Nízke AMH, vysoký vek a neúspešná intrauterinná inseminácia
Ahojte, mam 37 a dlhsie sa snazime neuspesne o 2.babatko. Bola som v CAR : vysledky vsetky OK, az na AMH. To mam velmi nizke - 0.5. Manzel spermiogram tiez nic moc - teratozoospermia. Skusala som najskor prirodzene s ovitrelle, teraz IUI. Doktorka ma vsak varovala,ze tam je pre nas mala sanca otehotniet a asi mala pravdu, kedze test mam po 14 dnoch od IUI biely. Som z toho nestastna a neviem co dalej. Dr hovorila,ze este skusit IUI s hormnonmi, kedze teraz som nebrala ziadne lieky. Ale ja sa bojim,ze pri tom AMH stracam cas. je potrebne kvoli poistovni este skusat IUI alebo mate nejake skusenosti z podobnej situacie?
@sonka_miro a to si brala 5000 iu D denne jednu tabletku a spolu s tým aj omega?
@matuskam ano 5000ku o.ega som nebrala, brala som este inozitol to mi tiez jedna poradila na podporu otehu, alr mne po roku uzivania déčka 5000ky 0,2 amh vyslo na 0,8 potom mi doky este odporucik afrodite alga na 3 mesiace je to cisto prirodne 1 flaska je na mesiac a tretiu som nestihla dobrat a take kolajnice ze az, po dlhych 8 rokoch snazenia. Drzim palce. My tiez zaciname pracovat na druhom dufam ze sa podari.