Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@vevericka13 daju tie nieco od bolesti? A zobudis sa sama, ci ako?
@gustav1986 nad gynexom som uvazovala aj ja a potom este nad tou bylinkarkou z vrboveho
@sandria33 ja som skusila bylinkarku nic....nie tu anicku,ale daku inu co je aj v casopoise..
Da sa gynex kupit aj v lekarni,lebo urcitu dobu sa nedalo
@zuzka56 @gustav1986 .. ved prave to, ze kazda mame iny problem a velmi zalezi, ze aky ... pri niektorych, IUI nema sancu ... treba bojovat do konca sil ...
Baby dnes mi dr na preventívke vraví nech idem na ivf, ze cas beží, kvalita vajíčok klesá, ze naco čakám.... neviem ci ist do toho alebo si dat od dr pauzu.1
@zuzka56 tiez si myslim, ze chod do toho 🙂
@coralee_wiley @dohna
OK baby, po novom roku sa do toho pustím. Dakujem 🙂
Mekedy je dobre si dat aspon 3 mesiace prestavku medzi stimulaciami. Ak sa niektora na IVF date, zaujimal by ma tiez priebeh 🙂 Ci sa odvazim ;)
@dohna drzim prsty 🙂 mna v pondelok odber ... tak som z toho mierne v strese ... ale uz dufam, v uspesny koniec ;)
@coralee_wiley
Do ktorého CAR chodíš?
@zuzka56 Ferticent v BA
@coralee_wiley kľud vôbec sa nestresuj, ani nevieš ako zaspíš a hneď máš potom, po odbere si chvíľku pospi, daj sa do klbka a nakoniec tiež zistíš že to nič nebolo 🙂
@dohna no kym zaspim tak budem isto panikarit 🙂 uz nech je to za mnou 🙂
@coralee_wiley ha ha to si myslí každá pichnú ti koktejl, zatvoríš oči a už o sebe ani nevieš 🙂 daj potom vedieť ako si to zvládla
@vevericka13
@sky23
@spetule
@mischel2903
@hennka2
Ahojte babenky! Tak idem vás informovať- Dlhšie som tu nebola. Pozeram, ze sa stranka riadne rozbehla, co ma velmi tesi. Dnes som bola na sone u svojej dr a volalisme spolu do Heliosu s Dr.Krajkovicom, tak mi naplanovali dalsi vklad na bud.stredu 25.5.215. Náš druhý pokus. Snád uz vyjde, ajk ed nam este zostavaju 4 embrya, predsa dufam, ze to vyjde. A tie ostatne zostanu na surodencov. 🙂 A vy ako? Poinformujte ma, lebo kym precitam vsetky tie stranky, co som tu nebola, budu aj vianoce. 🙂 Tak co mate nove? Dufam, ze len same pozitivne spravy. 🙂
@coralee_wiley Nie koniec, to bude len začiatok!!! 🙂 Začiatok krásnych dní... 🙂 Na to sa sústreď. 🙂
@lucianna1981 ahoj mne nevysiel et ani ket, a kedze uz nemam mrazene, lebo mam len jeden vajecnik a vajiciek teda bolo malo tak v januari znova 🙂
@zuzka56 ano uz od polnoci nejes ani nepijes 🙂
@coralee_wiley nestihnes panikarit, pichnu ta a o par sekund spis

@dohna bola si na marodke ?