Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
Ahojte baby, opytam sa este raz, prosim, ktora sem chodite do Repromedicy a chodili ste aj predtym inde, ci uz SK alebo CR, prosim, odpovedzte mi.
..poradite mi,resp.ak viete porovnat,ze v com je toto centrum lepsie ako Iscare napriklad?velmi uvazujem kam ist na 4 ivf,3 ivf cez poistovnu,ci sem ci do Iscare ..momentalne sme v RF v Brne..
Dakujem
@kitta No ja chodim do RF Brno a ako nemozem povedat, ze je to tam zle....to nie..ale je to tam ako na pase..individualny pristup ziadny, skoro vsetkym to iste ordinuju, pokazde ma pozera/l iny lekar, kazdy iny nazor..co sa nespytam neviem.....atd..po OPU som strasne krvacala bo mi to zle spravil jeden lekar..moja skusenost nie je az taka uzasna s nimi ako sa o nich hovori..mozno predtym to tak bolo, 2 roky dozadu, ale teraz uz nie, vela ludi tam je..ale su mili, usmievavi, to ano...ale ked mi moj lekar, navyse veduci ivf kliniky, pred ET, pozeral ma 10 sekund na uzv s tym, ze sliznica 15 mm a povie mi, ze no, mozeme to skusit, mozeme skusit transfer! a ja tam hemoragicku cystu,ktoru ignoroval, vysoku sliznicu tiez..ze on sa skor stretava s opacnym prooblemom, ze zeny mamu nizku sliznicu..a pritom, som neustale od zaciatku, rok co tam chodila, hovorila, ja mam kratky cyklus - 25 dnovy, t. j. druha faza je kratsia=menej progesteronu a preto vyssia sliznica...a on to ignoroval...do stimulacneho protokolu napisal lieky co som ani nebrala, lebo to mal asi predlacene...a je toho viacej...tot moja skusenost
@fatma1 je tam vela ludi, porovnatelne ako v Gyn fiv, ale mne osobne toto az tak neprekaza. mne sa pacil pristup sestriciek, nikdy som neodchadzala nespokojna. Vacsinou som odchadzala so vsetkymi info, bez toho aby som sa pytala na nieco. Necakali sme , aj ked sme prisli skor. ET mi robila doktorka, ktora nas mala od zaciatku. Chodime tam len dva mesiace, tak mozno je to kratko.Mozno je vsetko tym, ze sme boli spokojni s tym, ako sme to cele zvladli a ze mi stimulacia a ani zakroky nesposobili bolesti,komplikacie alebo nejake negativne zazitky. V repro som sa nacakala na Iui, na termin, par krat na mna zabudli v cakarni, sestricka mi vacsinou zabudla dat recept, alebo potrebne veci. pre mna tam mali chaos.
baby, neviete nahodou ake su cakacie lehoty na prvu konzultaciu? a ked sa objednavate na cas a pridete tam tak cakate dlho na lekara, alebo vas zoberu vzdy na cas? vdaka
a este jedna otazocka.... Ake vysetrenia robia na prvej konzultacii?
Ahoj ja som tam bola tri krat.u marsika a potom u drabeka..pristup fajn ale neverim ich embryologii a su predrazeny.ideme skusit do brna teraz
baby kolko dni treba abstinovat pred odberom spermii ? V kazdom centre doporucuju inak a tu som sa zabudla opytat. Vopred dakujem
ahojte baby je tu niektora, ktora absolvovala teraz v RM KET?
takze termin na konzultaciu mame 21.11. som zvedava ako dopadneme a hlavne co nam navrhnu. Uz toho mame za sebou dost, zmenili sme cenrum tak uvidime ci nam este nieco dokazu navrhnut .....
Dievčence, vo štvrtok bola v Repromedice na konzultaciu moja sestra. Cca v polovici novembra začne so Soft stimulaciou. Držim jej palce, aby sa jej podarilo otehotniet , sestre mojej malej😉 Amen❤️ PS: aj vam vsetkym drzim palce, co ste sa na to (opat) dali❤️
@candour ahoj, inak nechapem, ze 30vajicok? Isla si plnu stimulaciu? Mala si ty nejake problemy s otehotnenim ci partner? Ja som po Soft, teraz som bola aj so sestrou na konzultacii a jednoznacne staci Soft ak je zena ok a problem je v spermiach. Nechapem tomu preco ta tak napchali hormonami. Co vsetko si pichala?
@alexa1983 držim Ti silno palce!
@isabellita dakujem ☺️ Uz mam po vklade, teraz odpocivam doma. A ty sa ako mas? Bejbinko ako?
@isabellita prvy cyklus mi davali to iste-gonAl 150 mala som 12 ale neujalo sa potom som si dala vybrat vajcovody a pri tej istej davke gonalu som mala 31 dr bol sam prekvapeny po operacii mi este lepsie zacali vajecniky asi fungovat.no davku co mi davali nie je uplne vela.chcem ist soft teraz treti krat ale dr ma samozrwjme prehovara na norm cyklus lebo precom asi..na sk nikto soft robit nechce lebo z toho nemAju taky zarobok...
@isabellita partner bol ok iba vo mne problem-nefunkcne vajcovody ale man obavu ze aj imunita moja..problem mam s uhniezdenim v nr mi zistili protilatky na obal embrya..a ty si kde bola na soft???
@isabellita a ake si mala pri soft lieky ?
@candour dakujem , dami si 4 dnovu abstinenciu . Som naozaj zvedava ze co nam navrhnu. Mame este jeden pokus cez poistovnu. Tak uvidim ci pojdeme do toho alebo bude stacit aj nam soft. Mi mame problem s oplodnenim.Jednoducho sa nam nedari oplodnit vajko. Mali sme uz 2 x IVF a 2 x soft. A z toho vsetkeho bol iba jeden jediny vklad a aj to neuspesny... proste nevieme kde je problem. Genetika, imunologia , DNA fragmentacia spermii OK... Nevieme, uvidime co nam navrhnu v tomto centre

@denisadem ahoj moja, u teba ako?? povedz nam uzasne spravy!