Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@mischel2903 Tak to sa teším... neboj, o chvíľu budeš prežívať také stresy ako ja 🙂 a čakať na ms, ktorá už nepríde... 🙂
@hennka2 Veď práve, kým nekrvácam riadne, tak ešte mám nádej.... Už sme na polceste, tak snáď sa tehotenstvo potvrdí....
Mne tento zakrok robili v stredisku plan.rodicovstva v BA v roku 2001- uz teraz nebohy Mudr.Vrabec. Podarila sa hned na prvy krat a uz teraz mam doma 13rocneho chalana. Ku nemu v r.2006 pribudlo dievcatko ktore bolo splodene normalnou cestou. Takze nezufajte a verte. Mne povedali ze nikdy nebudem mat deti a teraz sa tesim z dvoch nadhernych zdravych deti.
@lucianna1981 a test si si nerobila, ked ti to meska, uz musi ukazat
@lucianna1981 ja som bola v piatok na opu, tak teraz cakam, kedy sa vlozi, tebe na kolky den vkladali dala si si predlzenu kultivaciu? a embryo glue? a kolko embryi? ja sa musim v pondelok rozhodnut
@vevericka13 Test som robila na 9.deň po vklade, ale bol snehobiely. Potom, ako som začala špiniť už nie. Špinila som 4 dni a včera to už nebol hnedý výtok, ale jasno červený. Nie síce v takej miere, ako ms, no rpedsa. Takže sa začínam pripravovať na to, že sa rozbehne riadne krvácanie a že to tentokrát nevyšlo ☹
@vevericka13 Odobrali mi 13 vajíčok, oplodnili 7, 5 bolo vhodných na vklad, tak sme jedno vložili a 4 zamrazili.
@spetule
@mischel2903
@vevericka13
@hennka2
Takže babenky, vyzerá, že to nevyšlo. po 4 dňoch špinenia včera začala červená. Aj keď nie do takej miery, ako ms, ale predsa len... takže asi to nevyšlo a rozbieha sa ms... ☹ ☹ ☹ A ďalší nevydarený pokus za nami... ☹
@lucianna1981 Ještě neházej flintu do žita, rozhodující jsou krevní testy!!!
( i když třeba já na ně šla, když už v podstatě jsem končila MS a i když mi bylo jasné, že bude výsledek negativní...nebyla to příjemná práva). Držím ti moc pěsti, ať dopadneš lépe než já!!!! Moc Ti to přeju. Za žádných okolností se nevzdávej! Myslím na Tebe.
@spetule Ďakujem veľmi pekne za podporu! Ale už som s tým akosi aj zmierená... Veď uvidíme. Asi v piatok pôjdem na test, nech mi to povedia na rovinu, aby som vedela, na čom som. Potom zavolám do MT, aby sme sa dohodli, čo ďalej... ktovie, či môžem ísť na vklad hneď ďalší mesiac, alebo sa musí čakať.-..
@lucianna1981 ešte to nevzdávaj, ak keď ja viem, že to je ťažké, ale pokiaľ ti to oni nepotvrdia, tak stále treba veriť, do poslednej chvíle, že fazuľka sa udrží 🙂
Nám už prišlo schválenie od poisťovne, dnes sme boli na konzultácii, tak začíname. Dali mi krátky protokol, kopu info, mám hlavu ako melón 🙂 a plnú chladničku liekov 🙂 takže takto za mesiac, ak všetko dobre pôjde, bude odber vajíčok.
Dievčatá bojím sa ale aj sa teším. Tak som dúfala, že sem budete písať samé pozitívne správy a samé // z tehotenského testu. My sme to tu tuším nejako začarovali :(
@mischel2903 Těš se, věř a zapomeň na začarování 😉 Miminka budou!
@mischel2903 Dúfam, že sme to nezačarovali a že nás to len trochu straší... treba naozaj veriť. A je nás tu dosť, tak ak sa to aj nejakej z nás nepodarí, držíme palce tým ostatným. Veď snáď niektorá z nás ten začarovaný kruh pretrhne a začne sem písať pozitívne informácie, ku ktorým sa pridáme aj my ostatné... 🙂
@lucianna1981 ..luci, ako pisu dievcata, este nevesaj hlavku, kym sa kramy uplne nerozbehnu ... kedy mas ist na krv ? viem, uz si z toho asi smutna a tusis, verim, ze je to obrovsky tazke a hlavne to sklamanie ... daj nam vediet, ci tie kramy prisli, alebo nie, niektore su tehotne a maju kramy, no je to vsetko velmi individualne .. este nestracaj nadej, kym to nemas potvrdene ...
@lucianna1981 .. inak, tiez by ma zaujimalo, ci sa moze robit dalsi mesiac KET, ak su mrazacikovia, alebo sa musi pockat dajaky cas, kym sa telo da dokopy ..
@mischel2903 .. kedy Ti maju prist kramy ? zacinas druhym dnom ?
@lucianna1981 a ty si nebrala progesteron ked si zacala krvacat? pockaj este na krvy test, alebo si sprav aj ked krvacas, mne povedali, ze to aj tak ukaze keby si bola. vela zien krvacalo a boli tehotne
@vevericka13 .. ahoj, tak ako si sa rozhodla ? dala si si PK a glue ?
@hennka2 Ďakujem za podporu! Asi pôjdem zajtra. Na krv som mohla ísť už od pondelka, ale akosi sa mi zatiaľ nedalo z práce. Ale zajtra si snáď nájdem čas. Viem, že sú aj ženy, ktoré krvácajú a bábo je tam. Mám aj jednu kamošku, ktorá ani nemala špinenie a práve, keď išla na 14ty deň do MT na kontrolu, tam začala riadne krvácať a lekár jej povedal, že je malá šanca, že sa udrží a porodila krásne bábo... Len v mojom prípade sa po toľkých neúspechoch na vec nepozerám pozitívne a pripravujem sa psychicky na to, že toto je zase jeden z ďalších nevydarených pokusov. Aspoň to tak potom nebude bolieť... :-/ Dám vám zajtra vedieť, keď budú výsledky....
@vevericka13 Progesteron nie. Dávam si Utrogestan...kým mi tehotenstvo nevyvrátia... A zajtra pôjdem asi na test k dr a uvidím, čo mi povie. A potom zavolám aj do MT, aký bude Ďalší postup... ktovie, či môže byť ďalší vklad už tento nasledujúci cyklus...
@lucianna1981 drzim paste,aby ti to dobre dopadlo a potvrdili tehotenstvo. Budem na teba mysliet ;)
@mischel2903 Veľmi pekne ďakujem! Zajtra idem k lekárke na krv.testy, tak sa záhada vyrieši... dám určite vedieť....
@lucianna1981 Tak do té doby hlavně klid a odpočívat 😉 Držíme pěsti a budem se těšit na zprávy!
@spetule Velmi pekne dakujem! 🙂
Tak baby ja idem zajtra na druhy pokus iui, drzte prsty nech to vyjde🙂
@coralee_wiley Držíme🙂 Hodně zdaru!!!
@coralee_wiley .. drzim palce, nech to vyjde aspon Tebe 🙂
@lucianna1981 .. a spustilo sa Ti krvacanie, ci ani nie ?

@spetule Ďakujem za povzbudenie! Stále verím, že je tam, lebo ľ-dňové špinenie nemávam...len sa bojím, aby sa udržalo a neprišla som oň, preto vždy so stresom idem na wc...