icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

zarinka88
15. aug 2016

@amstelko pn mi ma vypísať moja gynekologicka ale potrebuje odporučenie od Dr Drábeka. Ale on si stále tvrdí svoje ze pn nie je nutná.

suesue1983
15. aug 2016

@kukies aha prepáč zle som to prečítala,každopádne ďakujem za odpoveď

blackrose
16. aug 2016

takze KET nevysiel :( dalej nejdeme, prajem vam vsetkym viac stastia 😔

kukies
16. aug 2016

@blackrose to mi je luto ☹

luga
16. aug 2016

@blackrose 😔 mrzi ma to

ketiba
16. aug 2016

@blackrose je mi to velmi luto, drzala som ti palce

blackrose
17. aug 2016

@kukies @luga @ketiba dakujem vam dievcata :-*

kukies
17. aug 2016

@blackrose a urcite nechcete pokracovat? na kolkych vkladoch ste boli?

blackrose
17. aug 2016

@kukies jedno ET a jedno KET, zo siedmych vajicok boli 2 embryjka vhodne na vklad... a nemam na to silu, zial... mozno, keby som nemala dietatko, inak rozmyslam, ale takto je to pre mna velke trapenie. Nehovoriac o financiach. Ale mozno o pol roka budem mat zase chut skusat 😉 teraz som proste takto nastavena.

kukies
19. aug 2016

@blackrose no tomu rozumiem..je to narocne.. A prve sa vam predpokladam podarilo ani ste nevedli ako, ci? 🙂

luga
22. aug 2016

@blackrose , ja myslim, ze to "preboli" a silu casom najdes 🙂

blackrose
24. aug 2016

@kukies nie, aj o prve sme bojovi, ale nakoniec sa podarilo prirodzene.

blackrose
24. aug 2016

@luga dakujem moja, je to mozne, ale teraz to tak necitim... uvidim co bude...

kukies
25. aug 2016

Tak dievcata, dnes som bola na prvej folikulometrii, som 11 dc, zatial ziaden dominantny folik. Kedze su sviatky a blbo to vychadza tak dalsia kontorla az v utorok, to uz budem 16dc..no bude to len tak tak..a kedze aj vo stvrtok je sviatok, predpokladam ze v utorok mi hned pichnu pregnyl a v stredu pojdeme na IUI.

@blackrose a ty neboj, prejde smutok, oddychnes si, naberies nove sily a mozete sa dalej snazit 🙂

filmuska32
26. aug 2016

Zdravim všetky nádejne Maminy. Chcem sa podeliť o svoju skúsenosť... Nás prvý pokus bol vo Ferticente, hneď na prvýkrát tehu, ale bohužiaľ v 10tt MA to bol január. Prístup v centre bol celkom fajn, personál milý, . Bol tam jediný doktor, len ten dr umrel, tak ani neviem, ako to tam teraz funguje. Teraz sme sa rozhodli pre RM, tak dúfam a verím, ze to dopadne na 1* . Minuly týždňa Sme boli u dr. Feldmara, aké máte s ním skúsenosti? Budeme už teraz stále u nebo? Alebo sa to strieda?

alexa1983
28. aug 2016

Ahojte spolutrpitelky, prosim vas o radu, od utorka som sa zacala pripravovat na umele, vecer picham jednu injekciu zatial, caka sa kym dostanem menzes, no ten mi uz meska 7 dni, predtym som bola na inseminacii neuspesnej, a od vtedy cakam na menzes, som v 35 dni cyklu, stalo sa vam niektorej ze vam takto dlho meskal? A druha otazka, od kedy beriem injekcie tak sa citim strasne malatna, unavena, navaly tepla, krce v bruchu, podlamuju sa mi nohy, ako na odpadnutie mi je :( ako ich zvladate vy? Chodim do repromediky BA. Dakujem za kazde jedno info.

kukies
31. aug 2016

Tak dnes mam za sebou iui, drzte prsty o dva tyzdne 🙂

blackrose
7. sep 2016

@filmuska32 ja som mala cely cas dr. Drabeka, takze si myslim, ze ty budes mat cely cas zase tohoto.

@alexa1983 ja som pichala decapeptyl, mne ms meskala 5 dni pri nom, je to normalne, ale ak meska uz dlhsie, tak sa skus ozvat k dr. Mne povedali, ze ked do 7 dni nepride, ze sa mam ukazat. Tak tam skus zavolat. Pri decapeptyle som nemala ziadne taketo tazkosti. Az neskor som mala nafucane brucho.

@kukies drzim palce silno 😵 😵

kukies
8. sep 2016

Tak dievčatá, toto je môj test 7 dpo, pravdepodobne ešte zvyšky pregnylu lebo je tam slabučký duch. Je to skoro, ale chcela som zistiť, či ešte mám v sebe pregnyl alebo nie. Ďalší test (ak vydržím 🙂 ) až v sobotu...

elenkaba
8. sep 2016

@kukies ja som mala po IUI az na 11. den ducha na teste. takze predpokladam ze to bude Pregnyl. Drzim palce nech to vyjde. Testuj az od 10. dna po IUI, skor to nema zmysel.

kukies
8. sep 2016

@elenkaba hej 10 dpo som v sobotu, len som to chcela vyskusat 🙂 pregnyloveho ducha som este nemala 🙂 dakujem

kukies
13. sep 2016

takze to pravdepodobne nevyslo, dnes som robila test a nic tam nebolo, zajtra este na krv, ale myslim, ze to len potvrdi ze sa nam to nepodarilo ☹ dalej asi budeme riesit IVF

blackrose
17. sep 2016

@kukies :'( je mi to luto

denisadem
17. sep 2016

Kukies i blackrose v pondelok idem na KET tak drzte palce..bude to pomprvykrat ...uz teraz som taka nejaka vykolajena 😉

kukies
18. sep 2016

@denisadem drz sa a potom daj vediet 😉
@blackrose nevadi, buduci rok dame ivf..nejdeme to uz teraz silit

blackrose
19. sep 2016

@denisadem drzim silno palce 😵 😵 😵 nech to vyjde na prvy sup!! 😵

blackrose
19. sep 2016

@kukies az buduci rok? Aspon si pobehajte nejake vysetrenia do vtedy, aby ste sa pripravili, aby to vyslo, drzim palce 😵

denisadem
20. sep 2016

@blackrose dakujem zlata moja.... dakujeeeeeeem 😵 😉 😎 :-*

kukies
20. sep 2016

@blackrose my uz mame vysetrene vsetko, imuno, genetiku, hemato, proste vsetko. Ideme sa stahovat tak ivf absolvujeme az ked budeme nastahovani, ratam tak januar, februar. Dakujem 🙂

fatma1
3. okt 2016

Ahojte..poradite mi,resp.ak viete porovnat,ze v com je toto centrum lepsie ako Iscare napriklad?velmi uvazujem kam ist na 4 ivf,3 ivf cez poistovnu,ci sem ci do Iscare ..momentalne sme v RF v Brne..