Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@nikushka1 ja som krce mala tiez vzdy az vecer a v noci , tak to je asi dobre znamenie 👍🏽a pamätam si , ze ked som 10 den po vklade dovysavala byt , tak mi ostalo strasne zle, tak divno zle .. Tak som vedela ze asi sa nieco deje 🙂 Drzkaj sa a moc na teba myslim aby malinke v tebe vydrzalo . Dnes som bola u mojho gyndosa a ked tam okolo mna behali same tehulky tak som zasa spustila rev 🙈 Ach jaj .. Ked si pomyslim ze cervicek tam uz bol , ale pustil sa potom 😭😩
@alexa1983 ja mam take hlavne ked dlhsie neoddychujem akoze nerobim nic tazke ale aj dnes som sa doobeda 2hodky pobehovala po byte(len take bezne ze navarit obed umyvacku nalozit pradlo povesat) a citila som to riadne. potom som si vyse hodky polezala a bolo dobre.a k veceru som uz uplne kaput vacsinou. unavena krce mam tak to uz len lezim a oddychujem.nastastie maly je typ dietata ze sa aj sam prehra
ani sa nedivim.ono je to hrozne narocne psychicky cele. ked nam toto nevyjde mna to isto polozi. tym ze pri prvom nam to vyslo na prvy sup som vlastne neuspech nezazila. na druhej strane je lepsie dostat to zo seba vyrevat to ako to v sebe dusit
@nikushka1 je to lepsie to ano, ale ja mam pocit ze revem stale :( staci ze v tv vo filme je nejaka tehotna alebo co a uz to musim prepat 😩 A uputavku na tu nivu relaciu co bude o tych tejotnych zenach a porodoch celu vzdy prerevem 😂😂😂 snad to rychlo prejde .. A ty sa snaz oddychovat , lebo teraz je to malicke krehke a teraz spekuluje ci ostane 😍
Ahojte, neostal niektorej gonal, alebo menopur? Dik IP, surne .
Nedavali ste si nahodou vysetrovat hladinu prolaktinu? Rozmyslam, ze skocim k nejakemu endokrinologovi. Gynekolog to asi nerobi, ze?
@alexa1983 Mozem sa opytat, ci si nebrala Nosifol? Ty si skusena a urcite si to skusala 😉 Rozmyslam, ze to vymenim za Femibion, Nosifol je vraj ucinny pri PCOs. Aj ked neviem, ci sa to ma brat aj pri stimulacii. Aj ked su to len vitaminy a doplnky, ale chudatko telo... aky mas na to nazor?
@alexa1983 tak standardne netehotne. teda az na tie krce ked som moc aktivna.dnes som to uz nevydrzala a skusila testovat ale nic( dnes som 8den po vklade).zajtra nebudem a skusim zase piatok asi.sobotu nechcem lebo maly ma oslavu a keby je negativny tak by som mala nic moc naladu a nechcem mu narodky pokazit. a zase do nedele nevydrzim. uz nech je utorok ma tu picne dovtedy
@alexa1983 mala som az utorok ist ale ako som zacala krvacat tak som im volala lebo som nevedela ci si davat progesteron dalej ci nie.a sestricka povedala ze mam dojst na krv skor ale najskor 10ty den po transfere a to je zajtra tak sme sa dohodli ze rano pridem.
take to je cudne lebo doobeda som mala bolesti ako pri menzese a pri bolestiech bolo to krvacanie slabucke skor take spinenie cerstvou krvou potom to preslo a potomsa to zopakovalo na obed a odvtedy nic ani bolesti ani nespinim nekrvacam ani nic.velmi dufam ze sa bublinka chytila a ze to len nejaka cievka praskla ako sa uhniezduje.zajtra som chcela aj testovat ale ked idem na krv tak je to zbytocne. tak len lezim a dufam ze to bude ok
@nikushka1
@alexa1983 Dakujem 😉 Citala som tu na koniku, zeten Nosifol upravuje testosteron (problem priPCOS) a tym to pomoze navodit ovulaciu, ktoru ja velmi casto udajne nemavam. Tak to skusim.
Inak som volala kvoli vysledkom a moje vysledky z odberov su v norme, spg ma vraj lekar a v utorok na konzultacii nam lekar povie. Som zvedava 😉
@nikushka1 Nevesaj hlavu, nic nie je stratene.

@renitr no nam sa aj oplodnili a nic z toho 😩 Ak pojdem do dalsej stimulky tak si dam urobit aj geneticke testy na tych embrijkach, lebo takto sme zbytocne uz vyhodili 3000 a nic z toho . Genetika je sice okolo 1500 eur ale ak to zratam vsetko , tak aj s nou nas to mozno vyjde vsetko lacnejsie ako toto :( zbytocne nebudeme mrazit a vkladat zle embrijka :(