icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

skovarik
19. mar 2018

@melmel78 tak bola som aj ja dnes za 10dni by som mala mat výsledky aj z repromedici aj od urologa..tak uvidíme..ostala som prekvapená keď ma zavolali dnu ako číslo..?!tak sme sa dostali tiež už do štádia ,že budeme očíslované ako take ovce..práve to sa mi páčilo na tom centre ,že vedia kto si a nie ta volajú 857...tak som sa pobavila aj som ostala sklamaná ,že to aj tam prišlo..drzkaj sa a opatruj sa..

nadej2018
20. mar 2018

@melmel78 ja som ten prvy den lezkala a vela zakuskov jedla😀 Manzel mi ich kupil asi 10 v cukrarni a potom bol vikend a hned potom som sla do prace, takze asi od 3-4dna po vklade som robila a vstavala skoro rano. Na 6den po vklade som skusila testik 🙂 ale viem ze kockam vychadza pozitivny aj ovela neskor, ja som jedna z tych ktorym velmi skoro ukazal, a na krvi po 14dnoch som mala uz vyse 840 hcg

nadej2018
20. mar 2018

@skovarik ked sme chodili my, tak s cislami zacinali a tiez neboli nadseni, ale niektore zeny sa hnevali a stazovali ze po mene ich volaju, asi anonymitu chceli, tak preto

pagaciq
20. mar 2018

@melmel78 skusime este to tretie IUI ked sa manzelovi tak zlepsil spg a u mna okrem zjavnej neovulacie nenasli nic. ovulacne testy uz neskusim kedze klamali a boli vzdy pozitivne aj niekolko dni u mna. a drzim palce 🙂 to telo po vklade s pregnylom sa klame ze si tehu?

melmel78
20. mar 2018

@skovarik potom napis, ako ste dopadli, drzi palce aby zapal zmizol a ty si mohla na KET tiez 😉 Pod tymi cislami volali aj nas raz, potom zasa menami, ja neviem. Tiez mi to prislo take neosobne, ale sestricky hovorili, ze sa pacientky stazovali, ze to nie je anonymne. Tak preto zaviedli.

melmel78
20. mar 2018

@nadej2018 Perfis, ty si asi nejaky svetly priklad, ze to hcg je po 14 dnoch tak vysoke asi dobre prosperujuce tehu si mala 😘 Ja som teraz 4 den a od rana som tak unavena, zeby som zaspala snad vsade. Pritom som sla spat normalne ale zobudit sa uz unavena? To neni normalne. Asi ten progesteron to robi. Tebe kedy robili transfer na ktory den? Mne KET az na 25 dne, je to normalne? Som sa bala, ze aj menzes medzi tym dostanem kym pride vklad 🙂 Ja budem testovat az tak tesne pred krvickou, nechcem sa stresovat

melmel78
20. mar 2018

@pagaciq jasne vyskusajte este jedno IUI, tiez by som bola na vasom mieste za toto riesenie, nez za ivf. Kedy planujete? Ci nemate este termin? To mate super, ze nemate nic co by branilo tehu, moc drzim palce, aby to do tretice vyslo 👏 Ja sa snazim setrit, ale vcera som lietala po uradoch moc som neoddychovala, az vecer. No ten Pregnyl je potvora, vcera mi pichli ale iba 1500iu. Hladala som info ze kolko sa drzi v tele a vraj kazdych 1000jednotiek je asi jeden den. Cize u mna tak 1,5 dna. Klame a ty si myslis, ze super vyslo to. Mala som ho aj pri ET po ivf a tiez mi dali 2500iu kazdy treti den a telo bolo tak zblbnute, prsia sa mi zvacsili, nafuknuta som bola, proste vsetky tehu priznaky a potom tesne pred krvou zmizli.

pagaciq
20. mar 2018

@melmel78 no najprv to bola diagnoza astenoterato (pohyb 25% a patologia 96%) u muza a teraz co ho štopkam jak husu liekmi :D konecne normo (35% pohyb vpred a patologia 80%). Ja hyfosy vsetko ok. TSH mam 3 a do 5 je ok ale pri snazeni sa zvykne znizovat pod 2 tak beriem euthyrox a zistilo sa ze teda ovulacia nie je aj ked ms jak hodinky. Ja ju mam velmi bolestivu takze asi vsetky foliky prerastu do cyst. Tak si myslim ze IUI je idealka. Mooozno zvazim ist aj 4x. Na druhej strane si hovorim co ked sme pripad ze vyjde prvy et a my tu stracame mesiace? tak ci onak najneskôr na jesen uz by som isla ivf.

nadej2018
20. mar 2018

@melmel78 moja, ta unava je nahodou znak jak lusk 😍 Tfuj tfuj pre stasticko, nech to nie je progesteronom, verim tomu ❤️ Mne robili vyber 13dc ak sa nemylim a potom predlzena kultivacia a na 5ty den vklad, ale ozaj ten testik moze ukazat az po 2 tyzdnoch od vkladu, preto hovoria vzdy ze testovat az po tych 2 tyzdnoch, vedia preco

skovarik
20. mar 2018

@melmel78 určite napíšem..ešte do ket navštívim aj hematologiu,tam som ešte nebola lebo ma nebol dôvod poslať ale som ukecala lekára ,že čo ak😉..tak len pekne oddYchuj..a hladkaj hladkaj hladkaj❤️..a ja tiež na prvý Et som išla 27dc tiež sa mi to zdalo hrozne neskoro ale dr tvrdí ,že sme pod hormonami a cyklus je riadený lekárom..no ja som na 37dc ms dostala napriek tomu ,že som vkladala progesteron..

melmel78
20. mar 2018

@pagaciq ze stopkam liekmy 😅, pobavila si ma. No chlapov treba, im to je jedno a su lajdaci, teda aspon niektory v tomto. Aj mojej sestry priatel ma problem so spermiami, neviem vsak aky, chodi k urologovi. Na vianoce som im dala Macu peruansku + Kotvicnik, aby to aj jej priatel uzival a este pri tom uziva nejake lieky od lekara. Tak snad sa budu moct zacat uz aj oni snazit. To IUI asi nema ziadnu pripravu ze? Mne to tiez robili, ale nepamatam si to uz, lebo od vtedy vela vody pretieklo😉. Tak skuste este raz a ked nic tak sup na ivf a dufam, ze nebude treba a vyjde toto tretie ❤

melmel78
20. mar 2018

@nadej2018 nechcem sa namotavam a nahovarat si nieco, takych dni a pokusov u mna uz bolo a potom len oci pre plac som mala 😉 Takze radsej si namyslam, ze je to Progesteron a v najlepsom pripade az by to vyslo sa budem tesit. Viem, ze pri KET je nizsia sanca na tehu ako pri cerstvom ET, ale tak co uz. Toto sme chceli minut, nech mam klud na dusi, ze tam chudak snehuliak lezi dlho ladom 🙂. Je mi v poslednom case aj dost horko, stipe ma v podbrusku, ale nie su to krce ako na menzes. A zajtra si musim pre estrogen, lebo to co som zvykla brat nemaju skladom a dosli mi zasoby

melmel78
20. mar 2018

@skovarik mudro robis, ze ides aj na hemato, nic za to okrem casu nedas a budes vediet, na com si 👍 Ja som bola pred IVF tiez lebo mne robili davno a chcela som vediet, ci sa nieco nezmenilo. Vraj hemato sa nezvykne menit ani genetika ak je ok, jedine imunologia je taka potvora. Tej sa bojim, lebo som brala dlho Medrol kortikoidy na embryotoxicke latky a potom mi to vysadili ze vsak uz netreba hodnoty boli v norme. No ked otehotniet, hned mam naklusat na imunologiu a nasadia zasa preventivne aspon mini davky. Aj tebe vkladali tak neskoro? No ja som si myslela, ze sa doktor nejako sekol, ked ide robit KET pomaly v den menzesu 😝. Ja som prave nikdy nedostala ked som brala progesteron, az ked som vysadila, po dvoch dnoch prisli a dost bolestive

skovarik
20. mar 2018

@melmel78 no uvidíme som sama zvedavá ako dopadnem..áno tak neskoro mi vyšiel Et vraj je to normálne ale aj odber bol až 22dc a plus predĺžená ta vec na vajíčka neviem si spomenúť na tu skratku🤣🤪..no ja som vždy aj pri iui brala progesteron a veru ms som nikdy nedostala až po vysadení asi 3dni po..tak bolo to take sklamanie ale čo už narobím..ale ak by si začala spinit tak hneď volaj dr mne neurobil dobre progesteron keď som ho začala jest mala som z toho závrate ako opitá som bola a potom keď som odišla na krv mi dr povedal ,že som si mohla prísť pre injekcie lenže pi telefóne mi to sestrička nepovedala že je aj taká možnosť ..tak moja skunesot treba všetko s lekárom konzultovať ..

melmel78
20. mar 2018

@skovarik kokos to je co ze ti zle nastavil progesteron😒. To co bolo za babraka? Ja som dostala naordinovane injekcie Prolutex ale dr co zastupuje moju dr mi ich nedal vraj staci 3x1 progesteron co beriem . Ze injekcie az pri tehu budu. Ja som tiez ospala stale dufam ze to nebude z progesteronu

pagaciq
21. mar 2018

@melmel78 IUI som mala raz len s ovitrelle a druhýkrát teraz som mala stimulku letrozolom 3-5dc a potom ovitrelle a IUI.
@skovarik hemato isto chod 🙂 ja to vsetko chcem mat pre ivf. mame teda genetiku, hematku, repro imuno aj endokrinologiu. ako pisala mel tak genetika a hematka sa nemeni ale endokrinologia ano a imuno sa smeju baby ze je jak vestiaren a dost ju aj napada.

skovarik
21. mar 2018

@melmel78 dr mi dobre nastavil ale keď som volala so sestričkou ,že spynim tak mi sestrička povedala ,že ak to začne bit už krv mám začať jest tie tablety že už nie vkladať ale trúba mi nepovedala aké to ma účinky a potom keď som prišla na krv tak som to vravela drabkovi a bol nasraty ,že on onicom nevedel a že on by mi určite nekazal to jest ale že sú aj injekcie tak odvtedy mám ponaučenie ,že ak mám vážnejší problém volam dr nie sestrickam..
@pagaciq ja už mám všetko zasebou len na hemato som nebola lebo tam vraj neposielajú keď som tehu nikdy nebola,ale už som ukecala dr ,že však už keď 1et a1ket a nič nech mi da papier..ale až v apríli som dostala termín ..tak uvidíme ..

melmel78
21. mar 2018

@skovarik kokso, no pekne, to ano. Napriklad ja v sobotu som tiez zhanala Hlinstaka, lebo po transfere sa mi nezdala prepustacia sprava. Sestricka ze co potrebujem, tak som jej vysvetlila a dala mi na neho radsej mobil. On zlaty ochotny vysvetlil. Lebo mi zmenil davkovanie a ja som mala povodne naplanovane ine, tak ma to zmiatlo.

melmel78
27. mar 2018

ahojte zienky tak za 2 dni ma caka odber krvicky ci to vyslo alebo nie. Netestovala som, nemam odvahu a hovorim si, ze staci ak si pokazim jeden den a nie hned viac dni, ked najdem 1 ciarku. Takze statocne vydrzim az kym mi sestricka nezavola. Moje pocity neboli doteraz ziadne, nic necitim, nic ma neboli az do vcerajska. Dostala som hnacku, brucho ma strasne rozbolelo ako keby uz mal prist silny menzes. V noci som sa zobudila na to, ze mi treba vracat a ze mi je velmi tazko od zaludka. Nezaspala som do 4h az nad ranom.

nadej2018
27. mar 2018

@melmel78 ahooooj, tak tieto priznaky su vyslovene ze tehotenske👍👍👍👍😍 drzim ti palce taaaaaaakto silno, aby si uz bola tehulka, ja som tiez zistila vdaka wc ze nieco je ine ako byva, takze verim ze je to aj tvoj pripad, hned nas informuj prosim❤️.
My sme zistili, ze cakame dievcatko, sme nadseni, stastni 😍

melmel78
28. mar 2018

@nadej2018 dakujem moja, ale nemyslim si, ze budem tehu. Dnes rano som si robila test a negativne 😢. Ale je zvlastne ze posledne 2-3 dni sa u mna prejavuju priznaky ako keby som bola. Akurt prsia ma nebolia. Ako som pisala, v noci som sa zobudila ze mi je zle na vracanie, tazko od zaludka a vlci hlad. Potom som nezaspala. Vcera sa zopakovalo zasa to, ze som v TEscu mala brutalne navaly tepla a zle mi bolo na vracanie. Cez den to nemavam, len tak na vecer to vzdy zacne. V noci som sa musela najest, co som bola hladna. Bolo by divne, keby test s citlivostou 10iu nezachytil hcg v moci a to som mala vlozenu blastocystu🙄

nadej2018
28. mar 2018

@melmel78 este nemusel teoreticky, staci ze sa trosku neskor zavrtal drobcek❤️ Velmi dufam ze krv ukaze presny opak. Aky test si robila? Lebo napr pepino ukazuju neskor, sama to mam vyskusane.

melmel78
28. mar 2018

@nadej2018 tiez v to dufam, lebo priznaky co som pisala neustupili a navyse ma stekli okolo pupka dost intenzivne nepravidelne. Robila som Galdema, som raz dostala na gynde, nepoznam ten test, Iny som si ani nekupila, aby som nemala pokusenie. A ty sa mas ako moja? Stale pisem len o sebe 🙂

skovarik
28. mar 2018

Caute dievčatá
@melmel78 jaaaj moja nemala si sa stym stresovať a daj len na svoje pocity..ja ti veľmi silno držím palce..už nech ideš na krv..ver ver ver že bude pozitívna ..😇🙏🏻🌸
Ja mám už tiež výsledky no ale nič moc na gynde mi vyšiel zlý hor.profil ,že štítnu žľazu mám zle asi tam sa mi odrzkadlila stimulácia 😞..našťastie steri sú Ok..ale zase urologické mám tiež nič moc mám zlatého stafylokoka a vraj na sk nieje žiadne antibitikum nato ..takze asi tak ide ma picnut..takze po veľkej noci ma čaká turde doktori a môj ket sa odkladá na dobu neurčitú..
@nadej2018 a tebe gratulujem k malej princeznej ❤️🌷..pekne si ju tam opatruj..

nadej2018
28. mar 2018

@melmel78 velmi na teba budem mysliet, aby ti zavolali zajtra s takym vysledkom, ze budes mat najkrajsiu velku noc❤️❤️❤️
Ja sa mam zatial velmi dobre,a velmi dufam ze to tak aj ostane,som stastna, no tazko sa mi vstava do prace, byvam unavena 😀 Rychlo to cloveku ubieha, tie prve tyzdne pomaly a teraz to letiiiiii

@skovarik dakujem moja❤️❤️❤️😘 A podla mna ak zistili kde je problem, tak budu vediet ako postupovat dalej, lebo mne napr ked robili hormonalny profil, laparoskopiu atd, vsade vsetko dobre a tym padom sme nevedeli stale kde je problem :( a bola som zufala rok a pol

skovarik
28. mar 2018

@nadej2018 tak ja už 4roky taham a vždy bolo všetko Ok ale teraz mi urobil preventívne hormonálny profil už keď som bola na steri aby som do ket išla v pohode..a vidis teraz mi to vyšlo zle predpokladáme ,že tu sa mi odrzkladluje stimulácia a tie všetky hormóny čo si pichame..no som zvedavá čo mi povedia na endokrinologii..ja už ani neviem pomenovať čo som či zúfalá,či nasrata či sklamaná alebo či unavena z toho ,ze vlastne chceme iba dať život jednému novému človiečiku..a život nás takto skúša ..

melmel78
29. mar 2018

Ahojte zienky, tak som negativna, moje pocity sa potvrdili 😢😢 Vysadzam lieky a musime bojovat dalej, co uz. Az o mesiac pojdem k doktorke, ta pride koncom aprila, tak sa poradim, co dalej. Vsetkym vam prajem krasne sviatky a drzte sa.

skovarik
29. mar 2018

@melmel78 😢😢😢😢😞 strašne ma to mrzí..aj tebe pekne sviatky🌷😘

evaachesa
29. mar 2018

@melmel78 jooj to mi je hrozne luto 😢 hlavne vela sil do dalsieho boja....urcite to raz vyjde 😍

nadej2018
30. mar 2018

@melmel78 tak velmi ma to mrzi :(((( verila som:((( ale ono sa to raz podari! Ja stale verim, ze zeny co o deticky bojuju si ich zasluzia❤️ Vcera mi sestricka hovorila o tom, ze ma prvorodicku, co ma 50rokov. Zenske telo zvladne mnoho ❤️ Oddychni si cez sviatky, nacerpaj energiu