icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

alexa1983
23. jan 2017

@nikushka1 nemas za co 😍 Drzim moc palce 👍🏽

alexa1983
23. jan 2017

@bosorka32 myslim ze robia hned vsetko z jedneho odberu. Aspon ja si tak pamätam ze krv brali len raz a z toho boli vsetky vysledky. Idem dnes do centra a pozistujem ci sa este da vysetrit a hlavne na co mame narok este zdarma ake vysetrenia. Dam vam potom vediet 😘

nikushka1
23. jan 2017

@alexa1983 dakujem.aj ja drzim palce dnes.

nikushka1
23. jan 2017

@alexa1983 jak si dopadla?

alexa1983
23. jan 2017

@nikushka1 prave mi volali, nic 😢 Hcg uz mam menej ako 2 , takze si to rozmyslel cervik a nechcel vo mne rast 😢 Dali sme si dnes urobit geneticke testy, hematologiu a pojdeme este na podrobnejsiu imunologiu do Nitry. A ty ako? Ako sa drzia deticky? Zajtra budem na teba moc mysliet , nech sa vklad podari❤️ A hlavne sa teplo oblec , je tam hrozna zima 😡

nikushka1
23. jan 2017

@alexa1983 😢😢😢 to mi je moc moc luto. verim ze tie vysledky pomozu zistit preco je to takto.
este mi nevolali.okolo stvrtej mi ma embryologicka volat.som pevne rozhodnuta dat si sveter na nocnu koselu a tak ist na vklad.a hrube ponozky na nohy a idem sa aj ozvat za tu zimu.

alexa1983
23. jan 2017

@nikushka1 😂 Ja som tiez tak na poslednom vklade bola 👍🏽 hruby pulover na nocnej koseli a hrube ponozky na koze 😂 A aj tak nepomohlo 😡 My ked sme sestricke hovorili s babou co sme spolu lezali ze nam je na izbe strasna zima , tak iba povedala ze, hmm dnes je tu ozaj zima .. A bolo .

bosorka32
23. jan 2017

@nikushka1 Ja sa tam teda asi budem citit ako doma 🙂 My mame studeny odchov 🙂

nikushka1
23. jan 2017

@alexa1983 ale tak snad ked sa nas viac ozve tak to budu riesit.ja som sa po odbere nesla cely den zohriat. kolko to stoji prachov a o nervoch ani nehovorim a nevyjde to lebo tam ochorieme???

bosorka32
23. jan 2017

@alexa1983
To mi je luto ☹ Som zvedava, co ti zistia na genetike. Daj potom vediet a drzim palce na dalsi pokus 🙂

nikushka1
23. jan 2017

@bosorka32 my tiez neprekurujeme doma ale toto bolo uz aj na mna moc

alexa1983
23. jan 2017

@bosorka32 dakujem 😞 Dam urcite, ake genetika bude az o 2-3 mes 😩

nikushka1
23. jan 2017

@alexa1983 nepamatas si kedy(v akom case ti volala embryologicka). povedala ze po stvrtej bude volat a stale nic.uz ma chytaju stresy ze na mna zabudla.a ja vlastne neviem cas na kolko mam prist.

skovarik
23. jan 2017

@alexa1983.tiez ma to mrzi ,ze to nevislo..ale treba verit a mozno teraz ked sa upokojis sa podari prirodzene poznam take pripady..a uz ste aj poculi o niekom kto mal uspesnu inseminaciu?lebo ako citam o tom tak fakt to nema moc uspesnost ci to nebudu len zbytocne vyhodene prachy?

bosorka32
23. jan 2017

@skovarik Lekari nenavrhuju automaticky najskor IUI, ked je dobry spermiogram? Snad ano, ak je pravdepodobnost, ze to bude stacit.

bosorka32
24. jan 2017

Ahojte.
@alexa1983
@nikushka1
No uvod mam uz za sebou. Teraz cakat uz len na vysledky a dufat, ze bude dobry spermiogram. Ked ma doktor vysetroval, hovoril, ze vo vajecniku vidi plno malych folikulov, tak dufam, ze aspon to je dobre znamenie. U vas nieco nove?

nikushka1
24. jan 2017

@bosorka32 drzim palce aby bolo vsetko ok
u nas oddnes vlozena jedna bambulka a jedna zmrazena. tretie embryjko sa nam prestalo vyvijat. kedy si tam dnes bola?

nikushka1
24. jan 2017

@renitr ako ide stimulka?

alexa1983
24. jan 2017

@nikushka1 prepac, az teraz som si citala od teba spravu, kedy ti vcera volala? Nam naposledy okolo 16,30 az a tiez uz som panikarila ze zabudla 🙉 Drzim moc palce aby to dopadlo vsetko dobre. A budem cakat spravicky ako sa mas ☺️ Drzte sa s cervickom ❤️

bosorka32
24. jan 2017

@nikushka1 Asi sme sa aj stretli. Bola som tam o 10. Z nasej konzultacie si doktoro odskocil na vklad. To bol asi ten tvoj 🙂 Drzim palce. Nemas take dlho tmave vlasy? Asi som aj vedla teba sedela.

nikushka1
24. jan 2017

@alexa1983 netrap sa vobec. 18.40 volala.ja uz zmierena ze zabudla a ze im budem volat hned 7.30 rano. dakujem moc.snad sa bambulka chyti

alexa1983
24. jan 2017

@skovarik ajoj, urcite chodte najskor na inseminaciu, bola som aj v skupine s babami co boli na nej , lebo aj ja som bola dva krat, a boli tam baby ktore boli na prvy krat aj tehu, priemer bol tak na treti, ale nasli sa aj stastlivky 🙂 nam to nevyslo pretoze ja mam problem ze tvorim protilatky na spermie, nam daval dr sancu menej ako 10% ale chceli sme to vyskusat skor ako pojdeme do umeleho. Je to menej narocne ci uz financne ale aj zasahom do tela. Ver mi, stimulacia a cele umele ti tak odrovna zdravie, telo a vsetko rozhadze :( ja som mavala cyklus vzdy 28 dnovi , teraz? Tak 37 dnovi je priemer. Cele telo mam rozhadzane :( a pichanie hormonov 🙈 Revala som na pri reklame na plienky alebo sunar 😂😂😂 Tak urcite chodte najskor tou jednoduchsou cestou na to. Urcite to vyjde 👍🏽❤️

nikushka1
24. jan 2017

@bosorka32 dnes som mala len ja vklad takze isto.ja som dosla okolo 9.40 a hned som sla hore ani som nesedela tam dole a potom dole som zisla okolo 10.50

alexa1983
24. jan 2017

@nikushka1 drzim moooc palce ❤️

bosorka32
24. jan 2017

@nikushka1 Ja som tiez tak prisla. Cakala som na stolicke, kym dorazi aj priatel. Bola som v rifliach a modrom svetri. A asi som ta aj videla, ked si zisla dole, ja som tam dole zase cakala 🙂

nikushka1
24. jan 2017

@bosorka32 tmave vlasy mas? a ked tvoj muz prisiel tak ste hned sli?
tak sme sa videli ja som mala sedy sveter blede rifle a zelenu zimnu bundu🙂 ja som este dole cakala mojich chlapov.

bosorka32
24. jan 2017

@nikushka1 Ano 🙂 Teraz musis cakat 2 tyzdne na vysledky. Nech sa ti to podari 🙂

nikushka1
24. jan 2017

@bosorka32 tak sme sa videli... jj o 2tyzdne mam krv

alexa1983
24. jan 2017

@nikushka1 @bosorka32 ja som sa tak stretla tiez s babou s Dankou s ktorou sme si vymenili tu na konovi par sprav, a zistili sme to ked sme spolu lezali na izbe na vyber vajok 😂 Ze sme si spolu pisali 🙂 , potom sme mali este aj dva vklady spolu narovnako 🙂 Je to taky super pocit 🙂 moc to pomaha vediet ze nie ste v tom trapeni same 😍 A my sme si tak padli do oka, robnake otarene povahy, ze sa tam na nas aj sestricky smiali ked sme boli na izbe 😂

nikushka1
24. jan 2017

@alexa1983 super.a ja stale sama aj odber aj vklad.ale pri tom odbere to bolo aj dobre lebo sme tam mali maleho tak aspon nikoho nerusil. inak dnes mi tam nebola zima lebo som vymrzla cestou tam v buse. som sa prezliekla a rovno som sa zakryla paplonom.ale hrube ponozky boli 😝