Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@lucianna1981 dakujeeem 😉
Ahojte ja som bola 12.6.na inseminacii v piatok v Heliose MT a v nedelu som mala slabulinky vytok som taka nervzna s toho. ☹
@12345endzi Tak to Ti budeme drzat palce,aby to vyslo. Mozno to bolo uhniezdovanie. Kazdopadne nas informuj!😉
No 12 DPO (2. IUI) a test biely ako sneh 😢
@monica585 Nevešaj hlavu... kým nedorazí ms, tak ešte je nádej... a vieš, že tá umiera posledná... 🙂
@lucianna1981 v piatok idem na krv a o 14tej bude verdikt jasny.
My sa uz pokusame viac ako 5 rokov a mam uz 34 rokov.V 2012 sme chodili do Iscare Mt postupila som aj laparoskopiu,lavy vajickovod piechodny pravy nepriechodny.2013 feb.1 inseminacia v iscare samozrejme nevyslo,zrutila som sa a viac som tam nesla.V 2014 v aprili mi ms meskal a meskal vytok som mala ,sla som k doktorovi stade na sono ____ze ten gestacny vacok tam vytvoril ale plod tam nebol.Stastie v nestasti tak predsa sa mozem otehotniet .Od juna beriem duphaston +geneticke vysetrenie /cakali sme na to pol roka/ ale nic .2015 maji sme zacali chodit do Heliosu a uz som mala minuly piatok v poradi 2 inseminaciu. 😒
Ahojte, ja som bola na prvej IUI 5.6. A zajtra ifem testovat... som zvedava, ako to odpadne, lebo co sa tyka manzelovho spermiogramu, mal vyborne vysoke hodnoty. Pravdepodobnost A+B nam vysla 75%, pocet rychlych sipov sme mal az 29mil/ml po spracovani. Verim aj v nemozne... mate niekto skusenosti s IUI pri takom vysokom mnozstve rychlych a kvalitnych spermii? Uz citim mierne bolesti v podbrusku ako prichod pred ms, ale este nic, chvalabohu..
@12345endzi .. drzim palce, ja mam za sebou uz 4 IUI a skusame 3 roky, z toho 1 rok uz chodim na kliniku .. stale sa nedari :(
hennka2 drzim place 🙂
ja som po druhej iui 14.6., to cakanie je hrozne, beriete aj progesteron po iui, mne nic nepredpisali
@vevericka13 Já jsem brala Duphaston. Ale zatím se nezadařilo.
@vevericka13 ja mam utrogestan 4x denne
@vevericka13 utrogestan 2x rano 2x vecer. Drzim palce 🙂
@vevericka13 .. ano, to cakanie je nekonecne, treba sa ale sakra zamestnat, je to velmi tazke .. ja obycajne beriem progesteron, kazdych 12 hodin ..
@veverička13 ja som nebrala nič a jeden cyklus mi nasadili duphaston, ale bolo mi z neho zle, tak som ho po 3 dňoch musela vysadiť.
@monika585 Tak to velmi drzim palce,aby ta krv dobre dopadla a aby sa anjelik ukazal. Daj potom vediet.🙂
je tu niekto komu vyšla iui?
@lucianna1981 no tak krv predsalen potvrdila to co ukazal tehu test, negativne 😢 Takze zacina reset, dufam ze sa mi to podari

@orchidea111 Tak to Ti budem drzat palce,aby to dobre dopadlo a aby sa Vam cim skor podarilo.🙂