icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

skovarik
7. mar 2018

@melmel78 Ach moja tak snáď podrastie a koľko to musí bit?ked nie teraz tak budúci cyklus raz to musí vist..držím palce ..ja idem budúci týždeň si dať spraviť steri lebo sa furt trápim so zápalom mocovych ciest tak mi urológ odporučil si dať skontrolovať pohlavne choroby aj tak mi to tam tusim ani nerobili tak som zvedavá..robila mi to pred 2,5roka moja dr a mala som chlamýdie ale preliecili sme sa..keď bude všetko Ok tak potom už pôjdem tiež na ket..

pagaciq
7. mar 2018

@melmel78 viagru 😄😄😄 drzim veeelmi palce 🍀🍀🍀

nadej2018
8. mar 2018

@melmel78 joj moja, dufam ze narastie❤️❤️❤️ Aka vysoka ma byt? Ani neviem musim sa priznat🙊
Viagru? 😀😀 aky vplyv ma na zenu?

melmel78
13. mar 2018

Caute kocky v piatok ma caka KET drzte palce nech vsetko dobre dopadne. Transfer bude robit dr Hlinstak miesto Petrovej. Uz si vkladam progesteron od spodu. Vyskusame embryoglue.

skovarik
14. mar 2018

@melmel78 supeeerrr takze sa podarilooooo..veľmi ti držím palce..to embryoglue je to lepidlo?ja to tiež chcem prebrať s dr tiež uvažujem si ho dať pri ket už keď ma posledné tak skúsim všetko..

melmel78
14. mar 2018

@skovarik dakujem moja ano je to to lepidlo. Pytala som sa na to ci to neni marketing a dr hovoril ze nie je to len take lepidlo. Obsahuje nejaku latku co vyzivuje embryo a lahsie sa uchyti na sliznicu. Mne to Petrova navrhla pred tym som to nemala tak tiez vyskusame

nadej2018
14. mar 2018

@skovarik
@melmel78
Kocky my sme si dali emryoglue na odporucanie pani embryologicky, a neviem ci vdaka tomu sa podarilo, no podarilo, takze odporucam ❤️❤️ A drzim vam velmi velmi palce

melmel78
14. mar 2018

@nadej2018 jeeej vazne? ❤ Taak uz som naladena pozitivne 😊. Dufam ze zaberie. Mame blastocystu A/B kvality. Co nie je uplne najlepsia kvalita ale je dobra. Tebe ake embryjko zavadzali?

skovarik
14. mar 2018

@melmel78
@nadej2018 no super tak to vyskúšam aj ja však musíme všetky alternatívy poskusat..a ako sa máš nadej???ako bábätko ?rastiete pekne?😉😃

evaachesa
14. mar 2018

@skovarik ahoj...my sme si dali lepidlo automaticky ze treba si to poistit ak je moznost no odlepilo sa aj tak 😐 na ket si ho dame znova ...alsbo donesiem rovno mamuta 🙂

melmel78
14. mar 2018

@evaachesa ako sa mohlo odlepit? Snad nam to pomoze no ved uvidime 🙂

evaachesa
14. mar 2018

@melmel78 doktor vravel ze asi sme vybrali slabsie embryjko...ze ono nikdy nie su vsetky kvalitne...ze ked robia genetiku embryi tak skoro vo vsetkych pripadoch je polovica embryjok nekvalitna a tie ani nevkladaju...a to sa stava aj pri prirodzenom oplodneni takze nestracajme nadej...treba verit a skusat znova ...drzim ti silno palce 😊 ja sa chystam v aprili 🙂

melmel78
15. mar 2018

@evaachesa jasne moze byt, len ked ta genetika embrii je dost draha a u mna moc tych embrii nie je. Uz mame len toto jedno mrazene. Ak by nic tak az zaciatkom juna zasa ivf. No dufam ze uz nebude treba lebo mam toho celkom dost. Ty ky komu chodis?

evaachesa
15. mar 2018

@melmel78 ano je to hrozne drahe...my sme chceli ale pan doktor z genetiky nas odhovoril ze je to jednak drahe a ze uz pri predlzenej kultivacii sa vyseparuju tie nevhodne a ak je nekvalitne tak odide aj samo...chodim ku Drabekovi..velmi ti drzim palce aby toto posledne bolo zaroven uspesne :-*

melmel78
15. mar 2018

@evaachesa dakujem krasne, no zajtra idem na 10h tak s plnym mocovym mechurom to bude zabava vydrzat to tam 😉 Drabek je dobry, mne mal tiez robit vklad aj pokracovat v stimulke, lebo dr Petrova je momentalne prec. Ale akurat ten tyzden ked sa to riesilo tam nebol tak som musela ist k dr Hlinstakovi. Ale aj on je fajn

skovarik
15. mar 2018

@melmel78 dievčatá chvália toho hlinstaka vraj je sympatak..tak ti držím palce 😇😇❤️..a ja som sa bola pred ket sa vycikat lebo mi skoro pukol mechúr iba trocha som odpustila kohútik ..nemusis ho mat brutal plny vraj ani to nieje dobre..budem myslieť na teba..

pagaciq
15. mar 2018

Ahojte 🙂 drzim vsetkym palce. Ja dnes krv po druhom iui. Negativna. Tak uvidime co do tretice a potom ivf.

nadej2018
16. mar 2018

@melmel78 moja zabudla som odpisat na tvoje otazocky🙂 tak my rastieme, pohlavie v 13tt nepovedal doktor este (teraz som v 14tt) a najblizsi utz mame v 20tt. Tak som si nechala vziat krv za 84e a do utorka by sme mali vediet 😍
Mame za sebou uz NT ultrazvuk na downa, zatial klop klop v poriadku vsetko, este raz mi vezmu krvicku aby sa uzavrel tento utz na downa. Najblizsiu poradnu mame po velkej noci, na zaciatku 5.mes. Uz mam +2kg 😍😂 velmi ti dnes drzim palceky❤️

evaachesa
16. mar 2018

@melmel78 nebooj to zmaknes ..zase az tak velmi si ho neprepln 🙂 tak aby si nepraskla 🙂 drzim silno palceeeee 😍

evaachesa
16. mar 2018

@pagaciq joj to ma mrzi :( do tretice vsetko dobre ;) hlavne nestracaj nadej

skovarik
16. mar 2018

@pagaciq mrzí ma to ale bojujeme ďalej..ešte chceš skúsiť 3iui??
@nadej2018 tesim sa ,že si Ok..a babo pekne rastie😉🌺😃..

@melmel78 myslím na teba a prosím tam toho hore aby sa to podarilo..😇🌷

nadej2018
16. mar 2018

@skovarik dakujem moja❤️ A velmi ti drzim palce, caka ta ket?

skovarik
16. mar 2018

@nadej2018 áno chcela by som ísť len sa musím trocha zotaviť a ešte spraviť neake testy trpim na mocove cesty tak s tým sa trápim momentálne už nech skončí ta zima..

pagaciq
17. mar 2018

@skovarik kedze zrazu z astenoterato skocil muz na normo tak skusime ale isto teraz mesiac pauza. Plus zahadzujem ovulacne kedze furt mam zlate vajce na nich a ovulacia z krvi nepotvrdena. Cykly 28 dnove.

melmel78
17. mar 2018

@nadej2018
@pagaciq
@skovarik
@evaachesa ahojte tak uz mam po a od dnes ratam 14 dni na test. Dakujem ze ste mi drzali palce dufam ze silno aby to vyslo 😉. Pri transfere bolo celkom veselo a prijemne. Okrem dr Hlinstaka tam bola este jedna dr tu nepoznam ale asi Tazberikova. Dostala som aj embryoglue. Cakala som par minut na sale so sestrickou a embryologickou na dr kym pridu a dobre sme si pokecali. Embryologicka hovorila ze vela krat my zeny bereme vinu na seba ale casto za to mozu aj muzi ze sa nedari. U nas je spermiogram vzdy dobry ale vraj zrada moze byt v DNA. Tu nie je vidiet a idhalit ju moze jedine geneticke vysetrenie spermii. Na izbe som lezala asi hodinu potom ma pustili. Dnes si mam dat pichnut 1500iu Pregnylu a v pondelok dalsiu. Vcera som vsak vecer bola na koncerte kde som presedela 3h. Snad sa nic zle nestalo. Dnes oddychujem 🙂. Hladam na nete ci je vobec moxne citit uhniezdenie 🙈

melmel78
17. mar 2018

@pagaciq mrzi ma ze ti iui nevyslo. To bolo druhe? Chces na dalsie alebo rovno uz na ivf?

melmel78
17. mar 2018

@skovarik dufam ze uz mocove cesty budu posluchat aby si mohla na KET 😉. Co mas nejaky zapal ? Antibiotika nezabrali?

melmel78
17. mar 2018

@nadej2018 ahoj moja uplne uzasne a velmi sa tesim z teba a babatka 😍. To este nevedel pohlavie? Co sa schovavalo? Vacsinou zvyknu aspon priblizne povedat to sa uz da. Ale krvicka potvrdi. Ty co myslis ze to bude?

nadej2018
17. mar 2018

@melmel78 joooj moja, ja som citila 5dni po vklade taku unavu cudnu a potom krce v bruchu, ale len ked som trosku potlacila na wc, tak vtedy som vystrelila, bolelo to hadam ako slaba kontrakcia😀
Citim to na chlapceka😍 Moj gyndo je asi stara skola, ze nechce pozerat, ani neskusil 😳❤️

melmel78
19. mar 2018

@nadej2018 ja som akurat dnes 3 den po vklade tiez unavena, ale to je z injekcie, lebo mi dnes pichli Pregnyl 🙂 . Tiez si myslim, ze tie prve dni su rozhodujuce. Snazila som sa oddychovat, ale 24h lezat sa neda. Tak co sa dalo, som presedela, prelezala, ale inak som normalne chodila po vonku. Ty si ako fungovala po vklade? Inak ja som tiez citila chlapceka, az Trisomy odhalili ze dievcatko na 95% ❤😉