Nezabral vám Pregnyl po 36 až 48 hodinách?

valentina10
17. feb 2012

Ahojte kocky, pred 2 dnami mi pichli pregnyl a vcera som bola na iui (hormony ok, folik UZ 10 DC 23 mm). Bohuzial mam pocit ze ovulka stale nebola (a ani bazalka mi nestupla)
Stalo sa vam niektorej, ze pregnyl nezabral v 36 - 48 hodkach?

anjelicek26
17. feb 2012

@valentina10 - ako mas pocit, ze ovulacia este nenastala? Folik praska pri 22-24mm, pravdepodobne praskol uz ten den, ako ste boli na ultrazvuku. To mas na 10.den uz taky dominantny folikul? Aky kratky mas potom cyklus? Bazalka neviem, ci sa da na nu po pichnuti pregnylu spoliehat - skor nie ako ano. Dost ju to ovplyvnuje.

hadassah
17. feb 2012

mne folikul praskol až po IUI. Prvý krát praskol asi večer alebo v noci po zákroku, lebo ráno som si merala bazálku, bola nízka a na sone pred zákrokom folikul ešte nebol prasknutý, no a na druhý deň ráno už teplota stúpla. Druhý krát mi praskol deň po IUI. Myslím, že pregnyl zaberie vždy.

trinity333
18. mar 2012

ahojte tak ja som po clostyle vĎaka ktorému som mala 1vajičko 23mm následne pregnyl vajíčko prasklo všetko OK ako malo byť až na to, že som dostala mrchu už na 23deň... popri tom som mávala roky rokuce každých 36 dní nechááápeemmmm

linddi
19. mar 2012

ahojte, chcem sa spýtať niekoho, kto má skúsenosti s Pregnylom... Na 13 deň cyklu /13.3.2012/ mi pichli pregnyl, v ten večer sme mali styk. Zároveň ma od poobedia toho dňa až do nasledujúceho rána neskutočne bolelo brucho. Vajíčko som mala 22 mm, je možné že zabral rýchlo a prebehla mi ovulácia.. čo by bolo super a trafili sme sa 😝 . Mám ale otázku, je možné, aby pregnyl účinkoval v tele tak, že sa cítim ako tehotná? Stále ma pobolieva - len tak jemno podbruško a mám citlivé prsníky, stále ma v nich páli, štipká... je to pregnylom?

lena290
29. okt 2012

ahojte kde ste kupili pregnyl???????v Spišskej Novej Vsi ani v Levoči nemaju surne ho potrebujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bumbi
29. okt 2012

lena290 Asi ťa sklamem, lebo mne doktorka povedala, že je dlhodobý výpadok pregnylu na Slovensku. Skús obehať lekárne, či ešte nemajú staré zásoby, mne sa ešte jeden podarilo zohnať u nás, ale to ma vtedy upozornili, ze to bol posledný v celom meste. ☹

petinka1703
12. dec 2012

@lena290 Zohnala si? Ak nie,skús sa Dr. spýtať na náhradu...Určite musí byť nejaká,čo používajú aj v CAR.

icer
17. dec 2012

baby ovitrelle, ale stál ma po predpise 25 Eur... keby ešte niekedy bol výpadok, v heliose vám predpíšu toto...
a ešte otázočka, ak tu niekto ešte chodíte, mne pichli pregnyl ráno, a sex som mala večer, ale potom to už nevyšlo, nebol muž doma, myslíte, že by sa mohlo podariť? je mi klasicky, ako aj minulý mesiac, pália ma prsia, pobolieva v podbrušku, ale to je asi duphastonom, ktorý beriem ..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre