icon

Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

spetule
16. sep 2015

@lucianna1981 Pěkně odpočívej a užívej si to 😉 Nebudu lhát, ty dva týdny se docela vlečou...ale na vzácné věci se vyplatí si počkat!!! 😉 Myslím na Vás a těším se na // 🙂

vevericka13
16. sep 2015

@lucianna1981 jej vlemi velmi moc drzim palce, dufam, ze sa zachvilu pridam, ja som dnes 5 dc, este ma caka dlha cesta

hennka2
17. sep 2015

@lucianna1981 .. drzim velmi palce, zachvilku to dufam caka i nas ...

lucianna1981
autor
17. sep 2015

@spetule Ďakujem! 🙂 Trochu budem odpočívať ešte do konca týždňa, ale potom sa už chystám do práce. Akosi mám toho odpočívania dosť. 🙂 Veď bábo sa má zahniezdiť nanajvýš dnes a zajtra, do nedele ešte oddýchnem a potom zase "medzi ľudí"... 🙂 Aspoň mi tie 2 týždne budú rýchlo ubiehať.

lucianna1981
autor
17. sep 2015

@vevericka13 Tak to sa teším a teš sa aj Ty... je to krásna cesta za šťastím... bála som sa, že to bude dlhé ten 1,5 mesiaca, ale prebehlo to rýchlo.. ešte teraz 2 týždne do testu a zvládli sme to... dúfam už len, že s pozitívnym výsledkom.... 🙂

lucianna1981
autor
17. sep 2015

@hennka2 Tak smelo do toho, nech aj vy ste čím bližšie ku šťastiu v podobne malého batôžka lásky. 🙂 Držím palce! 🙂

mischel2903
17. sep 2015

@lucianna1981 jeeej tak super,uz len pozitivne myslenie a riadny oddych,ziaden stres 😉
Kolko si si ich dala vlozit? Jedno ci dve ? Drz sa a silno na teba myslime,uz sa to tu musi zacat sypat pozitivnymi spravami 😉

vevericka13
17. sep 2015

@lucianna1981 drzim palce, aby ti to vyslo, ja mam za sebou len tri krat gonal a uz buduci tyzden idem na odber asi vo stvrtok a este nemam vylsedky krvi a predoperacne a aro mi treba, tak to budem mat este fofry buduci tyzden 🙂

lucianna1981
autor
18. sep 2015

@mischel2903 Tak tak - pozitívne myslenie a oddych. Snažím sa to dodržiavať, keďže som ešte na PN, ale v pondelok sa už pôjdem dať vypísať do práce - aspoň ten čas rýchlo ubehne.
Vložili mi len jedno (v MT vkladajú len 1). A to je dosť. Veď aj tam je ešte "šanca", že sa rozdelia a budú dvojičky :D (vždy lepšie ako štvoričky :D ).
A ako si povedala: musí sa to tu začať zapĺňať pozitívnymi správami.... tak babenky, nech sa to všetkým podarí, aby sme si založili novú diskusiu Júnovky 2016 🙂

lucianna1981
autor
18. sep 2015

@vevericka13 Noo, tak to budeme myslieť aj na Teba, aby si to všetko, hlavne v kľude, postíhala a hlavne samozrejme, aby výsledok celého toho snaženia bol pozitívny. 🙂

lucianna1981
autor
22. sep 2015

@spetule
@mischel2903
@vevericka13
@hennka2
No ahojte babenky! Ako sa máte? Ako sa vám darí? Ako sa cítite? Nejako o vás nič nepočuť... Ja som dnes 6.deň po vklade, vlastne už začíname 7.deň. Ešte nejako vydržať do nedele a potom už snáď môžeme aj testovať. Ale zatiaľ som pokojná a nestresujem, tak dúfam, že mi to čo najdlhšie vydrží. 🙂 Ozvite sa, ako sa máte!

spetule
22. sep 2015

@lucianna1981 Ahoj, jsem ráda, že se ti daří dobře a pokojně, držím palečky, ať na Tebe při testování vyskočí krásné kolejnice 😉 U nás zatím nic nového. Máme za sebou vyšetření na genetice a imunologii a teď je před námi období 2 měsíců čekání na výsledky než se zase posuneme někam dál. Opatruj se a těším se na tvé zprávičky!!!

hennka2
22. sep 2015

@lucianna1981 Ahoj, my teraz skusame sami a pomalicky sa pripravujem na IVF. Velmi drzim palce k pozitivnemu testiku ;) . Ja som dnes bola na odbere krvi urceny k testovaniu AMH, t.j. ako som na to s ovarialnou rezervou. Vo stvrtok budem vediet vysledok.

mischel2903
23. sep 2015

Dievcata je potrebne predoperacne vysetrenie pred odberom vajicok? Robi sa to v celkovej anestezii,tak preto sa pytam. Kedze to uz niektore mate za sebou viete to najlepsie 😉

lucianna1981
autor
23. sep 2015

@spetule Ďakujem... tak držím palce aj Tebe, nech Ti čas rýchlo letí, aby ste sa zase mohli posunúť ďalej... 🙂

lucianna1981
autor
23. sep 2015

@hennka2 Tak to budem držať palce. Aj ja som na tom bola a dopadlo to dobre... tak len skúšajte, ak to nevydá normálne tak cez ivf... Len treba veriť v peknú budúcnosť s vysnívaným bábätkom. 🙂

lucianna1981
autor
23. sep 2015

@mischel2903 Samozrejme. Je to síce len krátky zákrok cca 10 min, ale robí sa to v celkovej anestéze. Niej e to bolestivé, len niektoré ženy potom bolia vaječníky, keď mali veľa vajíčok a zväčšené vaječník (aj ja som mala).

mischel2903
23. sep 2015

@lucianna1981 dakujem za info,aj som si to myslela 😉

lucianna1981
autor
23. sep 2015

@mischel2903 A kedy máš naplánovaný odber?

mischel2903
23. sep 2015

@lucianna1981 podávali sme len žiadosť, čakám každým dňom na schválenie. Za koľko vám prišla odpoveď z poisťovne? V centre mi povedali, že tak 3 týždne 😉

spetule
23. sep 2015

@mischel2903 My za 14dní 😉

lucianna1981
autor
24. sep 2015

@mischel2903 Tak ja som čakala vyše mesiaca.. Záleží od toho, v akom období podávate. My sme pred letom.

mischel2903
24. sep 2015

@lucianna1981 no u nás je to už 18 dní, tak hádam budúci týždeň sa už ozvú. A akú máš poisťovňu ?

lucianna1981
autor
25. sep 2015

@mischel2903 Ja mám VšZP...

lucianna1981
autor
25. sep 2015

@spetule
@mischel2903
@vevericka13
@hennka2
Čaute babenky,
Včera som prežila mierne stresy - začala som špiniť ale len slabunký malý fliačik na obed. Potom do večera nič. A dnes ráno zase slabunko. Aj som volala MT, lebo som bola v strese, ale povedali, že je to normálne kým nezačnem normálne krvácať. Ale aj tak sa bojím. Som 10.deň po vklade. Kamoška mi povedala, že tu sa všetko ráta, ako pri normálnom tehotenstve, aj menzes. A prišla som na to, že podľa poslednej mi dnes 3.deň mešká. Ale aj tak som v napätí, či nezačnem normálne krvácať. ☹ Zatiaľ to ale nejde, ako obyčajne. Ja väčšinou pred ms začnem mať slabý výtok cez deň a do nasledujúceho rána sa mi to riadne spustí. Teraz som mala špinenie včera okolo obeda. Potom do večera nič a dnes ráno zase trošičku... tak sa veľmi bojím, aby bolo všetko ok.... :-/ Držte palce

spetule
25. sep 2015

@lucianna1981 Uvidíš, vše bude ok. Malé špinění se objevit může. Pěkně dál relaxuj, skoromaminko 😉 Myslím na Tebe!

mischel2903
25. sep 2015

@lucianna1981 neboj sa, pokiaľ to nie je silné krvácanie, tak špinenie sa za krvácanie ani nepovažuje, takže hlavu hore, myslieť pozitívne a silno moc sa tešiť 🙂 myslíme na teba
Tak mne dnes volali z centra, žiadosť schválená, jupíííí 🙂 teším sa. Hneď ma aj objednali na pondelok, tak po pondelku budem múdrejšia. Aj cyklus dobre vychádza, som sa bála, že mi to schvália neskôr, oddiali sa nám to ešte aj menštruáciou, našťastie to vyzerá sľubne 🙂

spetule
25. sep 2015

@mischel2903 Super! Tak to nakonec bylo ještě docela brzo schválené 😉 Ať konzultace proběhne v pohodě a můžete být zase o krok blíž k miminku 😉

hennka2
25. sep 2015

@lucianna1981 .. to spinenie moze byt tehotenske, ale i menstuacne. Tazko povedat, treba este pockat, co Ti povie telo. Drzim palce, aby to bolo to zname tehotenske, kedy je to mierne ruzovkaste spinenie. Viem, je tazko udrzat strach, ale skus relaxovat a na vikend sa uplne zamestnat. Ale chapem, tiez by som mala urcite obavy ... no, nadej umiera vzdy posledna ...

hennka2
25. sep 2015

@lucianna1981 ... hlavku hore, este nie je nic stratene ...