je dobre, nemusis znova stimulovať a prejst si tým od zaciatku.
Dakujem, ale ak to pojde tak dalej ako doteraz, tak si tym celym budem musiet prejst zasa.
Idem dnes na konzultaciu, tak som zvedava.
Dufam, ze tebe sa dari lepsie : ) Mas nieco nove?
@anjelicka31 tak ti drzim palce, ja som dnes 6-ty den po KET. Tak este neviem ako to dob´padlo, ale verim, že dobre.
Drzim ti palce : )
@anjelicka31 dakujem
Nám sa podarilo hneď po prvom trans, mali sme 6 embryi, na prenos išli 2 a jedno ostalo ;)
Ahojte, som po konzultacii na umele oplodnenie. Dal mi lekar 7 receptov, je to velke mnozstvo liekov, katastrofalne vela penazi, asi 380,- eur a to asi nie je koniec. Neviem si predstavit ze pojem vsetky tie lieky, je to velka igelitka a pol. Mam z toho trosku chaos. Viete mi poradit ako to vlastne vsetko zacina a prebieha? Nasadil mi antikoncepciu nakolko nemam menzes bez liekov. Tak po dalsiom menzses ideme na to. Zatial neviem vobec ako to zacne prebiehat. Dakujem za kazdu radu a skusenost. Chce mi dat len jedno embrio vzhladom k mojej postave. Este mi doporucili ze je dobre dat ich do embrio, neviem presne ten nazov embrioinkubator alebo nieco take, kde su kazdych 20min pozorovane a pocitac vyberie to najlepsie vajicko, lenze to stoji 300,- eur co nie je lacna zalezitost.
@babo78 ahoj 🙂 no čo sa tyka velkej igelitky liekov, tak tie sa ti budu míňať ani si nevimnes ako 🙂 tiez som bola v šoku a nakoniec som este dokupovala 🙂 a čo sa týka peňazí,veru,to nie je koniec. ja som po transfere platila este 800eur. ten embryoinkubator(embryoscope) som nemala, a neviem čo znamená vzhladom k postave (asi moc štíhla), a to ja teda nie som a tiez mi dali len 1 embryjko 🙂 mali sme predlzenu kultivaciu a 4 sa mrazili a jedno embryjko sa hniezdi vo mne a vo stvrtok idem na krv na test 🙂 kludne sa pýtaj, ja som bola tiež stratená 🙂
@wanda1986 Jej tak super, drzim palceky aby Vam to vyslo. No mam v tom dost chaos a zmätok, priznam sa. Aj transfer sa plati, Co potom preplaca vlastne poistovna? Priatel skoro skolaboval ked videl co platim za lieky:(. Som taka normal ale asi nechcu zatazovat organizmus. Neviem vlastne kedy zacne a cim? Asi po dalsiom menzese, ze?
Ahojte ja som chodila do Heliosu Martin momentálne máme v brušku babtko po tretom Ivf tak sa strašne tešíme /3 drobčekov mame ešte zamrznutých/...čo sa týka penazí tak my sme tam nechali dokopy za 3 IVF cca 4000eur je to hrozne vela tiež sme boli zhrozeny a po každom IVF sme si museli našetrit na to dalšie ale nelutujem vobec ani koruny za ten pocit konečne mám v brušku babatko stalo za to len to ešte dotiahnut do úspešného konca....všetkym Vám držím palce...ak by ste potrebovali niečo vediet kludne sa pýtajte prajem krásny deň 🙂
ahojte,my máme doma 14mesačnú dcérku po treťom ivf a dúfame,že ešte z dvoch mrazákov v centre sa podarí nejaký súrodenec 😉
@babo78 my sme v prvých dvoch ivf nemali embryoskop a teraz pri treťom ano a bolo úspešné,myslím,že je to plus,dať si ten embryoskop,ale nie je to stopercentná záruka úspechu.
@annamary27 Ahoj, rozmyslam este mam nejaky cas a rozhodnem sa, je to zatial 50 na 50.
@babo78 a pol roka pred tým úspešným pokusom som chodila k homeopatovi,verím tomu,že aj to v našom prípade pomohlo.
ahojte ja mam za sebou 3 neuspesne KETy, buduci tyzden idem na posledny...ak to nevyjde tak 2.IVF--
@annamary27 Ja som bola na akupunkture, mozno aj to pomoze. Uzivam Inofolic, Gynex, Bio Macu🙂
Ahojte baby, viete mi poradit, brala som logest, mala som ho uzvivat do stvrtky lenze sa mi vcera zacal pustat menzes, mala som take ruzove spinenie a dnes sa to skoro uplne zastavilo. Volala som do Gyn fivu a sestricka mi povedala ze jasne to mam z logestu. Ide o to ze som si mysella ze je to normalny menzes a ze zacnem pichat injekcie do brucha. Tak mi povedala ze mam pockat na riadne krvacanie. Co si myslite, stalo sa vam to niektorej? Dakujem krasne...
@benkyna1 ahoj citala som tvoj prispevok ja som zmenila centrum GF za Helios ale Brno, 1xET a 2xKET negativ. Ake si mala problemy a co ti menili pri tretom IVF ze bolo uspesne? Dakujem, chcem sa poucit a dufam ze 2 IVF bude uspesne
Ahojte dievčatá..... mám za sebou 6 vkladov a žiaden úspešný :( teda jedno skončilo mimomaternicovo....mám ešte 5zamrazených, ale ja už neviem. Na nič nám neprišli, nik nechápe a ja prestávam vládať
@domuska11 tak to máme podobné....ja som bola v júni naposledy a neviem čo ďalej......ísť opäť na vklad? alebo nie? stále len skúšať a skúšať, prestáva ma to baviť, keby mi aspoň niečo našli, že niečo viem ale takto mi to príde ako začarovaný kruh..... ja si ťa pamätám z minulého roka, boli sme v podobných dňoch spolu na transfere
Ahojte babulky
tak ja som bola vcera na krv. Zase nam to nevyslo. Som z toho velmi nestastna a smutna, velmi som si poplakala. Neviem co uz mame robit. Aj prvy aj druhy krat som mala PK a dokonca aj embryoskop. Stale tomu nerozumiem preco. Zostali mi uz len dve mrazene embryjka, ale kde mam zaruku ze budu dobre po rozmrazeni a ci mi to vobec povedia?
Nastalo u mna take vyhasnutie, ziadna dalsia nadej:(

Ahojte,
ja som mala 25 vajicok, z toho zmrazenych 17 embrii, teraz som po 4. IVF dufam ze to uz bude skvela sprava, lebo na to uz cakam 2 roky v Gyn-five a po jedeni tolkych liekov by som sa velmi potesila.
Je este niekto ako ja, komu to stale nevychadza?