Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@melmel78 si bojovníčka a ta dušička si ta raz nájde ❤️😇..akupnkturu si neskusala?aj to vraj pomáha ?teraz kým sa trocha otrasies treba skúsiť aj alternatívu to odporúčajú aj centra vraj je to dobrá predpríprava na ivf..držím ti palce
@nadej2018 Juj tesim sa ,že si Ok a daj potom foto nech sa ešte viac tešíme s tebou😉..
@blue_horsetalk do Reprofitu. Zajtra tam idem a uvidim ci posledny krat. Mam nativ a zajtra idem na odber. Mam 1 vajicko 20 mm. Bud to dopadne dobre a konecne otehotniem alebo na dalsi pojdem do Repromedici. Ale urcite uz nie do Brna. Je to daleko a dost drahsie.
Ahojte, ako sa vam dari? Ktoru co caka? ❤️
My dnes na ultrazvuku, sme v 8tt a mame 1,11cm. O dva tyzdne dostanem uz aj knizku 😍😍 juuuuuj som stastna a zaroven narasta aj strach o babatko
@nadej2018 moja velmi sa tesim s tebou a prajem ti z celeho srdca, aby si si toto krasne obdobie uzivala bez strachu 😘😍 Verim, ze vsetko dobre dopadne neboj sa. Viem, ze sa to lahko hovori, no treba byt pozitivne naladena. A okrem toho za par tyzdnov budes mat za sebou 1 trimester
@skovarik dakujem, bojujeme, co nam ine ostava 🙂 neskusala som akupunkturu, no poznam jedno dievca, ktora to tiez skusala a tiez nejake cinske vitaminky a podarilo sa. Rada by som na akupunkturu, len je tolko sarlatanov, ktory sa hraju na lekarov, ze mam strach, aby mi tymi ihlami nezaniesli infekciu. Ak by mi niekto poradil nejakeho dobreho odbornika na akupunkturu v BA hned idem 🙂. Nepoznas niekoho?
@nadej2018 len teraz čítam že čakás bábätko 🙂. Gratulujeeeem! A držím palce aby si mala krasne zdrave tehotebstvo a zdrave mimi. Mojmu lekar predpisal FOLANDROL, a ma ist na kontrolu po troch mesiacoch. Tak snaď to pomôže. Bola som v zahraničí, ale pondelok sa chystam zavolať do Repromedici. Je to jedno že kedy pojdem, alebo je lepšie sa tam objednať v strede cyklu?
@rada2002 Ahoj, neco nove u teba? Ako si pochodila v tom Brne?
@blue_horsetalk dnes som bola na vklade 1 HB. Tak verim ze to uz vyjde.
@rada2002 drzim palce silno!
Ahojte🙂 co mate nove? Ako sa vam dari ? 🙂
@rada2002 Ako sa ti dari?
@nadej2018 ahojcek, no ty sa pochval tehulka 🙂 . Ja cakam na menzes a od 1DC zacinam brat estrogeny na KET a pichat si budem Fraxiparin. Ten sice nemusim, lebo po hetamo stranke som ok, ale vraj lepsie prekrvi sliznicu. Tak som zvedava. Ale nejako, zeby som sa sla zblaznit od radosti nemozem povedat, lebo viem na com som pri mrazenych embryjkach. No clovek nikdy nevie 🙂
@blue_horsetalk cely tyzden mi byvalo zle tlacil ma zaludok a to vzdy poobede som leniva a nic sa mi nechce robit ale dnes je to fajn. Bojim sa urobit skor test, nemam na to odvahu. Podla dr. Mam testovat az v pondelok. Po akej dobe vidis \\?
@nadej2018 uzasneeeee ❤😍 Tesim sa spolu s tebou, drobcek vyzera ako taky Bursky oriesok na fotke 🙂 Gratulujem k tehu knizke, teraz si oficialne v klube tehuliek a uz si to len uzivaj. Si pamatam, ze ja som si kazdy tyzden citala, ako drobcek rastie a co sa deje v brusku. Bolo to krasne.

@nadej2018 dakujem, tiez vkladam velku nadaj do pozitivneho pristupu a myslenia, len to poznas, mysel s tym velmi bojuje ale snazim sa to premoct a odputat pozornost niecim, co mama rada 🙂 Myslela som na teba, preto som sa pytala, lebo som si nepamatala, ze kedy mas uzv....som strasne zvedava, urcite sem hod fotku pre potesenie nasich dusi 😍
Ten potrat bola tak divna situacia, ani neviem ci ti mam vsetko pisat, si tehotna a nechcem ta takymito tazkymi temami zatazovat. Ty sa uz musim len tesit 🙂. To prve jednoducho odislo, potrat v 10tt, ked si to dobre pamatam, nebilo srdiecko. To sa stava, proste priroda a beriem to. To druhe babo, dievcatko bola velky bojovnik. To prve dvojca som odkrvacala a na stastie druhe sa drzalo, lebo vacsinou zvykne v takychto situaciach strhnut aj to druhe. To druhe opisovat nebudem, nie kazdy znesie skaredu pravdu. Po pitve v sprave stalo, ze dovod bol hnisavy zapal plodoveho obalu. Inak dieta bolo zdrave, udusilo sa z dovodu nedostatku plodovej vody, co sa dalo cakat, lebo som bez nej bola 4 tyzdne. Aj tak sa cudujem, ze tak dlho vydrzala. Doteraz mi nikto nevie povedat, ze ako som ten zapal dostala.....je to medzi nebom zemou, pretoze som si davala naozaj velky pozor, nechodila nikam, kde by mi nieco hrozilo, ani sex som nemala. Ci to bolo pri vysetreni, alebo pri vklade tam nieco ostalo....boh vie. Ja som bola priklad, ze aj s nizkou sliznicou sa da otehotniet. No a teraz to nejde.....jednak vek, jednak stres v praci. Ani neviem ci sa na to da nejako pripravit, aby to vyslo. Beriem a brala som uz vsetky mozne aj nemozne vitaminy, ale stale verim, ze tie dve dusicky, ktore som v sebe nosila, sa ku mne vratia. Nebolo to predsa len zbytocne a nechcel ma osud len vystrasit.