Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@skovarik jeeej drzim palce 😘. Super ze v prirodzenom cykle aspon nebudes nadopovana. Hlas sa nam potom. Ja sa zatial navsteve vyhybam este nie som pripravena. Bola som na gynde na hormonalnom profile. Vysledky ok nic nie je mimo normu len ich chcem doniest Petrovej lebo amh mam 0.40 😣. Pred pol rokom som mala 0.70. To tak rychlo kleslo? Nerozumiem tomu
@evaachesa tak super budeme spolu čakať..držím palce ..a Dakujem
@melmel78 Dakujem ti..robil mi drabek ..no tento krát som sa rozhodla bit doma iba dnes a zajtra a stredu idem do prace ..potom mám 5dni dovolenky ideme si užiť trocha..predtým som bola doma a nič..tak som si povedala tentokrát ,že sa nebudem obmedzovať a budem robiť len sa budem šetriť..pýtala som sa dr čo mi odporúča povedal režim ako doteraz tak som sa pýtala ci môžem aj bicyklovat a povedal že kludne😆🤣..
@skovarik drzim palce😘 Dufam, ze mala bodka bude krasne rast❤️
@melmel78 velmi ma zaujima ako pokracujete obe, dufam, ze sa pridate k tehulkam velmi skoro a potom sem budete hadzat fotky a prispevky ako rastiete❤️
Ja uz zacinam poriadne priberat, zavodnujem sa a takto v teple mi opuchaju nohy ruky kolena, ale stoji to za to😀
@blue_horsetalk ahoj, aj ja som zdrhla po roku v Repromedike do Brna a tiež si neviem vynachváliť hlavne odbornosť lekárov a ich prístup. A ľutujem že som Brno neriešila hneď v prvom IVF. Tak držím palce 🙂
@alexa1983 Ktore centrum si si vybrala?
@nadej2018
@melmel78
@blue_horsetalk Caute dievcata ešte stále tomu nemôžem uveriť ale test ukazal//❤️😇😃👶🏻..na krv idem zajtra..
@skovarik Ale ta je paradna! Gratulujem! Kolko dni si po transfere?
@blue_horsetalk tipujem ze bude 13den kedze zajtra ide na krv 🙂 a tebe sa ako dari v brne? Absolvovala si tam uz nieco?
@blue_horsetalk 13den a Dakujem 😘
@evaachesa Dakujem ti pekne hrozne sa tešíme..som zvedavá na zajtra..😘

@skovarik siiiilno drzim palce nech sa to podari .. teraz to musi vyjst 😊😍