icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

blackrose
4. máj 2016

@isabellita ja chodim teraz k nemu, som prave v procese pichania a zatial s nim mam len dobre skusenosti. Je mily, ludsky, vsetko vysvetli. Myslim si, ze hlavne recenzie su o ludoch, lebo ak je clovek notoricky nespokojny, tak mu nikto neulahodi. Ja som zatial spokojna. Cely tim z repromedica je mily.

isabellita
4. máj 2016

@blackrose dakujem Ti, 13.5.idem manžel na spg a ja potom 16.5. na 1.konzultaciu. ešte tam skusim pravdepodobne to 3IUI a potom dam IVF. tak uvidíme. silno silno držím palce každej z nás! :*

kukies
10. máj 2016

@isabellita ja som tiez spokojna, doktor Drabek je velmi mily, ochotny a odbornik. Ked som potratila, riesila som to paradoxne nie so svojou dr, ale s nim 🙂

kitta
10. máj 2016

Baby ako pokracujete? @blackrose uz si po odbere vajok? Ja dtale pokracujem s dufastonom. Prvy cyklus nevysiel. Druhy zaciname. Buduci mesiac podavame ziadost opat na ivf, ta prva nam vyprsala.

blackrose
10. máj 2016

@kitta vo stvrtok idem na odber vajicok, tak som napata a zvedava ako to dopadne. urcite dam vediet, kolko mame vajok. Na kontrole bolo folikulov vela, musel mi aj znizovat hormony.

denisadem
10. máj 2016

Ahojte babenky my mame zatial pauzu pred dalsim cyklom...este mesiac a hor sa do toho..drzim palce kazdej z Vaáaaaaas..... 🙂

lucosska
11. máj 2016

Ahojte, tak my uz mame aj po odbere vajicok , aj po vklade dembryicakat 🙂 uz len cakat, ci sa asponjedno

lucosska
11. máj 2016

Chyti 🙂

blackrose
11. máj 2016

@lucosska drziiiiim palce 🙂

blackrose
11. máj 2016

@lucosska kedy ste mali vklad? Zostalo vam aj nejake embryjko?

kitta
11. máj 2016

drzim palce zajtra @blackrose a aj @lucosska nech sa uchyti 😊

lucosska
12. máj 2016

@blackrose vklad sme mali v sobotu a zostali nam este 4. A dakujem Vam

blackrose
13. máj 2016

Ahojte, takze zo 7 vajicok mame 5 oplodnenych. V utorok uvideme kolko zostalo a bude vklad. Drzte palce 🙂

ketiba
13. máj 2016

@blackrose velmi drzim palce!

blackrose
13. máj 2016

Baby neviete mi poradit, ci je normalne, ze druhy den po odbere mam nafuknute brucho, boli ma ked mam plny mechur alebo ked som na wcku? Odoznie to, alebo to moze byt OHSS? Alebo ste po odbere nemali ziadne problemy?

ketiba
13. máj 2016

@blackrose ja som v den odberu necitila nic, druhy den som mala silne bolesti, treti den uz nic. Ak budes mat bolesti aj zajtra, radsej zavolaj na kliniku.

blackrose
14. máj 2016

@ketiba dakujem, uvidim ako bude dnes

blackrose
14. máj 2016

Takze skoncila som v nemocnici s ohss ☹ neviem co bude, ale v utorok vklad asi nie.

ketiba
14. máj 2016

@blackrose to ma mrzi, ze sa ti nepolepsilo. Ale neboj, das sa do poriadku a vklad bude potom. Verim, ze to bude cim skor a posielam ti vela pozitivnej energie. Drz sa!

blackrose
14. máj 2016

@ketiba dakujem krasne 🙂

isabellita
14. máj 2016

@blackrose och teraz som citala co je to ohss. Drz sa! A nech si cim skor v poriadku.

isabellita
16. máj 2016

Dnes konzultacia v Repromedica v BA-a aj som citila te mam ovulku, dr.Drabek pozrel a pekne dominantne folikuly na lavej aj pravej strane, tak vecer pichnem Orvitrele a v stredu 3.IUI.. Drzte palce baby! Plus medzitym som dnes uz vypisala aj ziadost na IVF..
Dojem z dr.Drabeka-zatial super👍 Uvidime este ako dopadne 3.IUI, ale plne mu doverujem tak som zvedava😊

blackrose
16. máj 2016

@isabellita drzim palce aby vyslo IUI a nemusela si podstupovat IVF 🙂

blackrose
17. máj 2016

Nakoniec po pobyte v nemocnici som dnes podstupila ET 🙂 teraz uz len cakat 🙂 musim si preventivne pichat fraxiparin :-\ a to som si myslela, ze uz mam dopichane.

isabellita
17. máj 2016

@blackrose držím Ti palce! Tfuj tfuj tfuj 🙂

blackrose
18. máj 2016

@isabellita dakujem 🙂

isabellita
18. máj 2016

Tak dievčence 3.IUI je dnes za mnou. Inak Ovitrelle som zhanala po 4.bratislavskych lekarnach a dnes to iste 4lekarne a Pregesteron nikde. Az v 5.tej. Och, hlavne ze lieky proti bolesti hlavy maju vzdy 😀
Modlim sa dufam a verim ze sa to tentokrat nam podarilo.
Inak folikuly dnes pozeral s ze este nepraskli, tak dufam, ze ked som zobrala Otrivelle tak prasknu na 100%.

ketiba
18. máj 2016

@blackrose Drzim palce!!!

blackrose
19. máj 2016

@isabellita Drzim palce! 😵
@ketiba dakujem 😵 😅

erika7791
25. máj 2016

@petrapet Ahojj,
ja sa tam len teraz chystám na konzultáciu. Ale rada čítam, že bol prvý dojem úžasný 🙂