Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@blackrose dakujem Ti, 13.5.idem manžel na spg a ja potom 16.5. na 1.konzultaciu. ešte tam skusim pravdepodobne to 3IUI a potom dam IVF. tak uvidíme. silno silno držím palce každej z nás! :*
@isabellita ja som tiez spokojna, doktor Drabek je velmi mily, ochotny a odbornik. Ked som potratila, riesila som to paradoxne nie so svojou dr, ale s nim 🙂
Ahojte babenky my mame zatial pauzu pred dalsim cyklom...este mesiac a hor sa do toho..drzim palce kazdej z Vaáaaaaas..... 🙂
Ahojte, tak my uz mame aj po odbere vajicok , aj po vklade dembryicakat 🙂 uz len cakat, ci sa asponjedno
Chyti 🙂
Ahojte, takze zo 7 vajicok mame 5 oplodnenych. V utorok uvideme kolko zostalo a bude vklad. Drzte palce 🙂
Baby neviete mi poradit, ci je normalne, ze druhy den po odbere mam nafuknute brucho, boli ma ked mam plny mechur alebo ked som na wcku? Odoznie to, alebo to moze byt OHSS? Alebo ste po odbere nemali ziadne problemy?
Takze skoncila som v nemocnici s ohss ☹ neviem co bude, ale v utorok vklad asi nie.
@blackrose och teraz som citala co je to ohss. Drz sa! A nech si cim skor v poriadku.
Dnes konzultacia v Repromedica v BA-a aj som citila te mam ovulku, dr.Drabek pozrel a pekne dominantne folikuly na lavej aj pravej strane, tak vecer pichnem Orvitrele a v stredu 3.IUI.. Drzte palce baby! Plus medzitym som dnes uz vypisala aj ziadost na IVF..
Dojem z dr.Drabeka-zatial super👍 Uvidime este ako dopadne 3.IUI, ale plne mu doverujem tak som zvedava😊
@isabellita drzim palce aby vyslo IUI a nemusela si podstupovat IVF 🙂
Nakoniec po pobyte v nemocnici som dnes podstupila ET 🙂 teraz uz len cakat 🙂 musim si preventivne pichat fraxiparin :-\ a to som si myslela, ze uz mam dopichane.
@blackrose držím Ti palce! Tfuj tfuj tfuj 🙂
@isabellita dakujem 🙂
Tak dievčence 3.IUI je dnes za mnou. Inak Ovitrelle som zhanala po 4.bratislavskych lekarnach a dnes to iste 4lekarne a Pregesteron nikde. Az v 5.tej. Och, hlavne ze lieky proti bolesti hlavy maju vzdy 😀
Modlim sa dufam a verim ze sa to tentokrat nam podarilo.
Inak folikuly dnes pozeral s ze este nepraskli, tak dufam, ze ked som zobrala Otrivelle tak prasknu na 100%.
@isabellita Drzim palce! 😵
@ketiba dakujem 😵 😅

@isabellita ja chodim teraz k nemu, som prave v procese pichania a zatial s nim mam len dobre skusenosti. Je mily, ludsky, vsetko vysvetli. Myslim si, ze hlavne recenzie su o ludoch, lebo ak je clovek notoricky nespokojny, tak mu nikto neulahodi. Ja som zatial spokojna. Cely tim z repromedica je mily.