Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
Normálne mám pocit, že zajtra už budem vyplakavat,boli bruško bolí ;(
@gustav1986 Kéž by ne!
@spetule ale to už je taká bolesť,že až. Boli má podbrusko, pichanie vkuse ako keď som bola po iui...neviem nemám dobrý pocit, tak si to Už prajem.. Muž ten celé dni sa pýta ako čo??dnes keď som mu povedala, že som spinila,no čo máš??jaj môj miláčik ;)
@gustav1986 Podpora partnera je důležitá 😉 Jak si říkám já...být vděčná za to, co mám a radovat se z maličkostí každý den... a když se zadaří mimísek tak jen o radost víc 😉
@spetule podporu mám,mám toho najlepšieho muža na svete, som šťastná že ho mám.jediné čo nám chýba zatiaľ nemáme A roky už idú..môj gynciak povie veď kľudne.. Kľud.. Nemôžete sa tak trápiť.. To sa hovorí keď má synov A každému kto má deti.
@gustav1986 rozumím 😉
@gustav1986 aj my budeme mat deticky, uvidis 🙂
@sandria33 ja mám od obeda bolesti riadne fuuu až doteraz ani chodiť radšej nechcem lebo to boli...určite raz budeme mať detičky musí aj na nás prísť rad.
V stredu na krv ;) ufam sa..
@gustav1986
Držím palec v stredu
@gustav1986 budeme verit, ze ten rad na nas prisiel uz teraz 🙂
@vevericka13 kam ides na krv?
Najradsej by som bola keby už bola Streda...deň pravdy ;)
Baby ja po tom utrogestane som unavena,ani chuť na milovanie... Máte to aj vy??lebo ja nezvyknem byť taká.
@gustav1986 hej, ani ja nemam na to chut.... a uz planujem zaliezt aj teraz pod perinu
@sandria33 ;) aj ja tak.. To ranné spinenie bolo ružové.len som sa utrela A bolo po spineni
@gustav1986 ja som nemala ziadne spinenie. Ale mam pocit ae ak to vyslo tak v sobotu sa to na obed uhniezdilo podla tej pichavej bolesti.. a ak sa len vtedy uhniezdilo, jozno preto som mala snehobielo na testevcera aj dnes
@sandria33 je to možné že uhniezdenie neskôr?ja mám tiež pichanie.
@gustav1986 ze je to 7-10 dni, mne by to sedelo, tak uvidime
Ako to rátať??
Od oplodnenia je to 7-10 dni, teda ak si mala ovulku v case iui, tak do 10 dna od iui by sa malo isto uhniezdit, aspon si tak myslim
@sandria33 hmmm uvidíme.. Jaaj už nejdem špekulovať.. Už ako bude tak bude ;)držím všetkým babám nech sa vydarí ;)
@spetule dakujeme, ja dnes slabulinku duch, tak snad bude silniet a nie je to len kanalik
@gustav1986 citala som ze zeny zvyknu krvacat v case menzesu aj ked su tehotne, no ono ked sa uhniezduje tak vlastne ide do sliznice martenicu a kym sa tam poriadne uhniezdi moze to trvat aj viac dni
@vevericka13
@gustav1986 drzim silno palce, ked budete testovat 🙂 nech je aspon duch
Baby ja zacinam mat kramy..spinim...:(((((((

@spetule ;)