Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@kukies aha prepáč zle som to prečítala,každopádne ďakujem za odpoveď
takze KET nevysiel :( dalej nejdeme, prajem vam vsetkym viac stastia 😔
@kukies jedno ET a jedno KET, zo siedmych vajicok boli 2 embryjka vhodne na vklad... a nemam na to silu, zial... mozno, keby som nemala dietatko, inak rozmyslam, ale takto je to pre mna velke trapenie. Nehovoriac o financiach. Ale mozno o pol roka budem mat zase chut skusat 😉 teraz som proste takto nastavena.
Tak dievcata, dnes som bola na prvej folikulometrii, som 11 dc, zatial ziaden dominantny folik. Kedze su sviatky a blbo to vychadza tak dalsia kontorla az v utorok, to uz budem 16dc..no bude to len tak tak..a kedze aj vo stvrtok je sviatok, predpokladam ze v utorok mi hned pichnu pregnyl a v stredu pojdeme na IUI.
@blackrose a ty neboj, prejde smutok, oddychnes si, naberies nove sily a mozete sa dalej snazit 🙂
Zdravim všetky nádejne Maminy. Chcem sa podeliť o svoju skúsenosť... Nás prvý pokus bol vo Ferticente, hneď na prvýkrát tehu, ale bohužiaľ v 10tt MA to bol január. Prístup v centre bol celkom fajn, personál milý, . Bol tam jediný doktor, len ten dr umrel, tak ani neviem, ako to tam teraz funguje. Teraz sme sa rozhodli pre RM, tak dúfam a verím, ze to dopadne na 1* . Minuly týždňa Sme boli u dr. Feldmara, aké máte s ním skúsenosti? Budeme už teraz stále u nebo? Alebo sa to strieda?
Ahojte spolutrpitelky, prosim vas o radu, od utorka som sa zacala pripravovat na umele, vecer picham jednu injekciu zatial, caka sa kym dostanem menzes, no ten mi uz meska 7 dni, predtym som bola na inseminacii neuspesnej, a od vtedy cakam na menzes, som v 35 dni cyklu, stalo sa vam niektorej ze vam takto dlho meskal? A druha otazka, od kedy beriem injekcie tak sa citim strasne malatna, unavena, navaly tepla, krce v bruchu, podlamuju sa mi nohy, ako na odpadnutie mi je :( ako ich zvladate vy? Chodim do repromediky BA. Dakujem za kazde jedno info.
Tak dnes mam za sebou iui, drzte prsty o dva tyzdne 🙂
@filmuska32 ja som mala cely cas dr. Drabeka, takze si myslim, ze ty budes mat cely cas zase tohoto.
@alexa1983 ja som pichala decapeptyl, mne ms meskala 5 dni pri nom, je to normalne, ale ak meska uz dlhsie, tak sa skus ozvat k dr. Mne povedali, ze ked do 7 dni nepride, ze sa mam ukazat. Tak tam skus zavolat. Pri decapeptyle som nemala ziadne taketo tazkosti. Az neskor som mala nafucane brucho.
@kukies drzim palce silno 😵 😵
takze to pravdepodobne nevyslo, dnes som robila test a nic tam nebolo, zajtra este na krv, ale myslim, ze to len potvrdi ze sa nam to nepodarilo ☹ dalej asi budeme riesit IVF
Kukies i blackrose v pondelok idem na KET tak drzte palce..bude to pomprvykrat ...uz teraz som taka nejaka vykolajena 😉
Ahojte..poradite mi,resp.ak viete porovnat,ze v com je toto centrum lepsie ako Iscare napriklad?velmi uvazujem kam ist na 4 ivf,3 ivf cez poistovnu,ci sem ci do Iscare ..momentalne sme v RF v Brne..

@amstelko pn mi ma vypísať moja gynekologicka ale potrebuje odporučenie od Dr Drábeka. Ale on si stále tvrdí svoje ze pn nie je nutná.