Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@blackrose ahoj, zajtra na 9:30 idem na transfer🙏 Nevies ako je to s tym, ze domtori neradi vkladaju 2emrijka? Lebo mne Dranek povedal, ze nie nie, dame 1, ze oni nie su za viacpocetne tehotnosti . Kto o zom rozhoduje, nevies? Vies iz som myslela, ze dam rovno 2. Mam 34rokov.. Ci musim mat po 35te ci tesne pred 40, aby vlozili 2?
@blackrose ahoj, zajtra na 9:30 idem na transfer🙏 Nevies ako je to s tym, ze doktori neradi vkladaju 2emrijka? Lebo mne Drabek povedal, ze nie nie, dame 1, ze oni nie su za viacpocetne tehotnosti . Kto o tom rozhoduje, nevies? Vies uz som myslela, ze dam rovno 2. Mam 34rokov.. Ci musim mat po 35te ci tesne pred 40, aby vlozili 2?
Ahojte dievčence, rada by som sa k vám pridala... z toho čo čítam vám chcem povedať že vás veľmi obdivujem aké ste silné bytosti .... čo všetko už máte za sebou ... ja som bola prvý krát eštelen na inseminácii v repromedice u drábeka , štvrtok idem na krv, no testy mám negatívne : ( a okrem toho žiadne príznaky že by som mohla byť tehu : ( a už ma bolí aj brucho ako vždy pred menzesom... na mňa je už aj toto veľmi silný psychycký tlak, neviem ako zvládnem všetko toto čo zvládate vy... veľmi vám - nám všetkým držím palce a veľmi vás všetky naozaj úprimne obdivujem ! je to veľká nespravodlivosť že tie ženy ktoré deti nechcú rodia ako jabloń ... a my ...
@isabellita prepac, nebola som tu par dni... uz mas po, tak drzim palce, aby sa embryjko pekne zahniezdilo 😵 😵 no mne Drabe vyslovene nepovedal, ze jedno, ale ze odporuca jedno, kedze uz jedno dietatko mame, ze by nemal byt problem. Ale zase ja by som do dvoch ani nesla, urcite nie na prvy krat. Mozno ked sa uz viac krat nezadari. Ale aj teraz ideme vkladat na KET len jedno.
@alexa1983 aj ja tebe drzim palce. Psychicky tlak je hlavne to cakanie, ani nie podstupenie toho vsetkeho. Ci cakas po IUI alebo po IVF si myslim, ze je to jedno. Skor je na psychiatriu, ked to vsetko uz podstupujes xy-ty raz. 😝 Ja som neuspesne IVF zvladla tazko... hlavne tie prve dni potom, co som sa dozvedela ze to nevyslo. Teraz je to uz mesiac a znova som pripravena bojovat! Sme silne a proste to podstupit musime. Jeden den si poplaceme a druhy zdvihneme hlavu a ideme znova do boja! 😵 😉
@blackrose a kedy idete na KET? Uz vies? Ja sa modlim a dufam, ze sa nam to podarí. Prezila som si tiez vela mesiacov sklamania a 3neuspesne IUI, vzdy som bola na dne mozno 2-3dni po zisteni negativneho vysledku, no potom som sa opat nastartovala. Mame este 7mrazačikov, takze minimalne tolkokrat este pojdem do toho 😀
Dezim aj Tebe palce, aby ste tentokrat boli úspešní a tešili sa z //. Amen ❤️
@isabellita super vam vysiel ten soft! Ja mam len dvoch mrazacikov, tak snad bude jeden z nich ten pravy, a uz nebudem musiet ist do IVF. 😔
Zaciatkom jula ideme na dovolenku, tak potom dalsi cyklus. Predbezne mi to vychadza na zaciatok augusta.
Ahojte baby, tak ja si uz od včera picham decap. chcela som sa Vás opýtať, či je nejaká diéta, alebo či Vám niekto nehovoril, či treba nejak stravu upraviť (jasné, že alkohol nie ani kávu) ale či je ešte niečo, čo sa neodporúča...a tiež kryť sa pred slnkom, či natierať sa vysokým faktorom, však? Diky za Vaše rady a info
@denisadem no ja o ziadnej diete neviem, ja som dokonca aj pila alkohol (jeden drink, nie ze som bola na mol 😉 ) inak som sa nijako neobmedzovala... jedine po vklade sa netreba prehrievat, vraj to pri zahniezdovani nerobi dobre (to mi povedal dr. este ked sme sa snazili o prve mimi), takze ziadna horuca sprcha, alebo horuca vana, vyhrievanie na slniecku tiez radsej obmedzit po vklade.
Kedy si zacala s pichanim, este pred ms?
Drzim palce 😵 😵 😵
@blackrose no a mne nic take nepovedali , v utorok som mala vklad a stvrtok a piatok som si pekne oddychovala na slniecku u kamosky na zahrade.. Hmmm, ja reku, ze oddych a pohoda mi prave pomoze ..
Inak ani o tej kave mi nepovedali, ze nemam pit? Davam si jednu vzdy rano, ale uplne slabu nescafe a do pol mileko, takze nic silne. Joooj :(
@isabellita to nepovedali ani mne, mne to povedal moj gynekolog, ked sme sa dlho snazili o prvu dcerku... to bola skor taka rada, ze prehriaty organizmus nie je dobry, ale tak hadam si nebola vystavena na 40 stupnoch ;)
kavu? preco by si nemohla kavu??
@blackrose tak ti nejake zeny pisali ze "samozrejme okrem alkoholu a kavy" tak preto. A no nie 40 ale tak 30-35 bolo.. Hmm 😏 No nic ved uvidime v pondelok. Dnes som 7den po ET .
@isabellita kavu by si preco akoze nemohla? V tehu je to ine, ale teraz to nevadi. Uhniezdovaniu kava urcite nevadi. Jasne, ak nepijes 10 kav denne 😀
A prehriatie organizmu sa skor mysli, aby si sa nesprchovala 38 st. vodou, lebo to ti velmi prehreje telo. Opalovanie zase neviem, ale zase to moze byt aj hlupost. Ked sa ma uchytit sa uchyti, nech robis co robis 😉
@blackrose jasne, ja viem , ze riesim uz hluposti 🙂 co my byt bude ❤️
Inak baby ja dnes pichla 8.mu decapeptylku a M nikde
...nechapeeem furt na 3.-4.deň sa objavil a teraz nič :/ mne o tej kave a slnku cez obdobie IVF hovorila kamoska, co chodila do heliosu, ze kofein neprospieva a slnko, ze sa mozu vytvorit nna tele pigmentove skvrny (kedze pichame hormony)....ta tak ...
Tak sa natieram OF 50 a pijem tak max. 2x denne deccafeinatted cafe ...bez kavy život je smmmmmmmrť :D
@blackrose no vidíš, a mna by to ani nenapadlo...neviem prečo nedavaju nejake info, ked berieš take lieky, že čo je ok a čo nie...napr. ani kavu by som nespajala...ale niekde som sa dočitala, ze nie je dobrá, že kofeín nejak nedobre pôsobí na to...
no M som dostala aj som bola v sobotu na kontrolu a uz si pichám aj Fostimon aj Gonal...rano kym to všetko pripravím, to je také malé drogové minilaboratórium 😀 ale nevadí, zvládneme to!!! chysta sa niekto teraz na kontrolu v piatok do Repromediky?
Dievčatá, dnes odber krvi v Repromedica, 13den po ET a je to tam !! Hcg 3000❤️ Božinku, nemozem tomu uverit, vyslo to, vyšlo? Vidíte, na každú z nás to raz príde🙏 Uz len verit, ze vsetko bide aj nadalej v poriadku a o 3tyzdne na utz. ❤️Repromedica❤️
@isabellita uzasneeeee 🎉🎉🎉 gratulujeeeem. Drzim palce nech si pokojne tehulkujes 👏🏻👏🏻👏🏻
@isabellita vau supeer gratulujem...držte saaa 😊😊😊
@isabellita super!!! Gratulujem, ja som vedela, ze to vyslo, ked si nekrvacala (aj ked teda nie vzdy je to dobre znanemie, ale ja som verila)!!! 😵 😵 😵 😵 Tesim sa s tebou!
@isabellita a mali ste embryoglue a asistovany hatching?
@blackrose glue nie, asistovany hatching ano, aj som dala to narezanie laserom embryo pred vkladom-kedze malo hrubsi obal. A PK samozrejme.
Moja osobna skusenost s Repromedicou je MIZERNA!som v 17 tt a kebyze nekonzultujem a inymi lekarmi a nechodim na sukromne vysetrenia inde tak nemam ani zakladne krvne testy urobene,ziadny prenatalny screening,ziadnu infektologiu,ziadne ekg.., uz tam nikdy nevkrocim lebo hazarduju so zdravym matky aj dietata.

@denisadem ahoj 🙂 ja idem 20. 6. do repromedicky, ale az na 10tu tusim. Ideme sa dohodnut na KET.
Ja som si pichala do brucha vsetko a som 7 vajicok. Ale tazko povedat, ci je to tym. Skor asi vyskou hormonov. Mala si rovnaky rozpis?? A do ruky som pocula prvy krat ze sa da pichat. Ved sa ich spytaj na to este raz.