icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

alexa1983
29. jan 2017

@renitr no nam sa aj oplodnili a nic z toho 😩 Ak pojdem do dalsej stimulky tak si dam urobit aj geneticke testy na tych embrijkach, lebo takto sme zbytocne uz vyhodili 3000 a nic z toho . Genetika je sice okolo 1500 eur ale ak to zratam vsetko , tak aj s nou nas to mozno vyjde vsetko lacnejsie ako toto :( zbytocne nebudeme mrazit a vkladat zle embrijka :(

alexa1983
29. jan 2017

@renitr @nikushka1 icsi sme davali aj my a urcite dam aj na buduce 👍🏽

nikushka1
31. jan 2017

@renitr no ako si dopadla?

bosorka32
31. jan 2017

@nikushka1 ako sa citis?

nikushka1
31. jan 2017

@bosorka32 v podstate standardne.bolesti ma uz presli uz len k veceru mam trosku krce(alebo ked vela skacem okolo maleho). a este som unavena ale to je skor z prebdenych noci kvoli maleho iducim zubkom ako z tehu.

alexa1983
31. jan 2017

@nikushka1 ja som krce mala tiez vzdy az vecer a v noci , tak to je asi dobre znamenie 👍🏽a pamätam si , ze ked som 10 den po vklade dovysavala byt , tak mi ostalo strasne zle, tak divno zle .. Tak som vedela ze asi sa nieco deje 🙂 Drzkaj sa a moc na teba myslim aby malinke v tebe vydrzalo . Dnes som bola u mojho gyndosa a ked tam okolo mna behali same tehulky tak som zasa spustila rev 🙈 Ach jaj .. Ked si pomyslim ze cervicek tam uz bol , ale pustil sa potom 😭😩

nikushka1
31. jan 2017

@alexa1983 ja mam take hlavne ked dlhsie neoddychujem akoze nerobim nic tazke ale aj dnes som sa doobeda 2hodky pobehovala po byte(len take bezne ze navarit obed umyvacku nalozit pradlo povesat) a citila som to riadne. potom som si vyse hodky polezala a bolo dobre.a k veceru som uz uplne kaput vacsinou. unavena krce mam tak to uz len lezim a oddychujem.nastastie maly je typ dietata ze sa aj sam prehra

ani sa nedivim.ono je to hrozne narocne psychicky cele. ked nam toto nevyjde mna to isto polozi. tym ze pri prvom nam to vyslo na prvy sup som vlastne neuspech nezazila. na druhej strane je lepsie dostat to zo seba vyrevat to ako to v sebe dusit

alexa1983
31. jan 2017

@nikushka1 je to lepsie to ano, ale ja mam pocit ze revem stale :( staci ze v tv vo filme je nejaka tehotna alebo co a uz to musim prepat 😩 A uputavku na tu nivu relaciu co bude o tych tejotnych zenach a porodoch celu vzdy prerevem 😂😂😂 snad to rychlo prejde .. A ty sa snaz oddychovat , lebo teraz je to malicke krehke a teraz spekuluje ci ostane 😍

alexa1983
31. jan 2017

@nikushka1 jaj a zabudla som sa ta opytat, ze ci ti robil ten vklad drabek ? A ci ta bolelo nieco pri tom. Lebo ja asi nikdy nezabudnem na tu bolest u tej doktorky 🙈 ale zasa sa trafila ona ..

nikushka1
31. jan 2017

@alexa1983 ono asi svoje spravia aj hormony aj to sklamanie aj jedno s druhym.na to len asi cas.
drabeka som mala.uplne bezbolestne len ten mechur bol neprijemny.myslela som ze ho ocuram😖

alexa1983
31. jan 2017

@nikushka1 toho sa bojim vzdy aj ja 😂 Ze ho ocikam 😂😂😂

marverka
31. jan 2017

Ahojte, neostal niektorej gonal, alebo menopur? Dik IP, surne .

bosorka32
31. jan 2017

Nedavali ste si nahodou vysetrovat hladinu prolaktinu? Rozmyslam, ze skocim k nejakemu endokrinologovi. Gynekolog to asi nerobi, ze?

nikushka1
31. jan 2017

@bosorka32 mne sa zda ze to bolo vramci hormonalneho profilu co mi robili v repromedice.teraz som uz na mobile ale zajtra mi to pripomen kuknem to v ziadosti

alexa1983
1. feb 2017

@bosorka32 mne to robili tiez v zakladnych vysetreniach na klinike

bosorka32
1. feb 2017

@nikushka1
@alexa1983 Tak super, dakujem. Mam totiz podla priznakov pocit, ze toto bude moj problem ☹

nikushka1
1. feb 2017

@bosorka32 aj mne ho robili v repromedice a obycko gynekolog ho tiez na 100% robi vramci hormonalneho profilu

bosorka32
1. feb 2017

@nikushka1 Dakujem. Len som niekde citala, ze to robi endokrinolog, tak som teraz nevedela, ci sa nemam aj proaktivne objednat 🙂

alexa1983
1. feb 2017

@bosorka32 ak budes mat zvysene hodnoty , tak ta k nemu poslu z centra. Kamaratka tak teraz bola , len bohuzial jej to drabek prehliadol ze ma hodnoty zvysene a zbytocne chodila na vklady :(

bosorka32
1. feb 2017

@alexa1983 Dakujem, dam si na to pozor a cielene sa ho na to opytam.

alexa1983
1. feb 2017

@bosorka32 radsej si to prever. Za opytanie nic nedas 👍🏽

alexa1983
1. feb 2017

@nikushka1 no co tehulka nasa, ako sa mas?

bosorka32
1. feb 2017

@alexa1983 Mozem sa opytat, ci si nebrala Nosifol? Ty si skusena a urcite si to skusala 😉 Rozmyslam, ze to vymenim za Femibion, Nosifol je vraj ucinny pri PCOs. Aj ked neviem, ci sa to ma brat aj pri stimulacii. Aj ked su to len vitaminy a doplnky, ale chudatko telo... aky mas na to nazor?

nikushka1
1. feb 2017

@alexa1983 tak standardne netehotne. teda az na tie krce ked som moc aktivna.dnes som to uz nevydrzala a skusila testovat ale nic( dnes som 8den po vklade).zajtra nebudem a skusim zase piatok asi.sobotu nechcem lebo maly ma oslavu a keby je negativny tak by som mala nic moc naladu a nechcem mu narodky pokazit. a zase do nedele nevydrzim. uz nech je utorok ma tu picne dovtedy

nikushka1
2. feb 2017

@renitrako di dopadla? uz mas po odbere?

my asi nic.zacala som slabo krvacat 😔 na krv mam ist uz zajtra ale nevidim to optimisticky

alexa1983
2. feb 2017

@bosorka32 zlatik nebrala , iba femibion a alchemilkovy caj na maternicu, ani tento liecik nepoznam.

alexa1983
2. feb 2017

@nikushka1 a ty uz mas zajtra kontrolu hcg na krvi? To uz je 14 dni? Ja som si robila tiez na 8 a nebolo tam nic, az na tusim 11 sa ukazala. Tak nezufaj!!! Myslim mooc ma teba !!! ❤️

nikushka1
2. feb 2017

@alexa1983 mala som az utorok ist ale ako som zacala krvacat tak som im volala lebo som nevedela ci si davat progesteron dalej ci nie.a sestricka povedala ze mam dojst na krv skor ale najskor 10ty den po transfere a to je zajtra tak sme sa dohodli ze rano pridem.
take to je cudne lebo doobeda som mala bolesti ako pri menzese a pri bolestiech bolo to krvacanie slabucke skor take spinenie cerstvou krvou potom to preslo a potomsa to zopakovalo na obed a odvtedy nic ani bolesti ani nespinim nekrvacam ani nic.velmi dufam ze sa bublinka chytila a ze to len nejaka cievka praskla ako sa uhniezduje.zajtra som chcela aj testovat ale ked idem na krv tak je to zbytocne. tak len lezim a dufam ze to bude ok

nikushka1
2. feb 2017

@bosorka32 ja som brala inofolic.to je tusim velmi podobne ako nosifol.ja som aj pred tehu aj po tehu mala ovulku posunutu(bezne 18-20dc) a ked som brala inofolic tak som mala pekne 14dc

bosorka32
2. feb 2017

@nikushka1
@alexa1983 Dakujem 😉 Citala som tu na koniku, zeten Nosifol upravuje testosteron (problem priPCOS) a tym to pomoze navodit ovulaciu, ktoru ja velmi casto udajne nemavam. Tak to skusim.
Inak som volala kvoli vysledkom a moje vysledky z odberov su v norme, spg ma vraj lekar a v utorok na konzultacii nam lekar povie. Som zvedava 😉

@nikushka1 Nevesaj hlavu, nic nie je stratene.