icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

kitta
16. mar 2016

@denisadem drzim palce nech sa este vajka objavia a ako zvladas pichanie. Ako casto chodis na kontrolu?

blackrose
16. mar 2016

Dievcata drzim vam palce, nech je cyklus uspesny! @denisadem @ketiba
@silvinkabb dakujem za info... teraz fakt neviem do ktoreho centra ist. Myslela som, ze ked robia len tu, ze sa aspon nemusim rozhodovat. 😉

kitta
24. mar 2016

Baby tak ako sa vam dari? Ako postupujete? Drzim palce @denisadem @ketiba

denisadem
24. mar 2016

@kitta na kontrolu som chodila kazde 3-4 dni... takze dost často...v.ajka mi vyberali v nedelu...nakoniec boli 4, a teraz pauza 3 mesiace a zase cely cyklus, aby ich bolo viac.... Drzim prsty dievkyyyyyyyyy!!! uplne silno...najviac

ketiba
24. mar 2016

@kitta ja som mala dnes 2. Kontrolu, znizil mi davku decapaptylu a zvysil Menopur, takze si budem musiet 1 balenie dokupit za plnu cenu. Dalsiu kontrolu mam v nedelu. Doktor mi dnes robil aj sono, ale nic nepovedal. Musim sa ho v nedelu popytat. Ale predpokladam okolo stredy odber ;)

denisadem
25. mar 2016

@ketiba jeej super tak drzim palce a vies kolko asi mas 🎈🎈🎈? ;)

ketiba
25. mar 2016

@denisadem este nie, ale snad v nedelu by mohli byt spravy ;) aj sa obavam, aj sa tesim ;)

askona
26. mar 2016
ketiba
27. mar 2016

Dievcata, som taka stastna, ze sa musim podelit! Dnes bol v Repromedice taky mlady lekar a na sone mi ukazal krasnych 5 folikulov a k tomu 2 mensie do rezervy. Takze v stredu idem na OPU a potom uz sa len modlit za silne, zdrave embrijka ;)

kitta
28. mar 2016

@ketiba perfektneeee 👏🏻

blackrose
30. mar 2016

@ketiba drzim palce na dnes, aby vsetko prebehlo hladko 😵

blackrose
30. mar 2016

@denisadem a tie vajka sa nepodarilo oplodnit, ci ako??? 😕

kitta
30. mar 2016

@ketiba drzim palce nech su dnes paradne vajka na odber a nech to zvladnes 👏🏻

ketiba
30. mar 2016

@blackrose, @kitta, @denisadem dakujem dievcata, zvladla som to v pohode, mame 3 vajicka, zajtra uvidime pocet embrii

ketiba
31. mar 2016

Mame 2 embrijka! Uz len nech rastu a v pondelok 1 transfer a 1 mrazime.

kitta
31. mar 2016

@ketiba supeeer 🎉

blackrose
1. apr 2016

@ketiba juuuuj, teraz uz len drzat palce 😵

blackrose
1. apr 2016

tak baby, konecne som sa objednala, v utorok ideme na 1. konzultaciu do CAR 😅 tak som zvedava.
Ako u vas postupovali, robili aj nejake vysetrenia, ci rovno ste sa zacali bavit o protokole??

kitta
1. apr 2016

@blackrose hned zacali s vysetreniami. Mm spg a mne odber na ureaplazmy a chlamidie, protilatky a este daco. Potom ma poslal este na hp. Drzim palce nech sa vam to pozdava 😀

ketiba
1. apr 2016

@blackrose my ked sme isli do CAR, tak ja som uz mala hormonalny profil aj tie ostatne vysetrenia z krvy aj vysetrenu priechodnost vajcovodov. Lekar vypisal papiere na IVF pre poistovnu. Manzelovi urobili na 1. Sedeni spermiogram, vzali krv na ureaplazmy a protilatky a tiez infekcne choroby. Poslali ho este k urologovi na vysetrenie a ten zistil z krvy znizeny testosteron, tak to sa dovysetrovavalo dalsie 3 mesiace. A potom sme isli rovno na stimulku.

blackrose
3. apr 2016

@kitta tak som zvedava ako my. Okrem spermiogru zo septemra nemame nic. Vsetko su to vysetrenia sprad 5 rokov pred tehu. No ved uvidime 🙂 hlavne, ze som sa uz rozhybala. Trosku ste ma nakopli aj vy 😉

denisadem
3. apr 2016

@blackrose vau super tak nech je vsetko ok...oni su veeeeľmi milí...všetci ;)

blackrose
4. apr 2016

@denisadem dakujem 🙂

ketiba
4. apr 2016

Tak dievcata posielam nove sprav, u oboch embryi bol prevedeny asistovany hatching, bohuzial jedno sa prestalo vyvijat. Takze mi dnes to 1 vlozili a ja sa uz len modlim, aby sa dobre uhniezdilo.

kitta
4. apr 2016

@ketiba verim, ze sa pekne zabyva a budete krasne tehulkovat 😊 Drzim velmi palce. A ake mas pocity z priebehu a z celeho toho?

ketiba
5. apr 2016

@kitta tak z tohto vsetkeho mam v sebe poriadny mix pocitiv, na jednej strane radost, ze sme sa dopracovali az k transferu, netrpezlivost, ze musim cakat 2 tyzdne, kym zistim, ci sa to podarilo, obavy, ze este stale to nemusi vyjst a budeme to cele musiet absolvovat odznovu... ale utvrdila som sa v tom, ze moje telo zatial funguje a mam skveleho manzela, takze to urcite zvladneme, nech uz to dopadne akokolvek. Skoda, ze nemame ani jedneho mrazacika, takto je to vsetko hop alebo trop. A co ty, co mas nove?

kitta
5. apr 2016

@ketiba tak ak mas pocit, ze telo to zvladlo, tak je aj to vitazstvo a o manzelovi nehovorim. Ja som tiez vdacna za toho mojho, lebo tiez tymto bojom prechadzame intenzivne spolu ❤️ . Ver, ze ziadne dalsie proste nebude a verim aj ja, ze sa vam to uz proste podarilo. Mne uz sa dal do normy prolaktin, z coho sa velmi tesim a este mi nasadila dufaston ze skusime prirodzene, ale niesom si ista, ci je sanca, ked su tu aj tie protilatky.

blackrose
5. apr 2016

@ketiba tes sa aj za to jedno. Aj to je vitazstvo a treba verit, ze to vyslo 😵
(lahko sa mi hovori, za chvilu tu budem depkovat a stresovat, ci sa zadarilo a hadzat flintu do zita 😅 )
Ale ja mam zo sebou jeden problem, ked sa snazim mysliet pozitivne, tak uz sa namotam, ze to vyslo a potom som sklamana, ak sa na to snazim nemysliet, tak sa zase bojim, ze si pesimizmom privolavam sklamanie a nezdar 🙄 no proste psycho!
Ale ty teraz mysli pozitivne, rob vsetko to co normalne, aby si sa nad tym zbytocne nestihla zamyslat. A co bude to bude, hlavne musime bojovat, ked chceme deticky.

blackrose
5. apr 2016

@ketiba a inak ako si to zvladla po fyzickej stranke? Cely ten priebeh? Myslim, aj pichanie, narkozu, vklad apod.? Po vklade si tam musela aj nejaky cas lezat?

ketiba
5. apr 2016

@blackrose po fyzickej stranke som to zvladala bez problemov, pri pichani boli zvlastne tie prve dni, lebo musis prekonat ten reflex, ze sa nepichnes a nebudes si ublizovat. Potom uz je to len rutina. Pri vybere vajicok som bola v kratkej narkoze, prebrala son sa bez problemov, prvy den ma nebolelo nic, na druhy den ma pichalo v lavom vajecniku, kde bolo viac folikov. Na treti den uz nic. A vklad som necitila vobec, doktor mi ukazal na sone take male biele svetielko, ze to je tekutina, v ktorej je embryo. Teraz mam dost nafuknute brucho, citlive, ale to je z tych hormonov. Ale bolesti ziadne. Dnes uz fungujem v praci, som uctovnicka, tak vlastne cely den sedim. ;)