Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@skovarik neviem ale pripravujem sa na to a cakam menzes . Od 1dc mam zacat brat Fraxiparin a estrogeny na rast sliznice. Kontrola 10dc a dohoda kedy vklad 🙂. Vacsinou sa robi tak 20dc KET a to by vychadzalo na zaciatok marca. Menzes by mal prist kazdu chvilu len u mna jeden nikde nevie. Brucho ma boli dost ako keby uz mal prist. Kolko mate mrazenych? Nam to uz preniesli z Iscare ale aspon si nemusim tolko hormonov pichat ako pri ivf stimulke
kokso to su jake lajny, fuuuu...gratulujem silno, drz sa, nech secko ide jak po masle!
@rada2002 aj ja ti srdecne gratulujem a prajem nech vsetko dopadne najlepsie ako len moze a veeeelmi si to pomalicky zacni uzivat a tesit sa. nadherne silne krasne kolajnice
ja ked som bola tehu, tak ma bolelo brucho dva dni pred ms tak akoby sa kazdu chvilku mali pustit a vzdy som isla na zachod s tym, ze to uz bude a po dvoch dnoch ze preco sa este nepustili a ze spravim test a padla som na kolena ze som ostala uplne v soku a tiez take silne ciary boli (bola som asi 16dpo a mala som amh 0,23)
@skovarik zatial menzes nikde 🙄, brucho boli, ale snad zajtra uz bude . Ten Fraxik mi dala preventivne, co ja viem, rozmyslam ci pichat, lebo raz som si ho davala a cela som bola naliata vodou, dopichana s modrinami. Aj vy mate mrazacika? Parada 🙂 Mne v prirodzenom cykle by nevlozili, uz ked som bola minuly cyklus na kontrole bola sliznica nizka, u mna nehrozi. Ja uz neviem cim sa mam napchavat, aby rastla.
@rada2002 gratulujeeeem 😍❤ velmi ti drzim palceky, aby vsetko pokracovalo v tomto style dalej a ty si si mohla uzivat tehulkovanie. A to 6 pokus? No pekne 😕. Ale vyplatilo sa a beriem si ta za priklad, my mame po 4 neuspesnom IVF. Kolko mas rokov ked sa mozem opytat? Lebo ja som nedavno oslavila 40 a preto mam aj stresy, ze uz mi hori pod zadkom. Ked vkladaju HB alebo XHB na 90% vzdy je z toho tehu, pokial ine diagnozy nie su. Aj ja som tak mala. Teraz mame len blastocysty ale ziadna vyssej kvality
@melmel78 my to mame narodeninovy darcek. Oficialne si mam robit 19. 2.Test. Ja mam 20.2.narodeniny a moj partner ma 23.2. Narodeniny a obaja budeme mat 42 rokov. Nevesaj hlavu. Ja som mrazacikov nikdy nemala vzdy pri ivf aj ked mi zobrali 9 vajicok sa vzdy oplodnilo len jedno tak si to vies predstavit. 1 ivf stale pichanie injekcii. Potom mi zistili trombofiliu a picham si este fraxiparin, uzovam aspirin a lieky na stitnu ako prevenciu. Posledne 3 ivf som mala nativ a tento posledny sa uz podaril v co som vobec neverila. Teraz ma caka j kontrola hemato, imuno, stitna a rozmyslam ze pojdem ked tak na PN aspon prve 3 mesiace.
@rada2002 dakujem za povzbudenie 🙂. Ty chodis do Brna ked si dobre pamatam ze? Tie predosle pokusy si kde absolvovala? Ja mam tiez znizenu funkciu stitnej zlazy a beriem lieky dlhodobo. Ale to uz ma dnes snad kazdy. Brala si nejake vitaminy teraz naposledy ktore ti pomohli? U mna vzdy bolo max 5 vajicok a mali sme vzdy predlzenu kultivaciu. Pri druhom pokuse sme mali 2 blastocysty a obe hatchujuce. No a po potrate sa to vsetko pokazilo. Nepravidelny cyklus, pokazena imunita. Imunita je uz ok ale cyklus stale blbne. Ty uz mas deticky nejake?
@rada2002 tie potraty vedia riadne zlomit. Dufam ze ma to uz obide. Kyselina listova je zaklad to beriem aj ja. Len som myslela ze aj nieco ine si brala. Tie neuspesne pokusy boli tiez v Brne ci kde? Ja deti nemam o to viac som v strese. Ale mam citak ze to vyjde . Teraz v pondelok ides na krv ze? Tak sa potom ohlas ake mas hodnoty😉. Drz sa
@blue_horsetalk a uz si zacala chodit do Brna? Kam konkretne? Inak si nenapisala preco nie Petrova lebo ja k nej chodim tak ma to celkom zaujima 🙂
Ahojte 🙂
založil sa aj skupina Repromedica ak mate zaujem pridajte sa 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/10152/
Ja som zatial hadam ani estretla v Repromedice zenskeho lekara iba Hlinšťáka a Drábeka. U nás zatiaľ maximálna spokojnosť. Dnes pichám ovitrelle a štvrtok druhé IUI. Prvé stimulované. Včera boli dva foliky - 15 a 18 mm na 9DC. potom ešte jedno a IVF. Dnes teda premiera v pichani ale chcem to skusit zvladnut sama 🙂
@pagaciq akurat som sa mrkla na tu skupinu novu a dobre to tam je 🙂 . Paci sa mi, ze sa tam hodnotia lekary, skusenosti s nimi. Urcite budem aj tam chodit na cumendu 😀 . Sa mas, ze len IUI riesis a drzim palce, aby to pri tomto aj ostalo a otehotnela si. Aby si nemusela podstupovat tortury ako niektore ine zeny ( vratane mna).
@melmel78 ja som sa uz snazila vsetky z vas tam popozyvat mozno si niektore nevsimli 🙂 no neviem ci sa mam alebo len stracam cas Gyn Fiv trval na tom ze bez IVF nemame sancu. Repromedica zase nechape preco IUI. U mna priechodnost ok, zvysene androgeny takze euthyrox, spg trosku pomalsie a morfo hranicna. Zvysne vysetrenia budu vysledky buduci tyzden. Takze tym IUI mam pocit ze kratime cas do IVF. No zaroven chcem mat vsetko prec aby som nemusela potom riesit ze sa nieco nevedelo. Ako na hematke vybehlo ze mam mutaciu na protrombin a cele tehu budem na fraxiparine inac mi hrozi ze zrazenina urobi napr nedostatocnu vyzivu plodu a potraty. Gyn Fiv mi povedal ze vysetrenia mi nespravi kym 2x nepotratim. Tak som presla sem a zrazu sa robi vsetko este pred 🙂 dakujem napodobne drzim vsetko 🙂
Ahojteee🙂 ako pokracujete? Ktoru caka vklad/ uz caka vysledky? 😍
@pagaciq super, urcite budem aj do tej skupiny chodit, je to fajn, ze si mozeme odovzdavat skusenosti a radit si 🙂. Urcite by som na tvojom mieste skusila najskor IUI aj viac krat, ak nie je ziadna ina prekazka, co brani otehotniet. To je najmenej zatazujuci sposob na telo. IVF je uz celkom narocnejsie, kazda to inak znasa, ale pre mnohych je to jedina cesta. A coze ti povedali v GinFive ze kym nepotratis tak az potom vysetrenie? Uz su tam celkom na hlavu padnuti? To som taku hlupost este nepocula. Najskor sa robia vysetrenia ked par pride do centra a potom sa riesi. Cudujem sa, ze tam este maju pacientov s takymto pristupom,. Ten Fraxiparin je v pohode, ja som ho brala vzdy len pocas stimulacie na IVF alebo KET kvoli prekrveniu, no mnohe zeny musia aj pocas tehu. Drzim ti palce a daj vediet ako dopadli vysledky
@melmel78 urcite napisem 🙂 nie ked potratim az ked aspon 2x potratim 😂 jedna je tamtaka lekarka. Zvysny mi prisli ok ale nechcela som ju stretavat ani nachodbe. Po tom co som zmakla teraz ten ovitrelle tak fraxik uz hadam pojde 🙂 uz nech je dovod na jeho pichanie ;)
@nadej2018 prave teraz stimulovane IUI 🙂
@nadej2018 ahooooj ano stimulujem na KET, ale vies co beriem to tak, ze nech sa to mrazene minie, mali sme ho rok uskladnene na tej druhej klinike, sem sme ho preniesli a tak skusime stastie 😉 Dr Petrova ma pripravila ( teraz ma dovolenku), nastavila stimulku a v pondelok idem k dr Hlinstakovi, aby sa pozrel co na to sliznica a od kedy mam zacat pichat progesteron, co mam predpisany. Hadam sa dozviem, ci bude aj vklad, lebo s tou mojou sliznicou je to taka never ending story . V pondelok sa ohlasim, ze co nove 😉

@melmel78 ideš ešte teda tento mesiac na ket??ja asi v marci no uvidíme ako sa naladim nato😉