icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

nikushka1
8. jan 2017

@alexa1983 dakujem moc.uvidime ci to pojde tak hladko ako pri prvom.obavam sa ze sme si vsetko stastie vycerpali

skovarik
13. jan 2017

ahojte dievcata.som tu nova.snazime sa 2a pol roka a nic..tak sme sa rozhodli pre repromedicu.aj ked nam lekari tvrdia,ze sme zdravi..boli sme na konzultacii u dr .feldmara mali sme velmi dobry pocit z neho aj centrum sa nam pacilo.zobral mi krv a neake stery a o tyzden idem na to vysetrenie priechodnosti vajcovodov neakou kontrastnou latkou
.a chcem sa spytat ci ste to obsolvovali a ci to bolí????po vysetreni by nam mali povedat co dalej..

isabellita
13. jan 2017

@skovarik ja som bola na prefuk vajecnikov nejakou tou tekutinou, ked sme skusali IUI, pred rokom v decembri. "zakrok" pohoda, nic necitis. Len ja som asi hodinu po tom dostala tam dole take silne bolesti-uplne ako kontrakcie. Ze som si sadla u kamosky na kavu a zrazu len bomest a uz som sa ani nepostavila. Doktor sice vravel ze kazdy reaguje inak, no mna to potom brutalne bolelo-ako velmi silny menzes! Kazal mi zobtˇrat nueco od bolesti-ibalgin a potom som uz len zvysok dna lezala. Druhy den bol uz ok.

skovarik
13. jan 2017

Dakujem aspon viem co mam cakat..ja si mam dat rano 1 antibiotikum a potom tiez daco na bolest..ze pre istotu..no so velmi zvedava ako to dopadne ci sa tam neaka zahada ukaze..🙂

isabellita
13. jan 2017

@skovarik mne pekne ukazal ako su priechodna, videla som na monitore ako ta tekutina koluje okolo vajecnikov, cize mala som ich v poriadku. Len sa chcel uistit kedze sa nedarilo dlhsiu dobu po prvej dcerke, ci tam nevznikli nejake cysty ci endometrioza.
Drzim palce!

nikushka1
13. jan 2017

@alexa1983 ako sa dari?

alexa1983
13. jan 2017

@skovarik ajoj, mne to robil pred par mesiacmi a nebolelo to . Ale je pravda zasa to ze niektore zeny , kt nemaju priechodne vajcovody, mozu pri tom pocitovat trochu krce , ja som ich mala priechodne takze bez bolesti, ani po zakroku nebol problem. Trva to chvilocku. Neboj 🙂

alexa1983
13. jan 2017

@skovarik a daj si pre istotu cipok Spasmosan , ten je uplne top na taketo veci , hodinu pred zakrokom. A budes kludna 🙂

alexa1983
13. jan 2017

@nikushka1 ajoj, mam uz treti den silne menzesove bolesti striedane s pichanim , tak asi nic :( stvrtok mam krv . Ty sa mas ako?

nikushka1
13. jan 2017

@alexa1983 ja tak striedavo oblacno.pondelok kontrola hroza vyzeralo to ze sa to stopne. pomenil mi trosku davky a stvrtok som bola zase.uplne s malou dusickou som tam sla ze aj tak nic z toho ale nastastie sa to nastartovalo. nedelu mam zase kontrolu a uz dufam ze povie ze vecer pregnyl a utorok odber. uz mam take dopichane brucho normalne ma to boli.
budes aj testovat? ja som tiez mala menzesove bolesti pri prvom a vyslo to.verim ze to bude aj tvoj pripad

alexa1983
13. jan 2017

@nikushka1 bojim sa lebo po prvom vklade boli tiez bolesti a nic z toho :( testovala som vcera , uz som hlupa nevydrzala a nic :( ale este trosku dufam , lebo predsa len vcera to bol tyzden , len teda keby boli uchytene obe tak by to uz asi ukazalo. Budem este raz asi v pondelok. A bolelo ta to tak normalne ako keby si mala kazdu chvilu dostat? Lebo ja mam chvilu strasne krce, potom zasa nic , potom ma tam chvilu picha a zasa nic potom, a tak dokola uz treti den.
Ja som mala tiez problem ze sa folikulom nechcelo rast, tiez to vyzeralo ze nic z toho a ze ich je malo "dozretych" a nakoniec zo mna vydolovali 10 🙂 tak neboj, urcite sa teraz ku koncu stimulky rozbehnu. Drzim moc moc palce . Potom ma informuj ako si na tom. Mne robila vtedy vyber ta dr Zavodska . Ale teda na vklad k nej uz nikdy nepojdem 😂

nikushka1
13. jan 2017

@alexa1983 ja som chodila kazdu chvilu na wcko ze som uz isto dostala take bolesti a krce som mala.vyslovene akokeby sa mi menzes spustal. a test som mala 1x pozitivny na 10ty den po et(vkladali sme 1x tusim 16bunkove embryjko)
ja mam 5folikulov.ale to je pri mne uspech kedze jeden vajecnik nemam a dajak slabsie reagujem. pri prvom som mala 3 cize tych 5 je nadstandard

alexa1983
13. jan 2017

@nikushka1 tak skusim v pondelok testnut este raz. Drz palce ☺️

skovarik
13. jan 2017

alexa1983.dakujem za rady a drzim silno palce..a ako citam caka ma zaujimave obdobie ale dufam,ze to bude stat zato.😇

alexa1983
14. jan 2017

@skovarik aj ja tebe drzim , nech uz mas po vsetkom a v uspesnom konci ☺️ Keby si chcela cokolvek vediet tak pis, ja som si tam presla uz hocicim , odsavanie cyst a pod 😬

252615
14. jan 2017

Ahojte nehnevajte sa ale neodporucam Repromedicu,je to klinika ktora je najzadlzenejsia... ale neverim ze vas oplodnia na 1.x ale drzim vam palce aby vam to vyslo ,vela zien je nespokojnych co tam boli

alexa1983
14. jan 2017

@252615 kazda klinika ma nieco pre a proti, kazda ma aj dobre aj zle referencie, hold tu na SR velmi na vyber nemame. Napr. znamy Gin Fiv - kamaratka ma vsaka nim synceka s Dawnovym s., Martin Helios - vychyrena klinika a tam dalsej mojej kamaratke nezistili ze ma mimomater tehu a skoro umrela .. Takze vsade je cosi. Zostava nam len dufat a verit ze sa na nas stastie usmeje nech sme kdekolvek.

bosorka32
14. jan 2017

Ahojte. Chystam sa objednat na konzultaciu do tohto centra. Vysetrenia sa robia uz hned na tejto konzultacii? Treba priniest aj kartu od gynekologa? Dakujem

alexa1983
14. jan 2017

@bosorka32 nic netreba nosit, oni si urobia vsetko svoje. Vezmu ti krv, pozru gynekologicky, a partner spermosky da. Vsetko je zdarma.

alexa1983
14. jan 2017

@bosorka32 a robia to hned

bosorka32
14. jan 2017

alexa1983 dakujem. Ja som myslela kartu kvoli prekonanym gyn. ochoreniam a vysetreniam, ktore mi boli robene v ramci liecby. Su tam mili? Vobec ziadneho lekara z akehokolvek CAR nepoznam, tak ideme do toho s malou dusickou 😉

nikushka1
14. jan 2017

@bosorka32 ja som neniesla kartu. chceli potom doplnit nalez z laparoskopie tak to som im doniesla.a nemas sa coho bat. drzim palce

skovarik
14. jan 2017

@bosorka32.ja som tam bola asi pred mesiacom na konzultacii u dr.feldmara boli velmi prijemny a hned ma vysetril porobil neake stery a rano som zbehla na krv..nic som nepotrebovala od svojej gynekologicky vsak oni sa ma spytali co vsetko som uz absolvovala.isla som ta na odporucanie mojej znamej tiez tam chodili a podarilo sa na prvy krat..a boli spokojny..ine zname chodili do inych centier a tiez aj boli aj neboli spokojny..je to fakt sto ludi sto chuti..myslim,ze nemame co stratit vsade to nieco stoji a bez toho aby sme cvakali to nejde,ci??ostava nam len verit ,ze sa to raz podari..❤

bosorka32
14. jan 2017

@alexa1983 Zadarmo? To asi kvoli tomu, aby sa pary po vysetreniach mohli rozhodnut ci do toho idu, ze? Moje telo dost zle znasa lieky a uz si toho uzilo dost. Dufam, ze budu mat aj nejaky "setrny" program.

bosorka32
14. jan 2017

@skovarik Aj ja mam odporucanie od znamej. Nechavam to na osud, vsetko je tak ako ma byt. Bud sa to podari alebo nie 😉

alexa1983
15. jan 2017

@bosorka32 su mily a ked nieco budu potrebovat tak ti potom povedia, ale vsetko si robia svoje.

alexa1983
15. jan 2017

@bosorka32 ano vysetrenia hradi poistovna , a ak pojdes dalej aj na stimulaciu tak ta urcite upozornia ze kolko budes doplacat neboj 🙂 drzim palce. Kedy ides?

bosorka32
15. jan 2017

@alexa1983 Este som tam nevolala. Chystam sa na to zajtra. S mojim partnerom sme dost pracovne vytazeni, budem sa musiet zverit sefke a dufat, ze to bude akceptovat 😉 Ja jedno starsie dieta mam, tak nie som az tak v strese. Len ten vek...

alexa1983
15. jan 2017

@bosorka32 u nich je super ze sa da objednat aj na poobedie a dokonca aj cez vikendy robia .
Tak to mas super ze uz dietatko mas , to potom sa na to vsetko clovek hned inak pozera . Ale aj tak ti drzim palce aby sa podarilo aj to druhe 😘 keby si cokolvek potrebovala vediet tak sa ohlas ☺️

elenkataki1
16. jan 2017

keby ste si chceli porovnať, tak na cestakdietatu.sk sú všetky centrá na svk a viete si tam aj porovnať otváracie hodiny jednotlivých kliník