Negatívny test po KET
Ahojte dievčatá prišla som si pre radu. Dnes som 6 deň po KET a test negatívny (ešte včera duch) dnes nič. Šanca že sa ešte objaví už nie je asi že? Vy ste to mali ako?Je to môj druhý vklad.
Ďalšie na čo by som sa chcela opýtať je ako prebiehal váš transfer? Chodím do Gyn-fiv Bratislava a prvý transfer prebiehal tak že som si hneď po vklade 5 denní hatchujuce blastocysty musela stúpnuť a odísť do izby tam som ležala 15 min a potom som musela odísť. Nič z toho. Teraz po druhe mi povedali, že si mám zaplatiť embryoglue a PRP. Dohromady to malo aj s transferom stat skoro 1000 € tak sme dali len PRP a vklad bez embryoglue a aj tak to stálo 730 €.Embryoglue som nedala pretože viem od známeho embryológa, že embryoglue je len marketing nič viac. (Taktiež 5 denná hatchujúca blastocysta) Keď som dorazila na vklad bolo mi oznámené že majú všetky postele obsadené takže mi urobia vklad a potom som musela ísť hneď preč nemala som možnosť si ľahnúť. Prístup katastrofa. Chcela by som vedieť ako vám sa darilo v tomto Care? Alebo ako to prebiehalo tam kde ste chodili vy? Sme mladí podľa nich nám nič nie je aj keď poriadne vyšetrenie mi nikto neurobil. Manžel iba spermio a ja hormonalný profil,stery,hyfosy a to je asi všetko. Ešte potom dva x IUI ..tiež nič. Mám ešte jednu blastocystu zamrazenú ale už pomaly začínam cítiť že budem musieť zmeniť CAR. Ale finančne už to asi v blízkej dobe celé znovu platiť nezvládneme.
Ahoj.
Píšeš o mne len ja som dnes 5ty deň🤣🤣 to isté car, tie isté doplnkové metódy, ja som dala aj lepidlo ...ten istý "super" prístup bez lôžka, štýlom rýchlo sa vyzliekajte, ideme ns to ..oblečte sa a odchod... A tiež žial dnes test biely...
Je to môj 7mi vklad u nich. Mám ešte jedno embryo a končím . Našťastie zo 6teho vkladu mám syna.
Ale tajne som dúfala v súrodenca pre ňho. My máme porobené všetky vyšetrenia,nič nám nezistili. Len sa nedarí.... Ale prístup car sa za 5 rokov nezmenil. Biznis. .😬
tiez som chodila do gynfiv a keby som vedela, co ma tam caka, tak urcite idem rovno do brna. pre nich je to len totalny biznis. pre mna bol vrchol, ked na mna lekarka dobre ze nezacala kricat, preco som si sama riesila vysetrenia, ze ona mi chcela ponuknut tie u nich (asi za 700 eur). uplne zdieracstvo a drzost, ze mi vobec robili nevysetrenej vklady... a inak embryoglue ani prp by som si urcite nedala.
a ano, dvakrat som zazila, ze nebola volna postel, tak som si 5 minut posedela. nastastie, toto nema vplyv na uspesnost.
Tak u nas v at sa tiež neleží, ide sa na kožu, šup embryo dnu a dovi dopo
ležanie neovplyvňuje výsledok bohužiaľ
Samotný vklad nestači, aspoň podla mojich skusenosti. Ja som celý proces IFV absolvovala v Martine Iscare a vždy som si poležala , všetko v kľude, nikto ma nenahanal a platili sme cca 400 za vklad...ale tiež som počula a mala pocit že ležanie po vklade nijak neovplyvňuje úspešnosť.
No ak ti môžem poradiť pred vkladom ( tretim a úspešným ) som cvičila Mojżišovku ( pol roka) , pila čaje, uživala Bromelain, bola na akupunkture, uvolneni panvoveho dna ...atd.
Ahoj.
Píšeš o mne len ja som dnes 5ty deň🤣🤣 to isté car, tie isté doplnkové metódy, ja som dala aj lepidlo ...ten istý "super" prístup bez lôžka, štýlom rýchlo sa vyzliekajte, ideme ns to ..oblečte sa a odchod... A tiež žial dnes test biely...
Je to môj 7mi vklad u nich. Mám ešte jedno embryo a končím . Našťastie zo 6teho vkladu mám syna.
Ale tajne som dúfala v súrodenca pre ňho. My máme porobené všetky vyšetrenia,nič nám nezistili. Len sa nedarí.... Ale prístup car sa za 5 rokov nezmenil. Biznis. .😬
@mnavo Ahoj 🙂 a ako si na tom dnes? testovala si? ja áno a furt negatívne
Aj ja uplne bielo. Skusim este zajtra, lebo embryologicka vravela cosik ze sice su to blastocysty ale boli trošku pomalšie....
Ale ak zajtra bude bielo, vysadzam tabletky.. to uz nenabehne
@autor ahoj. Neobjavil sa dnes duch? U mňa ani náhodou. Zajtra ráno kontrolný test, posledný. Lieky som dnes ešte nechala, ale zajtra už nedám . Dúfam že do 2 dní dostanem ms...
Rátam, kedy mi vyjde budúci mesiac vklad😎
@mnavo Ahoj, testy negatívne a som 8 dpt takže už viem že nič z toho. Keď čítam všade ako to tam nikomu nevychádza tak som dosť nasratá na nich. A za jeden vklad chce skoro 1000 € tak je to masaker.
Chápem tvoje sklamanie ale žiaľ pokiaľ si videla embryo na obrazovke sona po vklade lekári urobili čo mali a ostatné je len na tele ako sa s tým vysporiada samo .. ale ostatné veci zial lekári môžu ovplyniť
Autorka ale vieš ze dr za to nemôže že ti to nevyšlo? Ono veľa záleží hlavne na tvojich oozytoch, sperniach tvojho a vašich dg
Autorka ale vieš ze dr za to nemôže že ti to nevyšlo? Ono veľa záleží hlavne na tvojich oozytoch, sperniach tvojho a vašich dg
@stellarstar A čo keď mi doktor nenavrhol doteraz žiadne vyšetrenie okrem v texte uvedeného?Iba zaplaťte embryoglue zaplaťte PRP ale vyšetrenie žiadne. Nemal by to doktor navrhnúť?
Tak na sk to asi inak chodí, tu v AT uz pri 1 neúspešnom robia vyš. Ale môže byť ze na sk robia len po 3om neviem
u nás centre až po druhom nevydarenom jedine keď na tom trvaš sama očividne je to na SR bežné
Je uz preukazane,ze lezanie po vklade,nema ziaden pozitivny vplyv…mas spravene vysetrenia ako genetika paru,hematologia s lepivymi dostickami,reprodukcna imunologia a endokrinologia?vklady uz v kazdom CAR su od 500€ hore
Ahoj. Už som v ďalšej príprave na ket. Zajtra prvé sono.
A ty?
@anonym_autor Dobrý večer, ak sa stále nepodarilo vyskúšajte gynekologickú ambulanciu OBGYN v Bratislave

tiež tak prídeš podpíšeš dokumenty zavolajú na izbu urobia vklad a 15-20 min polezis a ideš preč . Embryoglue môže ale nemusí pomôcť .. ale jednoznačne je to že zabezpečí proti pohybu to embryo . Iné doplnkové metódy keď to máš hatchujucu sú zbytočne . Žiaľ je to extrémne finančne náročné a niektorí to bohužiaľ berú ako biznis .. A nezúfaj otestuj za tri dni alebo počkaj na krv