icon

Nájdu sa tu snažilky 40-ničky?

lenka2008
7. apr 2008

ahojte "kolegynky", verim, ze aj vy, podobne ako ja, mate veeela skusenosti aj s IVF, aj s ET. Drzim palce vsetkym, ktore su na tomto fore, ale asi podvedome hladam svoju vekovu kategoriu + - 40... ozvite sa. Predsa len - my, vekovo zrelsie, to tak trocha inak aj vnimame aj citime... tesim sa na vas

silvia545
2. feb 2015

@nikolajka2 ani mne nič neporadili,,vždy som zle reagovala na stimulku,,či som mala dlhý alebo krátky protokol,,zostalo nám vždy len jedno vajko 😒 brala som aj inofolic,ale ten mi rozhádzalal celý cyklus,,teda mi ho skrátil,mala som od neho aj bolesti,tak som ho vysadila 😉 teraz som znovu po ivf a čakám ako to dopadne,,ale teraz som stimulovala len clostilom a výsledok taký istý ako pri konských dávkach 😉

nikolajka2
3. feb 2015

@silvia545 - drzim palce, musia to byt strasne nervy! ja som po prvom IVF stale si chcela robit testy. Mne doporucili DHEA , ale je to skor na kvalitu ako na pocet a tiez mi to ovplyvnuje cyklus sa bojim , ze pri dalsom menzese uz nebudem krvacat ani jeden den a to s a chystam stimulovat od dalsej na IVF. Ku komu v Brne chodis?

nikolajka2
3. feb 2015

@santeema - tiez prvy krat mi dali vela hormonov , ani to so mnou nepohlo. Ale jedno embrijko bolo, ale sa vo mne neudrzalo. Tak teraz sa napchavam s vitaminmi a mineralmi, len aby som bola pripravena na dalsie IVF.Chystas sa este na nejake IVF?

silvia545
3. feb 2015

@nikolajka2 dakujem,,teraz som už docela kľudná,,nervičky pracovali,ked som stimulovala,ako zareagujem,,potom už po OPU som sa docela ukľudnila,,bola som u Macháča a to len na konzultáciu,,sono,odber a vklad mi už robili iný dr.,,s ním sa sa už potom ani nestretla,,len ked som bola na opu,som ho tam videla,,som si myslela,že on mi bude robiť a nerobil 🙂

nikolajka2
3. feb 2015

@silvia545 - a ktory den si po ET? Drz sa.

silvia545
3. feb 2015

@nikolajka2 dakujem,,9 deň po ET 😉

maminkaocinko2015
Odpoveď bola odstránená
stastenka42
4. feb 2015

@maminkaocinko2015 neotravuj všade s tou súťažou!

santeema
9. feb 2015

@elisabethwoodville este sa drzite🙂..este sa baby nepytaju na svet🙂 ?

elisabethwoodville
10. feb 2015

@santeema pytaju 😕

santeema
10. feb 2015

@elisabethwoodville no tak nech to ma co najrychlejsi a najlahsi priebeh a ste zdravi🙂

elisabethwoodville
10. feb 2015

ahojte, dnes sa nam narodili zdrave a krasne dievcatka 😀 znamena to, ze vsetko tu, tie trapenia, nadeje aj zufania maju zmysel, aj ked sme po 40!! velmi vam vsetkym zelam splnenie vasho sna...

santeema
10. feb 2015

@elisabethwoodville to je supeeeer🙂))...som ti to privolala tusim tou mojou otázkou🙂....tak zelam vela zdravia a hlavne energie tebe a este vela spanku🙂)

bis
10. feb 2015

@elisabethwoodville gratulujem🙂

slavka_2012
10. feb 2015

@elisabethwoodville zo srdiečka blahoželam 🙂 prajem hlavne vela,vela zdravička 😵 držte sa a pekne si to užívaj, verim že aj nam sa zadarí 😉

katkafs
10. feb 2015

@elisabethwoodville to je krasne, zo srdca gratulujem a prajem hlavne vela stasticka a zdravicka pre maminku aj dievcatka

nikolajka2
17. feb 2015

ahojte, najde sa tu niekto , kto ide teraz vo february na IVF?

nikolajka2
17. feb 2015

@silvia545 - ahoj , ako sa ti dari, podarilo sa? ja sa teraz chystam tento tyzden do Brna, tak som zvedava co mi povedia.

silvia545
17. feb 2015

@nikolajka2 Ahoj,,nie bohužiaľ nevyšlo to ☹ 2.3. ideme do Brna sa dohodnúť s dr. čo dalej,,dúfam,že budem môcť hned aj začať v marci,ked príde ms 😉 ty už začínaš teraz vo februári stimulku ? 🙂

nikolajka2
17. feb 2015

To mi je luto, myslela som na teba a aj drzala palce. Ja uz stimulujem, mam iba soft - tabletky Clostibegyt.
Tak ku koncu tyzdna by som mala ist na kontrolu, ci vobec bude nejake vajko, ak vobec. Este na do toho chytila aj chripka.

silvia545
17. feb 2015

@nikolajka2 dakujem ,, som zmierená s tým,že to nevyšlo,,tak teraz sa pripravujem na daľšie,,pchám do seba všeličo možné,aby aspoň niečo trošku zabralo na tie moje vajká 🙂
fúúha,,aj berieš niečo na chrípku ? akú dávku clostilu máš? a ku komu chodiš? 😉 budem držať palčeky mooc 🙂

nikolajka2
18. feb 2015

@silvia545 - chripka uz presla, len nadchy sa nemozem zbavit, tak davam Theraflu. Som si myslela, ze mi povedia, ze IVF sa nekona, ale mi povedali, ze nech si dam paralen a do prenosu budem fit. No mam z toho zmiesane pocity, lebo mi chyba tak 50% energie. Costibegyt 3xdenne a Koudelka. Tebe co dali naposledy za lieky?Inak som doteraz brala vsetky mozne vitaminy, len aby sa to vsetko nejako udrzalo a nakoniec ma zlomi chripka. Porazit ma ide.

silvia545
18. feb 2015

@nikolajka2 no mňa niečo asi chytá,,dnes nádcha jak hrom a kašeľ mi začína 😒
ja som mala clostil 2-0-2,,tak som zvedavá čo teraz vymyslí 😕 teraz beriem D3,kys.listovú,,macu a Prenatal a pijem alchemilku,,už sa cítim ako narkoman 😀 kedy ideš presne na uz? 😉

nikolajka2
18. feb 2015

@silvia545 - tak to sme 2 narkomanky, ja sa cudujem ze mi to ta pecen moja vydrzi 🙂 Tie iste lieky beriem aj ja, len alchemiku nepijem a mam este pridany Q10. A vitamin D si mala nizky, ci to len tak preventivne?

nikolajka2
18. feb 2015

@nikolajka2 - zabudla som napisat, ze v sobotu som objednana.

silvia545
20. feb 2015

@nikolajka2 budem držať palce,nech sú pekné folíky 😉 a ozaj vieš,že zdvihli ceny V RF za soft a natív ? tak ty asi už budeš platiť podľa nového cenníka ☹

macka735
23. feb 2015

ahojte baby,ja sa chcem tiež pridať,mám po 40 a snažíme sa o babenko,som po prvom neuspešnom IVF cykle,mala som len 5 vajok aj s toho len jedno dozreté ale nepodarilo sa ani to oplodniť 😖 😢 ,chceli by sme vyskúšať Brno,aké máte skúsenosti s Reprofitom??

nikolajka2
27. feb 2015

@macka735 - ahoj mam dobre skusenosti s Brnom, mily personal aj lekari. Aj ti povedali preco sa nedali oplodnit?

macka735
27. feb 2015

@nikolajka2 ahoj,práveže to nám nepovedali a ani ten prístup sa mi nepáčil 😒

zuzicek88
27. feb 2015

@macka735 ahoj to si dobra este,ja som mala 4foliky a zostalo mi jedno ,jedine vajicko,tak som plakala ako mala,nastastie sa oplodnilo a od pondelka je v brusku,no bude to zazrak,ked sa udrzi,tak verim,ze zazraky existuju