Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@alexa1983 jj maly je taky zivotabudic ze koniec😝
moja ten vklad vobec netusim. najprv som chcela ze cim najskor ale teraz si na to vobec netrufam.neviem ci nejaky obranny reflex alebo co ale fakt sa toho bojim resp neuspechu a to nie je prave najlepsie rozpolozenie takze najblizsi cyklus isto nie a dalej sa uvidi.
alexa1983 chcem sa ta spytat ci si aj platila za tu podrobnejsiu genetiku v repromedice?a tiez ti povedali ,ze vysledok 2-3mesiace?ked tam pojdem teraz najblizsie tiez nas objednam..a myslis si ze ak su dobre zakladne imunoligicke vysetrenia a budu o.k aj geneticke ,ze v tej nitre este aj nieco ine povedia?lebo pocula som o tom ,ze to tam je..
Ja mam dnes hyfosy vysetrenie a potom sa uvidi, ci budeme moct ist na IUI. Uz to len od toho zavisi. Tak snad to dobre dopadne. 🙂
@skovarik za genetiku sa neplati. Imunolia v nitre cca 350 eur za oboch dokopy. Ja mam poruchu bunkovej imunity tym ze tvorim protilatky na spermie tak aj preto tam ideme, ale zistia ti tam napr ci nemas protilatky aj na embrio, to znamena ze maternica ho odmieta a preto sa neuhniezdi. Ja lutujem ze sme na tu imunologiu nesli predtym ako na vklady.
@alexa1983..dakujem..dnes sme absolvovali genetiku tak uvidime..chystame sa na iui ale volaako nerastu folikuli uz som 14 den a nic☹..tak uvidme za par dni..
@renitr ooch super👍 Tisko blahozelam, poznam ten pocit, ked som cakala este 3tyzdne do prveho utz. To boli nervy. Ale tak vzdy obtyzden som si urobila test, aby som videla a bola si ista, ze ciarky su tam a silne. Drzim ti palce! Juchuuu
Ach dievcata..tak uz mam verdikt konecne ideme na iui 22den c..ale mam vseliake pocity z toho centra dr. Tam tento tyzden nieje iba zastupuje taka mila pani dr. Ktora o nicom nevie a nerozhoduje..vsetko riesia vraj telefonicky s dr.drabkom.a vzdy my len povedali,ze mi budu volat.a furt sme v takej neistote..a to zena ma byt v klude a v pohode👽.moj cyklus sa posunul ale mna dnes dost bolia vajecniky tak snad vedia co robia..ale su to len nervy😒..neviem ako je to v inom centre ale zdasa mi ,ze tu maju riadny chaos..ale dam im sancu..a aj to ,ze nechcela som si nic pychnut ale vraj musim😕..
Ahojte dievcata. Zacala som novy cyklus a mala by som sa objednat na folikulometriu. V instrukciach je napisane, ze na 10. - 11. den cyklu treba prist. Doktor spominal, ze je to lepsie urobit na 12. den. Nepamatam sa, ako sme sa teda dohodli. Od 5. dna zacnem brat Clostil. Kedy je teda najlepsie prist? Alebo je to jedno? dakujem
ahojte mohla by mi niektora z vas napisat ci sa vam podarilo tehu dakomu koncom minule roka dakujem
Ahojte babulky, tak tesili sme sa 3 mesiace. Dotiahli sme to do 12 tt, ale bohuzial vsetko skoncilo(((( je to tažke
@renitr ..ach je mi to luto ..casom vsetko preboli..hlavu hore..nebud smutna..mne sa nepodarili 3x iui..a to vsetky vysledky mame o.k..momentalne cakam este na neaky vysledok a som objednana na tu rozsirenu imunologiu..ale to bude vysledok najskor v auguste takze dovtedy pauza a mozno v zime ivf..ak sa nestane zazrak. .
Inac je tu niekto kto chodi momentalne do repromedici okrem mna k dr.drabkovi??a ako ste spokojne?lebo my mame rozne pociy z centra len mam obavu ,ze vsade je to podobne..
@skovarik Ahoj. Ja chodim uz od januara. Neuveris, ale este mi nemohol urobit ani jedno IUI. Pekne mi narastli vzdy 2 dominantne folikuly, ale vzdy na strane, kde nemam vajcovod. Tento cyklus som bez Clostilu, tak uvidime, v pondelok idem na folikulometriu.
Ja mam inak z neho dobry pocit, aj z celeho centra. Do nicoho ma netlaci nasilu, ked nieco nema zmysel, tak mi povie. Ak sa aj teraz potvrdi, ze ovulujem len na "zlej" strane, asi cakat na IUI nebude mat zmysel.
Rozmyslas nad inym centrom? Nepockas este na leto?

@nikushka1 genetiku nam robili v repromedice , cakame na vysledky , a v tej Nitre ideme na imunologiu podrobnejsiu, ale az 4.4. lebo musi byt min 6 tyzdnov po dobrati liekov po ket a najblizsi volny datum mali az vtedy 🙈 Tak aspon prides na druhe myslienky pri malom , aspon trosku 👍🏽 Kedy ides na druhy vklad?