icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

laurakrauz
24. máj 2017

Ahojte,
prinášam vám už 5. časť skutočného príbehu dvoch žien, ktoré podstúpili umelé oplodnenie, nech sa páči, začítajte sa...

https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-v-cast-0lzdhl/

skovarik
24. máj 2017

@bosorka32 no vidis ja od decembra tam chodim..uz sme si tam z muzom zazili vselico ale berieme to zrezervou vsetci sme ludia a hlavne zazraky nemozem ocakavat..dr mi je velmi sympaticky aj je mily len sa nikam neposuvame mam pocit nato ,ze mam vsetky vysledky o.k tak to viazne..a 3 iui za sebou a nic ..ale boli sme na konzultacii u inej dr tam nas tam sestricka odporucila ze sa aspon porozpravat a iny nazor si vypocut..tak nas este ona odporucila na tu podrobnu imunologiu .tam som objednana na jul do vtedy si dam pauzu.ale mali sme pocit ,ze ona hrabe sebe pacienta a nie su ako team.tak nam to bolo zvlastne..ale urcite chcem pokracovat u dr drabka..len som chcela vediet ci tam niektora chodite?

bosorka32
Autor odpoveď zmazal
fatma1
25. máj 2017

@laurakrauz Ahoj. Kde najdem cast 1. az. 4., prosim? dik

renitr
25. máj 2017

@bosorka32 nooo, nie je to lahke, ale zvladam to. Uz sme sa cez to preniesli. Jasne ze to obcas zaboli, ale vzdy si poviem, ze ideme dalej a raz to urcite dopadne dobre. Pricinu nezistili, vraveli ze bohuzial stava sa...... Buduci tyzden ideme este raz na repro.imunologiu, tak uvidim ci nieco zistia. AK nie, tak si dame pauzu aby sa telo zregenerovalo, a potom po lete dame dalsie IVF. Hoci uz ideme ako samoplatcovia ale nevzdame to... IUI sme nemali, mi sme boli na softe a aj klasickom IVF, kvoli spermiam. Teraz nas caka 6 IVF ......

skovarik
25. máj 2017

@bosorka32 ..no mozno mas pravdu a mozno ma naockovala jeho kolegyna negatvnymi vecami a teraz pochybujem uz o vsetkom..ale sme silne a nevzdavame sa len tak lahko,mame este vela do ciela ale verim,ze tam raz prideme uz akoukolvek cestou..a inac ani neviem ci by som sla do iui je tam mala sanca a ked vravis ,ze mate obaja problem premysli si to ci to nieje zbytocne..ale drzim palce..😇

skovarik
25. máj 2017

@renitr ..fuuu ty toho mas uz dost za sebou klobuk dole..si silna zena😊..ale ver raz sa to musi podarit..drzim palce

janazet29
26. máj 2017

Mohli by ste mi prosim poradit tie co ste z nr a dochadzate na kliniku busom, ako sa zo stanice v blave dostanem na budkovu? Dakujem ❤

renitr
26. máj 2017

@skovarik dakujem, verim tomu ze raz sa to podari. Budeme bojovat pokial sa bude dat..... 🙂)

bosorka32
Autor odpoveď zmazal
skovarik
29. máj 2017

@bosorka32 drzim palce..opatruj sa a vypustito z hlavy..potom daj vediet.

bosorka32
Autor odpoveď zmazal
skovarik
12. jún 2017

Ahoj..tak držím palce..mne sa zdá ,že to je menej ?to nám aj dr vravel.musis sa tam spýtať to je najlepšie ..ja ak pôjdem na jeseň som rozhodnutá ísť na plno klasické Ivf,nebudem vymýšľať..tak či tak musím podstúpiť všeličo.a ja sa chystám zajtra volať a objednať sa.este som sa objednala na tu špeciálnu imunologiu ale až v júli mali termín..chceme mat všetky vyšetrenia čo sa len dajú pred ivf😄...

janazet29
13. jún 2017

baby viete mi poradit. to vyhlasenie a suhlas s vykonanim ivf je potrebne podpisat pred notarom? dakujem 😉

skovarik
13. jún 2017

@janazet29 určite áno.aj pred iui som musela vždy mat u notára podpísané tlačivo..tak si myslím že toto bude treba ..

janazet29
14. jún 2017

@skovarik dakujem. Nebola som si ista, som pocuvala len na pol ucha 😊

skovarik
14. jún 2017

@janazet29 treba ísť dnes som bola za drabkom tak som sa spytala.

janazet29
14. jún 2017

@skovarik si zlata, dakujem 😉

bosorka32
14. jún 2017

@skovarik Ahoj. Tu imunologiu ti robia na centre? Plati sa to zvlast? Tam su take dlhe cakacie doby? Dakujem.

skovarik
15. jún 2017

@bosorka32 ahoj to idem do imunovital Ružinov to je jediná dr tu v Ba čo sa špecializuje na neplodnosť a ešte je v nr.cakam dva a pól mesiaca na termín..tak uvidím čo mi tam povedia..a jasne všetko si hradis sama povedali my že 100 €stojí prvý odber a každá konzultácia 30€..

sisa1984
11. aug 2017

Dievčata len sa chcem opýtať, či náhodou neviete ktorá embryologička tam teraz robí? Ďakujem za info.

skovarik
11. aug 2017

@sisa1984 ja keď som tam bola pred dvoma mesiacmi tak tam bola Iveta konickova.ja som vždy tam len ju videla 🙂

skovarik
11. aug 2017

A dievčatá čo chodíte do toho centra ešte nemáte žiadne pozitívne správy???😊Rada by som čítala dobre správy a neako vyhasina fórum😂

sisa1984
14. aug 2017

@skovarik ja som momentalne v cakacke na genetiku, s pocula som ze tam uz nerobi....preto sa pytam....

skovarik
18. aug 2017

@sisa1984 to fakt??no to si musím preveriť aj tak sa chystám už dať žiadosť na ivf ale váham či do repromedici ,keďže neviem neviem či to centrum nemá neake problemi lebo som počula všeličo ale či sú to len reči to neviem..

bosorka32
Autor odpoveď zmazal
skovarik
4. sep 2017

@bosorka32 ahoj tak dnes som bola vyplniť žiadosť na ivf ,už mám výsledky aj z imunologie sú o.k.. a konickova tam už nepracuje..a ty už si dačo absolvovala medzi čase??

skovarik
4. sep 2017

A robi tam teraz embriologicka neaka Zabloudilova ak som si dobre zapamätala meno..

isabellita
14. sep 2017

@skovarik ahoj no ja mam jednu dobru spravu, co som tu spominala moju znamu ktora absolvovala 2xIVF v Repromedice neuspesne.. tak v lete sa jej podarilo PRIRODZENE otehotniet. Vsetci v Repro boli z toho paf😃 a tesili sa. Inak ano su tam vrlke zmeny-Konyckova ani Vargova ani obe sestricky uz tam nerobia, ostal tam len Drabek.. neviem preco.