Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@spetule dakujem
@vevericka13 .. veverko, nestresuj sa, drziiiimemsilno palce zajtra 🙂
@hennka2 dakujem 🙂
vevericka13@ drzim paste a cakam na pozitivne spravy z dnesnej krvi ;) myslime na teba
tak dnes ciarka este slabsia a hcg len 23
@vevericka13 a co to znamena? Povedali ti? Mozno ti len pomaly nabieha hcg. Este stale je sanca.
Chcem sa spytat,na kolky den cyklu ti robili odber vajicok?
@vevericka13 ☹ To mne upřímně mrzí. Co Ti řekli dál u Dr.? Přeju co nejmíň komplikací a myslím na Tebe!
@vevericka13 .. veverko, nestracaj nadej.. mam pocit, ze tie dni sa inak rataju od ET a od KET ... a povedali Ti priamo, ze negativ, ze nie si tehu, alebo len HCG ?
@hennka2 ze je to pozitivne ale je to nizke a mne este ciarka na teste zoslabla dnes...
@mischel2903 ahoj na 14dc
@spetule ze je to pizitivne ale nizke, mam prist v pondelok znova
@vevericka13 .. no vidis, pozitiv 🙂, nestracaj nadej, mozno vazne to HCG stupa pomaly, kazda mame ine telo, nikomu stupne rychlejsie, niekomu pomalsie, hlavu hore, kym nepovedia negativ, je tam nadej ;)
@vevericka13 dakujem za info. Neboj je vela zien,ktory hcg stupa pomalsie. Ak je to pozitivne treba verit a dufat,ze sa to podarilo. Myslim na teba a drzim paste,aby ciarka na testiku zosilnela.
@vevericka13 Tak vydrž, hlavně v klidu (vím, že se to líp říká, než dělá:-/ ) a v pondělí zase budete moudřejší.
babenky dakujem ale dnes bol test slabsi o 50 percent oproti vcerajsku takze to klesa 🙂 mam este mrazacikov
@vevericka13 ešte to nevzdávaj, v pondelok ideš na krv, potom budeš vedieť viac.
@mischel2903 ja som to nevzdala skor embryjko 🙂
@lucianna1981 asi by som tomu neuverila keby mi povedali že ano ste v tom .... ale dúfam že aj to raz bude 😉 🙂 inak bol by to najkrajší darček keby sa to podarilo pred Vianocmi 🙂 a určite dám vediet 🙂
@simon32 Tak to mi hovor! 🙂 Ja som už tiež o tom x-krát rozmýšľala, že keby mi to lekárka povedala, tak neviem, či by som bola schopná tomu uveriť... 🙂 Veľmi držím palce! 🙂
@vevericka13 No tak ako? Prešiel nejaký čas... skúšala si nové testy alebo už máš aj výsledky krvi? Môžeme sa tešiť s Tebou?
@lucianna1981 vysledok krvi bol 23, takze asi chemicke tehotenstvo, testy mi slabnu. zatial nekrvacam a v pondelok mam ist na krv zase, ci to klesa
@vevericka13 Už som si prečítala aj predchádzajúce správy... ja len či sa niečo nezmenilo... Presne, ako písali babenky, netreba strácať nádej, kým nekrvácaš a kým neklesne celkom to hcg... veľmi držím palce!
@lucianna1981 dakujem aj Tebe držím palce a všetkým ženám !!! 🙂 snád už budú len pozitívne správy !!!
@simon32 Tak tomu verím, že len pozitívne!!! 🙂
@vevericka13 Tak čo je nové? Prosím, napíš, že je všetko v poriadku a že sa môžeme tešiť s Tebou!
@vevericka13
@sky23
@spetule
@mischel2903
@hennka2
Ahojte žienky! Ako sa máte? Žiadne novinky? Píšte, aj keď ešte len čakáte na riešenie, nech je to pre všetky povzbudením, že aj vy čakáte na svoj veľký deň, či okamih... 🙂 U nás sme tiež len v štádiu čakania. Keďže som bola chorá (a k tomu ešte aj pohádaná s manželom 🙂 ), na vklad sme nešli a dokonca sme minuli aj šancu plodiť cez plodné dni prirodzene, tak len čakám na ms, ktorá by mala prísť v nedeľu. No a potom sa snáď pustím do dvojtýždennej prípravy na ten ďalší vklad. Snáď už nebudú žiadne neočakávané udalosti, ktoré by vklad zase oddialili.
@lucianna1981 .. ahoj, si zlata, ze pises 🙂 .. ja nemam nic nove, akurat tiez pred kramami a mozno od dalsieho mesiaca sa zacne nieco diat, plany su .. urcite dam potom vediet, ale zatial sa nic u nas nedeje ...
@lucianna1981 Ahojky, stejně jako u @hennka2 u nás taktéž nic nového. Stále čekáme na výsledky z genetiky a imuno☹ Mám pocit, že už na ně čekáme věčnost...a přitom to bude teprve měsíc :-/ Jinak mám teď po ovulce, ale nijak to neřešíme. Též podpora pro @vevericka13 - Moc na tebe myslím!

@vevericka13 Tak držíme pěsti a těšíme se na zprávičky! 😉