Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@blue_horsetalk ahoj a stebou je co??ako pokracujes??este chodis do repromedici??
Kocky prosím vás viete či majú v Repromedice dobrých embryologov?
@blue_horsetalk ved mi napis do spravy preco, nemusis to sem davat, len ma to zaujima 🙂 . Mozno ma tvoj nazor presvedci. Ja k nej chodim uz 5 rokov, raz bol uspesny vklad. Nemam pocit zeby sa nejako nesnazila, obcas mam z nej pocit, ze je mimo ale v konecnom dosledku vzdy urobi maximum. Teda aspon ja mam ten pocit
@tinni ja som si minule pokukala co to o nich a ta jedna robi alebo robila aj na Antolskej embryologicku. Tazko si to overis, to ti asi len lekar moze povedat na zaklade skusenosti a pochybujem, ze ked pojdes na konzultaciu, tak ti povie doktor, ze nie su dobri 🙂 . Niekde som pocula, ze v Brne su vyborni, ale ci je to pravda a kto to povedal, to vazne netusim.
@melmel78 Nepotrebujem ta presvedcat, toto si sama musis rozhodnut. Zdrhla som po par stretnutiach, ktore si do konca zivota budem vycitat ze som voobec absolvivala. Mala som odist hned po prvom stretnuti. Ta zena ani len netusi ako sa tieto veci maju robit. Nechapem tu drzost vystupovat ako odbornik. Mala by ist racej krmit holuby do parku.
@blue_horsetalk parada tak drzim palce v Brne a podaj spravy ako sa ti dari 🙂
@blue_horsetalk inak na tu Petrovu si napisala uz tolko nelichotivych veci ze si myslim ze mozes povedat co konkretne sa udialo ;) pripadne ak to nechces povedat tak radsej ani nic nepis 😏
@evaachesa tak o tom si rozhodnem ja, ale vdaka za podnet.
@minnonnka povedala som tej ceske, nech mi skopiruje zlozku a vpohode zkopirovala a dala. Bola mila.Podla mna jej bolo jasne, ze sa vidime naposledy.
@blue_horsetalk ahoj, prosím ta a v Brne si bola v ktorom centre?
@blue_horsetalk tak super ,ze si odisla tam a hlavne ,ze si spokojna a hlavne aby ti pomohli a prisiel vysledok😇😃..takze uz mas ivf za sebou v brne ked sa chystas na ket??ja este verim drabkovi a dufam ,ze sa najblissi ket vydari uz musi😉😇..tak ti drzim palce a ked to vide daj vediet
@skovarik Hlavne si dajte bacha, ci mrazia kazde embryo zvlast a tiez je fajn, ked pri 5 dnovej kultivacii pouzivaju moderne stroje, kde netreba tie embrya vyberat na pozorovanie.
@tinni nebudem robitbreklamu ziadnemu centru. Spravila som si prosto prieskum na nete, nektore vylucila, nektore navstivila na prvu konzultaciu, zhodnotila dojem a nakonec vybrala. Toto je jediny postup, ktory viem odporucat. Inac nevylucujem, ze su ok centra aj na SK. Repromedica to ale podla mna neni.
@blue_horsetalk tak vies ja ked som sa rozhodovala vybrala som si repromedicu lebo robi s modernejsime strojmi ako ine starsie centra tak naozaj uz tazko povedat co je leosie rozhodnutie..je to o stasti a hlavne na akeho lekara a embriologa natrafis..nadej umiera posledna..a hradis si to sama v brne?ci aj cez poistovne to riesis?
@skovarik Hej, ta samotna stranka veci, ktora je len o velkom stasti, tu si clovek nevie zial zaplatit. Nuz, musime vytrvat, snad to raz vyjde.
@blue_horsetalk museli ta fakt riadne nasrat ked takto zle pises o nich 😉. Len skoda ze sa nechces podelit o svoje skusenosti s nami aby sme vedeli comu sa vyhnut. Drzim ti palce v Brne je dolezite aby pacient nol spokojny to je zaklad pre uspech. Mna tam tiez kade kto posiela. No zatial nie som presvedcena dostatocne no pohravam sa s tou mysliemkou.Ja mam za sebou 3xivf a 1x ket v Iscare. Riesila ma tam Petrova a vyslo 2.ivf. No a ked odisla sli sme za nou lebo ona bola ochotna robit to co iny lekary nie. Naposledy ma v Iscare vzal do ruk Valky a aj ked mu dr pred odchodom pripravila cely protokol, urobil podla seba. Napokon sam uznal ze mala pravdu. Uz ma tam nic nedrzalo lebo najhorsie je behat od lekara k lekarovi tak sa nic nevyriesi. Kolko lekarov tolko postupov a nazorov. A co sa tyka mrazenia tak vo vacsine centier mrazia embryjka spolu alebo po dvoch troch. Ak by chcel pacient inak ma na vyber za poplatok. Pri PK mas tak isto moznost sledovat svoje embrya cez Embryoskop za poplatok. Normalne to nerobia ani v inych centrach. Mozno v Brne to maju uvedene ako standard ale urcite to maju zaratane v cenach. A ozaj ty si uz samoplatca ci? Co v Brne teraz planujete?
@melmel78 mne automaticky mrazili po jednom..po 2 mrazia asi v pripade ak chce zena vlozit 2 pri kazdom vklade nie?
@blue_horsetalk embryoskope je v brne bez priplatku? To maju potom fajn 🙂
@blue_horsetalk no ak mas x embryi jasne ze nemrazit spolu. Ked mas par kusov tak vacsinou po dvoch mrazia a vkladaju dve. U starsich pacientiek ktore maju x vkladov ako ja za sebou mrazia po dvoch vacsinou. Je vacsia uspesnost ze sa aspon jedno uchyti. Ale co centrum to nazor. Poznam aj take centra kde vylucne po jednom embryu robia transfer. Urcite ak je pacientka mlada s dobrou urodou tak by mali navrhnut pocet mrazenych spolu. Vacsinou je to na lekarovi ci embryologovi aby ti poradil co je pre teba naj. A co teda ty v tom Brne?
@blue_horsetalk
@blue_horsetalk takze dievcata buduci tyzden ma caka Moj posledny Ket 😊..som pripravena ist do toho aj psychicky a fyzicky som zdrava ako ryba..uz len vyckat spravny den idem v prirodzenom cykle bez hormonov akurat chceme dat lepidlo uz nemam co stratit..

@pagaciq dakujem za info