ahojte "kolegynky", verim, ze aj vy, podobne ako ja, mate veeela skusenosti aj s IVF, aj s ET. Drzim palce vsetkym, ktore su na tomto fore, ale asi podvedome hladam svoju vekovu kategoriu + - 40... ozvite sa. Predsa len - my, vekovo zrelsie, to tak trocha inak aj vnimame aj citime... tesim sa na vas
@macka735 ahoj,Brno odporúčam,tiež som teraz po neúspešnom softe,mala som len 3 vajká a len jedno bolo dobré,ale žiaľ neuchytilo sa 😒 v pondelok idem znovu do RF,som zvedavá,čo dr. navrhne a hned by sme chceli skúsiť ešte jeden pokus s mojimi vajkami 😉 v RF je pre nás ženy vo vyššom veku odborník dr. Macháč.,ale má toho strááášne veľa,,ja mám tiež po 40 😉 toto bude náš už 5 pokus a dúfam,že konečne už posledný 🙂
do Gin-fivu v Blave
@elisabethwoodville Dlouho jsem tu nebyla, tak ti opožděně gratuluju. Tys to zvládla! ty a holčičky....to je krása..a naděje pro mě. Jak se princezny jmenují?
@tanika.t Ahoj....aj ja už som mala 4 krížiky na chrbte...som v 12 týždni, len čítam, na čo sa liečiš, tiež som mala tie zamlknuté, no mňa vôbec nikto nikde neposlal.....v ktorom týždni sa ti stali potraty?
ahojte babenky,viem mi niktora z vas povedat do kedy mozeme skusat IVF? Budem mat 41 a uz 5 vkladov neuspesnych,skusila som aj rep.imonologiu,absolvovala som aj liecbu a nic mate niektora z vas radu ktorej sa to podarilo,ze co treba robit? dakujem vam moc 😉
@angel74 ahoj, ja mam 41 a na jesen idem este na jedno IVF, asi posledne....myslim ze mozes do 45, ale neviem to na isto....ja som tehotna bola 4x, ale dieta nemame ☹ , pojdeme do brna, nie ze by som nebola spokojna tu, ale chcem ist niekam inam, pre taky moj pocit , akoze nieco ine vyskusat a asi pojdeme do darovanych vajicok
Ahoj ja mam 44 teraz som bola na IVF nase druhe bohužial 7 tyž. nam prestalo byt srdiečko a maly sme to darovanych , bola som aj na kyrete teraz este idem na hematologiu a potom by som chcela ist este mame 8 mrazakov .
@askona @santamonica tak ja chcem ísť do toho tretí krát a chodím do reprofitu,tiež už naposledy na psychyku a peniaze veľmi náročné ☹
angel74 aj mi sme chcely ist do brna ale ked som už chodila do gyn fiv ja som spokojna aj nas to už teraz stalo darovanymi 4500 eur len keby nam to vyslo dufam že ano .dakujem za srdiečko
@santamonica Držim moc palčeky,hádam nám to raz vyjde
@angel74 drzim palce tiez....vsetkym zenam, ktore tuzia po detoch......mam za sebou obdobia zufania a depresii.....ale som zase vdacna za to co mam, dobreho manzela, rodinu, psikov, kamaratky, pracu, zdravie, atd....ale nic nenahradi tuto zivotnu stratu 😖 , a nepochopi to nikto iny, iba tie co to sami prezivaju...... my ziadame aj o adopciu,ale neviem, ci to vyjde, manzel je starsi o dost a kym prijdeme na rad.....adoptovane dietatko neberieme ako nahradu za vlastne, ja som chcela adoptovat vzdy, lutujem, ze som nezacala skor to riesit, ale v stave tych depresii po potratoch by to asi nebolo dobre......
dievcata - chcela by som vediet ,z e ako s ato dari s darovanymi vajkami, ka je uspesnost? Niekto povie , ze na prvy krat a niekto hovori, ze to tiez nejde tak lahko. Poznate niekoho,komu s to vydarilo?
@nikolajka2 samozrejme ze sa to podarilo..nerozmyslaj takto..uspesnost je rovnaka ci darovane alebo vlastne,nikto ti predsa nezaruci ze to vyjde..ty musis jednoducho verit ze ano a potom sa to podari 🙂 pozitivne myslenie je velmi dolezite...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzicek88 ahoj tak Ti gratulujem a nech tam zostane nasledujúcich 9 mesiacov...