icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

skovarik
10. jan 2018

@blue_horsetalk aha no dobre..tak sa dobre rozhodni aby si si našla //..si veľmi nerozhodná sa mi zdá 🤣..skús ešte konzultáciu v inom centre aby si si mala z čoho vyberať ..ale raz všetko príde ,len ešte nás cas neprišiel ..

melmel78
11. jan 2018

@blue_horsetalk ked si pred tym nebola na inych klinikach, tak jasne ze tvoj pocit je v poriadku, ale treba vyskusat aj dalsie kliniky, ked si si neni ista. Clovek ak sa neciti niekde dobre, tak to vplyva na vela veci aj na vysledok. Ja som chodila do Iscaru v Ba a musim povedat, ze toto mne viac vyhovuje, lebo tam to bola cista masovka a mala som pocit, ze sa mi nikto nevenuje ako by mal. Proste som bola cislo a nezalezalo im na tom, ze ci budem mat uspech. Tu dr robi maximum, tam by sa mi to ani omylom nestalo. Vyhoda je, ze tu je menej ludi a teda aj lekar ma na teba viac casu. Lekary co su v Repromedike su skuseni odbornici v tejto oblasti a dr Petrova pred tym robila v Iscare, takze viem posudit.

blue_horsetalk
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
11. jan 2018

@blue_horsetalk no divne ze ti hned nuka ivf...mne vravel doky ze ak kontrastna latka neprejde tak potom laparoskopicky, pretoze nie vzdy hyfody ukaze priechodnost...ja som sla na hyfosy prave oreto ze to nie je taky invazivny zakrok a az keby tam nic nevidel tak otom laparo. Pri Drabekovi nemam vobec zly pocit ze by nieco zanedbal..dokonca moju znamu odhovoril od ivf a navrhol jej IUI aj ked chcela rovno umele. No a teraz uz ma babatko 🙂 takze isto nam hned nenavrhuju ivf ak netreba. Urcite skus aj Brno, su na tie kliniky dobre ohlasy ... aj kamaratka tam bola potom co jej nepomohli v Iscare a hned sa jej aj podarilo 🙂

blue_horsetalk
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
11. jan 2018

@blue_horsetalk dakujem pekne samozrejme aj ja tebe nech sa skoro podari ; ) Petrovu nepoznam ale teda citala som uz kadeco. Teda je dost cudne ze vam hned aj papiere vypisala, to sa mi tiez nezda byt ok. Ved my kym sme sa rozhodli pre ivf a zacali sme uvazovat aj nad genetikou embryi tak nam Drabek odporucil ist v klude domov nech si to vsetko premyslime a dal nam dalsi termin takze absolutne iny pristup ako pises ty o Petrovej. Pripadne sa este opytaj na tu laparoskopiu alebo sa objednaj k Drabekovi. Drzim Ti palce : )

bubu25
11. jan 2018

@blue_horsetalk mne robil hyposy dr. Drabek, tiez to bolelo jak fras a vyzeralo to, ze mam nepriechodne obidva vajcovody. Isla som teda na laparku s vysledkom - nepriechodny jeden vajcovod. To bolo v decembri 2016 a v januari 2017 som prirodzene otehotnela (po 2,5 roku snahy) a dnes sa tesime z 3,5 mesacneho synceka 😍poznam viacere pripady, kedy sa pary dlhodobo neuspesne snazili a po laparke do 3 mesiacov otehu. Drzim ti silno palce aj ostatnym babam, nech sa uz coskoro dockate babatka a ak nie prirodzene, tak s pomocou lekarov 😘😘😘

katka8383
11. jan 2018
evaachesa
11. jan 2018

@katka8383 no ako prva injekcia? 🙂

blue_horsetalk
Autor odpoveď zmazal
katka8383
11. jan 2018

@evaachesa na druhý pokus som si to nechala pichnúť 🙂 zajtra mi to bude pichať mm tak som zvedavá ako to zvládneme, panika z ihiel pretrváva 🙂
inak to nebolelo a ani potom, len keď to tam vtláčala tak to trochu štípalo

susinka2901
11. jan 2018

Ahojte baby. Som tu nova co sa tyka umeleho oplodnenia. S manzelom sa snazime od 8/2016 mame za sebou vsetky vysetrenia,vsetko dopadlo dobre az na laparoskopiu. Zistisli mi,ze mam nepriechodne obe vajcovody a odporucili ma na umele oplodnenie. Moja gyndoska my odporucila repromedicu. Manzel tam bol na spermiogram a pozdavalo sa mu to tam. Tak to chceme raz skusit a ak sa nepodari potom asi smer Brno. Drzim Vam vsetkym palce hlavne tym ktore ste uz vela krat absolvovali ivf aby ste co najskor nasli // ciarky.
PS: vytvorila som tu na mk skupinu repromedica kedze nijaku som tu nenasla. Budem rada ak sa pridate a prispejete svojimi skusenostami,radami. Navzajom si tak pomozeme a mozno aj inym snazilkam ktore zvazuju toto centrum. Prajem pekny den. 😉👍

nadej2018
11. jan 2018

Tak teda dievky moje, este dnes som skusila testik, ci ozaj tmavneme❤️ Dufam ze je vsetko tak ako ma byt 👶🏻 Co myslite?

susinka2901
11. jan 2018

@nadej2018 krasne ciarky. Gratulujem a drzim palce v tehulkovani. ✊😉

nadej2018
11. jan 2018

@susinka2901 dakujem moja❤️😍 A ozaj repromediku odporucam 👍👍👍 dufam, ze vam to vyjde 😍

susinka2901
11. jan 2018

@nadej2018 za malicko. 💙😘 trocha sa bojim ked citam tolko negativnych skusenosti a tolko pokusov. Tebe to vyslo na kolky pokus? Aj Vam nieco nasli? Alebo preco umele ste museli podstupit? 😉

nadej2018
11. jan 2018

@susinka2901 no uprimne snazili sme sa presne ako vy od 07-08/2016. Vsetky mozne vysetrenia som podstupila, laparku, atd, zistili mi horsie priechodny pravy vajcovod, inac nic. Obaja dobre vysledky, tak doky usudil ze moze byt problem v spojeni vajicka a spermie z nevysvetlitelneho dovodu. Na ivf som chcela ist ja, a cim skor 🙂

evaachesa
11. jan 2018

@nadej2018 no akoo? Mas uz vysledky krvi? Dufam ze su take pozitivne ako tie testy 🙂

nadej2018
11. jan 2018

@evaachesa och az zajtra bude krvicka, ale velmi velmi v to dufam❤️

susinka2901
11. jan 2018

@nadej2018 no a spajali tvoje vajicka s manzelovimi spermiami,ze? Tak u nas je ocividne jasny problem. Snad uz nic horsie sa nedozvieme. Mne to povedali po laparke,ze moze sa to podarit aj prirodze ale sanca je malicka kedze obe vajcovody sutym nepriechodne. Tak hned mi povedali,ze ivf. A akopritom dlho to vsetko trvalo od zaciatku konzultacie? Dakujem za kazdu odpoved 😉

evaachesa
11. jan 2018

@nadej2018 juuuj tak sa drzzz a isto sa to podarilo .. ved testy hovoria za vsetko :D 💜

melmel78
11. jan 2018

@blue_horsetalk tak ti drzim palce aby s nasla kliniku ktora ti sadne. Myslim ze v Brne sa ti bude pacit je na to vela recenzii ale tiez zalezi aka klinika. Je pravda ze Petrova nemusi kazdemu sadnut ved sme ludia a je to o sympatiach. Ale mali sme cest aj s dr Drabekom a prisiel mi velmi prijemny a vedel co hovori. Prekvapilo ma ze ta hyfosy tak bolelo 😮. Dufam ze uz ti je fajn. Aj ta dr pred tym nez ti odporucila ivf nejako pozrela? Divne lebo ja som mala uplne iny postup. Najskor IUI az potom IVF ked nevyslo. Pochodili sme vsetky mozne vysetrenia a zistili kde je chyba

melmel78
11. jan 2018

@nadej2018 no to budu aj dve babatka som zvedava na to hcg 😜

melmel78
11. jan 2018

@susinka2901 vitaj tak snad sa ti bude v Repromedike pacit 😊. Zatial ju mozem aj ja odporucit. Za aky dr tu budes chodit?

nadej2018
11. jan 2018

@melmel78 och😂 Dufam ze jedno, ale samozrejme aj dvojcatka nas potesia😂 Hcg je vyssie pri dvojickach, vsak?

susinka2901
11. jan 2018

@melmel78 ahoj dakujem. Zatial neviem este,len budeme volat na prvutom konzultaciu. A Vy steako uz ako dlho v repromedice? Kolko pokusov uz matesom za sebou?

blue_horsetalk
11. jan 2018

@melmel78 Vdaka mel. Racej by som to riesila v Ba popravde. Petrova mi je sympaticka, ajked netrvam na tom, ci si s lekarom sadnem ci nie, ved kavicku som tam neprisla popijat. Mam vyhrady voci jej postupu. Mam pocit, ze na to proste kasle a ze uz prisla o chut liecit. Teda aspon mna. Mrha s mojim, a vonkoncom aj svojim casom.

melmel78
11. jan 2018

@katka8383 aj mne pichal muz ja som sa na to tyranie nemohla pozerat 😊. Ake injekcie si davas a aky mas protokol?

melmel78
11. jan 2018

@nadej2018 no nikdy nevies a ked ti takto skoro vysiel pozitivny testik tak .....😊 Ked som cakala dvojicky mne krv vysla cez 2000hcg. Strasne som u teba zvedava 🤗

melmel78
11. jan 2018

@blue_horsetalk tak my sme si s Petrovou vzdy pokecali aj o inom nez o lieceni, aj ked kavicka nebola 😊. Obcas to odlahci napatu atmosferu. Otvorene jej povedz co si cakala mozno ta prekvapi 😉