Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@melmel78 trocha si oddychni a potom uvidis..ja verim ,že sa raz dočkáte ....a ty si nerozmýšľala ísť do Brna aspoň na konzultáciu??tusim si vravela,že ty už budes samoplatca?!aj keď ja osobne verim aj tým našim lekárom ,len je to fakt aj o šťastí..ja idem zajtra na endokrynologiu tak som zvedavá čo mi povie..a zoberiem aj moc k urologovi na tu baktériu čo mám v moci neexistuje antibiotikum nikde ani mimo sr..tak mám tiež povinnú pauzu ale ani mi to nevadí asi 😊...
@nadej2018 ahoj moja nepamatam si presne ale ja som mala pravdepodobnost 1:63 a dali sme si robit Trisomy testy lebo na amniocentezu som nechcela. Vsetko bolo v poriadku a viem ze to riziko sa zvysuje vekom. Vobec sa tym nezatazuj. Moja mama robila dlhe roky sestricku na gynde a hovorila ze za tie roky len malemu percentu zien vysli vysledky ze naozaj zle a skutocne to bol down. Kedy ides na testy?
@skovarik ahojcek tak ako dopadlo vysetrenie u endokrinologa? A co ten zakerny bacil? Prosim ta ako si po neho prisla ze u nas na to atb neexistuje? Do Brna zatial nechcem myslim si ze to ludia zbytocne nafukuju ze tam su naj kliniky. Vsetko je to o ludoch a poznam nejeden pripad kedy na to baby nadavali. Zatial mam pauzu tlacim vitaminy caje a zacala som cvicit. Je vonku pekne tak hlavu zamestnavam vselicim 😊. Drz sa a cakam na spravy ako si dopadla
@melmel78 ahoj nakoniec som sa neako blbo objednala takze o týždeň idem k endokrinológiu..no to mi hneď dr zisťoval či sú lieky na toho bacila ale nenašiel volal aj do lekárne no nič neni..aj ja som rozhodila siete aj do nemocničnej lekárne laborantkam a neni fakt ani v Čr ani Hu..takze uvidim idem pondelok obvodnej si dať spraviť steri z krku a hrdla či nahodou aj tam to nemám..a uvidim vraj telo sa s tým vysporiada samo..tak zas ten bacil nevadí pri tehu len teda rada by som sa ho zbavila..
A máš pravdu s tým brnom ja som sa len zo zvedavosti pýtala..ja si tiež vravím ,že aj naši lekári sú dobrý a vybavený a verim im..tak super ,že prichádzaš na lepšie myšlienky ja už tiež chodím na bajk..aj keď ešte pocasie neprialo ale už to bude lepšie..tak sa drž a dam vedieť keď sa dačo dozviem..
@nadej2018 ahojcek, jeeej to teda leti to mas za chvilu a ako sa inak citis? Podla teba co to bude? 😉. Ja mam pauzu akurat koncom aprila idem na konzultaciu za Petrovou ze co dalej. No rada by som mala este pauzu lebo sa citim psychicky vycerpana zo vsetkeho. Navyse si uzivam to pocasie a je mi dobre. Tak zasa prezivat tie hrozy z hormonov sa mi zrovna nechce. Akurat na diagnosticku laparoskopiu by som chcela pred dalsim pokusom
@nadej2018 super , nech vam dobre dopadne 😘
Ja som po laparke, vsetko bolo v poriadku, nic zle neobjavili. Doktor povedal, ze som ok. Ale pre nieco mam dlhe cykly s jasne nepotvrdenou ovulkou, ze. No a zjavne sa mu nechce patrat po pricine, poslal ma do centra. Kvapem si bylinkove tinktury na upravu cyklu a chcem to riesit prirodzenou cestou. Volala som do ambulancie, kde sa zaoberaju naprotechnologiou 🍀
@nadej2018
@melmel78
@evaachesa
@topasitta
Cauko dievcence..juj tak ten cas leti..ja cakam na vysledky z hematologie ale az v maji budu..endokrinologiu mam ok a urologiu ani sama neviem..ale momentalne mi to je jedno 😂🙈..uzivam si tiez krasny cas chodim bicyklovat a nacerpavam novu silu..o tej naprotechnologii som citala ale ja uz nemam energiu na taketo veci to je tak asi na rok..ale vraj to ma vela pozitivneho ..tak drzim palce
@skovarik pomaly dalej zajdes aj ked tie nase biologicke hodiny su neuprosne 😊. Ja tiez pauzujem a je tak uzasne pocasie ze si to uzivam a nechcem si to kazit zasa hormonami a celym procesom ivf. Ja sa chystam za bylinkarkou p. Kopacovou uz som jej pisala. Jeden nikdy nevie mozno mi poradi nieco co fakt zaberie na sliznicu. Tento tyzden mam mat vysledky z reumatologie tak som zvedava.
@melmel78 daaakujem 🙂 ano od soboty 3x1 ... co som si citala vedlajsie ucinky tak som dost vystrasena a ak toto nevyjde dalsi pokus uz dame asi bez hormonov ... vklad bude cca 8-9 maja ... drabek tam ale teraz nebude tak idem k doktorke na T .. uz si nepamatam meno :D poznate ju? Ty si teraz davas pauzu? Aj ty sa drz a hlavne si uzivaj tieto pekne slnecne dni 🕊
@evaachesa necitaj letaky lebo ta bude slak triafat z tych vedlajsich ucinkov 😁. Ja si sice tiez precitam takmer vzdy a potom zistim ze sa moc pozorujem ze kde a co ma boli. Z toho spreja mi pekne narastla sliznica lebo z liekov co som jedla moc nechcela. Ano mam pauzu uvidime do kedy. Ta dr sa vola Tazberikova vraj je v pohode. Ja som nemala tu cest zatial s nou. Velmi ti drzim palce maj je dobry mesiac na babatka ❤
@skovarik s bylinkami je to na velmi dlho a ako na teba posobila? Ja to skusim ale len preto aby som vedela ake bylinky pit. Sice okrajovo poznam tie nase zenske no viem ze na konkretny problem treba spravne namixovat. Cajikujem furt takze preto chcem. Okrem toho beriem ine vitaminy samozrejme. Vratim sa zasa k Mace a Kotvicniku pravdepodobne. Tie mi velmi pomohli
@nadej2018 ahojcek no gratulujem ❤ dievcatka su super 😍. Tak ty uz si za polovicou a pomaly sa gulas do ciela jupiii 👏a morfo bolo v poriadku tak o to viac si mozes konecne vydychnut a uzivat si😉. Ja pauzujem a cakam az sa mi znormalizuje cyklus po tych hormonalnych zasahoch. Menzes mi meska tyzden a nevyzera zeby sa strojil prist. Ani som zatial nebola u lekara viem ze mi pichnu vyvolavacku ak pojdem. Zrejme som mala anovulacny cyklus. Bylinkujem vitaminujem a ked budem v poriadku pojdem zasa do centra. Zatial sa snazim uzivat si pekne pocasie. Tak sa drz a tesim sa na dalsiu spravu od teba 😘
@skovarik a tie urologicke zalezitosti ti vlastne zistili az teraz pri podrobnejsich testoch? 🙄 Stale hovorim, kym si este uplne mladucka, tak mas cas doriesit vlastne telo a potom otehotnies ako nic ❤️
@evaachesa joooj anooo kocik mame vybraty, aj postielku, vecicky pomaly zbierame😍
Kocky, bodajby sa vam teraz zadarilo, mohli by ste nakupovat zimne vecicky, zamilovana som do tych malinkych plysovych zimnych veci 😍
@nadej2018 aj kamosku mam tehu ona bude zaciatkom augusta rodit tento rok je plodny veru 😊. Este vladzes robit veci mormalne ci ani uz nie?
@evaachesa tehu nebudem zial dlho sme spolu nic nemali lebo mi nasli nejaky bacil a ten som liecila vyse tyzdna potom som cakala na ms a ta nic 😒.
@skovarik nebola som este ale chystam sa moxno tento tyzden. Vobec mi to nevyslo
@nadej2018
@melmel78 ahoj tak uz mam hematologicke vysledky mam luxusne vysledky tak mi to povedala doktorka..ze idealne na mnozenie 😊😂..len neako sa nemnozime..urologicke veci som preliecila antibiotikami este som zobrala tam dnes moc ak bude ok asi pojdem tento mesiac na ket akurat cakam ms..ale odporucila mi hematologicka detox neake kvapky aj obklady..tak skusim aj to ..
@skovarik supiiis tak sup na to 😊. Ten detox je dobra vec aspon jeden cyklus a potom by si mohla na ket. Co ti odporucila na detox?Ja som po vyvolavacke menzes mi meska 14 dni ale snad uz pride. Potom by som chcela na hormonalny profil na krv aby som vedela na cim som. Chvilu payza dam do pohody telo a cyklus a pojdem na ivf
@melmel78 obklady na brucho a neake doplnky vyzivove ale bylinneho charakteru na uro,creva a gyno..prave som to studovala na nete v cechach sa to vyraba ..tak urcite mi to zle neurobi a mozno mi to pomoze na tie moje mocove cesty..tak dufam,zebudes mat dobre vysledky aby si mohla ist na ivf hlavne sa psychicky posilni a naber vela energie...

@evaachesa
@nadej2018
@skovarik dakujem baby, ste velmi zlate, ze na mna myslite. Uz ma presiel smutok, musim sa cez to preniest a ist dalej. Koncom aprila bude dr Petrova k dispoz, tak idem za nou a uvidime, na com sa dohodneme. Ja mam vsak pocit, ze je zo mna uz zufala a nevie co somnou. Najhorsie je, ked ani lekar uz nevie co by spravil, aby pomohol. Este uvazujem, ci sa s nou nedohodnem na diagnostickej laparoskopii, predsa len je to 2 roky po potrate a kyratazi, kde bol velky zasah do organizmu a vela sa tam mohlo pokazit. Pred 2 rokmi uz som mala diagnosticku laparku a nasli zrasty a zapal sliznice. Na to som brala antibiotika a velmi to pomohlo, vtedy som aj otehotnela. Lebo tieto veci nie je vidiet na ultrazvuku. Aj vam vsetkym drzim velmi palce, verim, ze to raz vyjde