Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@blue_horsetalk juuj tak to drzim prstyy..ale spinenie vacsinou znaci uhniezdovanie ;) ja som 2 den po ket s poslednym embryom tak su to nervy..no a presne aj my sme si povedali ze ak .. tak pojdeme na dovcu zrelaxovat sa 🙂 ale nesmieme mat negativne myslienky ;) dufam ze nepojdeme :D
@blue_horsetalk držím ti palce ..treba verit ..
@alexa1983 ty si chodila tiez do Repromediky do Ba? Ku komu ak sa mozem opytat? Preco si odisla? Len ma to zaujima, robim si statistiku, ze ci ist na dalsi pokus tam, alebo Brno. Brno je daleko, osobne sa mi tam nechce chodit, lebo ja som chodila kazdy 3 den na kontroly. A zalezi od kliniky. Kde v Brne si skoncila? Lebo kazdy len Brno a tych klinik je tam velaaaa.
@blue_horsetalk nerobila si si test? Ak ti vkladali 5 dnove embryjko, uz by mohli byt ciarky 🙂
@melmel78 Dakujem..dnes som toľko radosti urobila v centre keď som im ukázala test aj drabka som pockala musela som mu to ukázať ..až hykali aké krásne čiarky 🙈😁✊🏻 Tak verim ,že mi zavolajú tu najkrajšiu správu..a vraj všetky čo sme boli v ten deň na vkladoch mame pozitívne testy ❤️👶🏻
@blue_horsetalk tiiiisko gratulujem ✊🏻✊🏻✊🏻❤️
@blue_horsetalk cize od 9 dna po 11den a slabli ti ciarky? Ci opacne? Lebo ak silneju, to je dobre, mali by postupne silniet kazdym dnom. Spinenie este nic neznamena, to moze byt aj zavrtavanie embryjka, len aby si krvacat nezacala, lebo to uz nie je potom dobre. Po transfere ti dali aj Pregnyl? Ak ano, kolko jednotiek? Lebo ten sa drzi v tele par dni a svina niekedy ukaze pozitivne testy. Aj u mna to tak bolo.....no nechcem ta stresovat, urob si aj zajtra test a uvidis 🙂. Moooc ti drzim vsetky prsty 🙏😘
Takze dievcata po 4rokoch ... som tehotna😘🙈😆🍾🥂..hcg 1212..ešte stále tomu nemôžem uveriť ...Vám všetkým prajem skore //😇✊🏻..
@blue_horsetalk budem sa modliť 😇
@blue_horsetalk tak ti gratulujem a silno silno držím palce aby ti rástlo hcg..kedy ideš na kontrolu?ja až sa mesiac
@skovarik Dakujem, ja neviem, zajtra zavolam do centra, mi povedia co ako..
@blue_horsetalk tak potom to silnie moja, to je vyborne znamenie, lebo hore mas slabsiu a ta spodna silnejsia, podla mna to bude ok 😉. Len teda aby nebolo mimomaternicove. Preco na uzv mas ist prosim ta? Vysledky z krvi na hcg ti brali? Ake si mala
@blue_horsetalk aha vidim cez 220hcg, je to malo, ale ak zacne rast, je to dobre znamenie, velmi drzim palce 🙏
@blue_horsetalk vies co neviem uplne presne ale mrkni na internete statistiky. Viem ze su niekde ja som si to pozerala pred 2 rokmi. Lebo u mna na 14 den namerali 2700hcg co bolo zasa vela. To vsak boli dvojicky. Ty ked mas jedno babo tak kludne to moze pomaly stupat a zrazu raketovo vyleti. Len musi dvojnasobne stupat a zrejme preto idu u teba kuknut uzv ci je vidiet embryjko. Daj urcite vediet. Myslim na teba
@blue_horsetalk ja si akurát čítam o hcg podľa mna to vôbec nevadí ,že je nižšie ..aj to tam píšu podstatne aby stúpalo ako píše mel ..daj vedieť ako si dopadla..😇✊🏻😊
@blue_horsetalk hlavne bud v klude to robi tiez velmi vela ale viem ze sa to lahko hovori. Ja by som sa tiez isla zblaznit od cakania