Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@nikushka1 no neviem, ja som tam vzdy ochorela , a vtdy mi Drabek hovoril ze na vklad musi byt 100% zdravotny stav. Mozno aj preto to vsetko takto dopadlo :( teraz na posledy som po navrate z vkladu na druhy den dostala taku silnu nadchu ze amen 🙉 A predtym prvy krat pred vkladom tyzden, dr mi kazal dat si rychlo antibiotika aby som do vkladu bola zdrava, ale lieky som do seba cpat uz vtedy radsej nechcela, tak som davala zazvorovy caj.
baby a kolko sa lezi v repromedice po vklade? resp kolko to cele trva kym ma pustia domov?
Baby a na krv netreba byt nalacno?
@alexa1983 cize budeme platit za icsi+pk+hatching?( icsi a pk mame a hatching sme sa dohodli ze ak bude treba). mrazenie sa bude tiez teraz ci neskor? vklad mam utorok.
@bosorka32 ja som nesla nalacno.samozrejme nedala som si nic tazke mastne ale uplne nalacno som tiez nebola.neodoberaju krv na glykemiu takze nalacno nie je nutne byt.

@renitr silno drzim palce. a hej ja som bola aj v nedelu na sone.