Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@kitta budem drzat palce, my mame velmi zly spg, takze ideme na ISCI, verim, ze sa to podari. Ns IUI som bola 2x este u mojho gynekologa, ale som na neho pekne nastvana, lebo s takym spg to nemalo ani vyznam. Ale aspon som si uz pichala injekcie, tak to teraz nebude pre mna taka novinka.
@blackrose Uprimne, uplne nadsena z lekara nie som, miesto toho, aby bol na stretnutie pripraveny, cita su vsetko pred nami. Ale zas vsetko nam vysvetlil, do nicoho nas netlacil. Sestricka je strasne mila, len trosku popletena. A recepcna zlata, len sa tam casto neviem dovolat. ale aj kvoli poistovni to prvy krat skusime tu. Do Brna mozeme ist kedykolvek. Je to tazke rozhodovanie. Ale som nastavena, ze to vyjde. Zajtra mame termin, dostaneme plan a predpis na lieky. Tak som zvedava.
Robili mi odbery po konzultacii pred iui a tam my vysiel zvyseny prolaktin.
Robili mi odbery po konzultacii pred iui a tam mi vysiel zvyseny prolaktin.
Prave som si precitala svoj dlhy lutealny protokol. Vedlajsie ucinky tych liekov veru nic moc, tak dufam, ze ich bude pomenej. 🙂
@ketiba oj tak ja som uz drzhykrat na tom dlhom prot. vtedy mi to sestricka u mojho gyn.pichala..ale teraz mi ta prva vysla na nedelu tak som bola u kamosky a ta mi pichla...a od pondelka ja...prva to bola hroza ale teraz si uz pomaly zvykam ;) ale narkomanka by som nemohla byt..haha...
Mne to vysvetlil tak, ze prave pri tych ovf kde zena je ok tak je dlhy protokol a dlhsia stimulacia ako pri zenach, ktore nejaky problem maju. A repro ma aj soft.
Tak babule, prva injekcia Decapeptylu pichnuta, drzte palce! 😉
no baby tak so mnou to nevyzera az tak guud ako sme čakali...pravy vaj. vôbec nič a ľavy len tri vajka...minule mi odobrali 10 vajok...hm...hadam sa to ešte zmeni...zajtra kontrola a ku koncu tyzdna asi vyber vajičok....držte palce

A ku ktoremu lekarovi idete? Nas ma MUDR. Drabek