Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@nikushka1 prave mi volali, nic 😢 Hcg uz mam menej ako 2 , takze si to rozmyslel cervik a nechcel vo mne rast 😢 Dali sme si dnes urobit geneticke testy, hematologiu a pojdeme este na podrobnejsiu imunologiu do Nitry. A ty ako? Ako sa drzia deticky? Zajtra budem na teba moc mysliet , nech sa vklad podari❤️ A hlavne sa teplo oblec , je tam hrozna zima 😡
@nikushka1 😂 Ja som tiez tak na poslednom vklade bola 👍🏽 hruby pulover na nocnej koseli a hrube ponozky na koze 😂 A aj tak nepomohlo 😡 My ked sme sestricke hovorili s babou co sme spolu lezali ze nam je na izbe strasna zima , tak iba povedala ze, hmm dnes je tu ozaj zima .. A bolo .
@alexa1983.tiez ma to mrzi ,ze to nevislo..ale treba verit a mozno teraz ked sa upokojis sa podari prirodzene poznam take pripady..a uz ste aj poculi o niekom kto mal uspesnu inseminaciu?lebo ako citam o tom tak fakt to nema moc uspesnost ci to nebudu len zbytocne vyhodene prachy?
@skovarik ajoj, urcite chodte najskor na inseminaciu, bola som aj v skupine s babami co boli na nej , lebo aj ja som bola dva krat, a boli tam baby ktore boli na prvy krat aj tehu, priemer bol tak na treti, ale nasli sa aj stastlivky 🙂 nam to nevyslo pretoze ja mam problem ze tvorim protilatky na spermie, nam daval dr sancu menej ako 10% ale chceli sme to vyskusat skor ako pojdeme do umeleho. Je to menej narocne ci uz financne ale aj zasahom do tela. Ver mi, stimulacia a cele umele ti tak odrovna zdravie, telo a vsetko rozhadze :( ja som mavala cyklus vzdy 28 dnovi , teraz? Tak 37 dnovi je priemer. Cele telo mam rozhadzane :( a pichanie hormonov 🙈 Revala som na pri reklame na plienky alebo sunar 😂😂😂 Tak urcite chodte najskor tou jednoduchsou cestou na to. Urcite to vyjde 👍🏽❤️
@nikushka1 @bosorka32 ja som sa tak stretla tiez s babou s Dankou s ktorou sme si vymenili tu na konovi par sprav, a zistili sme to ked sme spolu lezali na izbe na vyber vajok 😂 Ze sme si spolu pisali 🙂 , potom sme mali este aj dva vklady spolu narovnako 🙂 Je to taky super pocit 🙂 moc to pomaha vediet ze nie ste v tom trapeni same 😍 A my sme si tak padli do oka, robnake otarene povahy, ze sa tam na nas aj sestricky smiali ked sme boli na izbe 😂

@nikushka1 nemas za co 😍 Drzim moc palce 👍🏽