Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@blue_horsetalk Reprofit
@alexa1983 inac vela sloveniek tam chodi mam pocit a zvatsia si chvalia, vela dobrych recenzii som citala na nich.
@blue_horsetalk ahoj ako moja? Nieco nove? Prestalo spinenie?
@melmel78 ja mám mudr Franka a je veľmi milý a vyzerá že vie čo tam robí 🙂 Stimulku som ešte nemala , vybavujeme papiere , ale tam robia iba krátke protokoly - menej hormonov, kratšia stimulka, menej ničia telo a efekt rovnaký pri tvorbe vajok keď s nošou hormonov. Že všade na svete sa používa krátky protokol iba na SR dlhý ... Chodiť tam nemusíš počas stimulky, sú v kontkate s tvojim gyndošom, k nemu chodíš na merania folikulov a potom telefonuješ svojmu doktorovi do Brna a až na výber tam ideš - jedna z možností, alebo tam môžeš chodiť, ale keďže je to krátky protokol tak tam ideš max 3 krát ,ak ti tedanormálne pracujú vajká 🙂
@blue_horsetalk tak vidiiis nakoniec mas take pekne // ... drzim palceee 🙂
@evaachesa ahoj Dakujem..som na dovolenke v tatrach takze tu budeme naberať silu pre bábätko ..ja som nebola pn teraz vôbec ja som aj 3dni po vklade bola na dovolenke v cr boli sme na splave..ale verim ,že to mi pomohlo ,že som sa mala výborne a vôbec som nato nemyslela a nesledovala sa..proste som si užívala..
@blue_horsetalk takze ti ukazuje test //?😇✊🏻😘❤️..ja pevne verim ,že to obe dotiahneme do správneho konca..už si to zaslúžime ..🙏🏻😇
@alexa1983 diky za pekne vysvetlenie, tak ja uvidim, mna hlavne ta vzdialenost odradza, lebo to mam v praci dost narocne a neviem si predsavit tolko volna. Ale ked pises, ze sa nemusi tak casto, tak je to fajn 🙂 . Teraz si daj pauzu, neskor pojdes na dalsi vklad. Je super, ze mas mrazacikov. Mne neostalo ziadne z posledneho IVF
@blue_horsetalk neboj, hlavne ze mas tie 2 ciarky, len sa skus ukludnit, ide o teba a vsetko ostatne hod za hlavu 🙂. Daj nam vediet, ako sa ti dari, moc drzim palce
@melmel78 pauzujem už vyše roka 🙂 teraz vybavujeme papiere v Brne, to je troška zdlhavé , ale inak ti odporúčam 🙂 Taká psycho , lebo oni ti vystavia papiere pre poisťovňu, ale kým ich pošleš do poistovne tak ich musíš poslať tu na SR mudr Petrenkovi - cez neho idú všetky umelé mimo SR a on musí napísať stanovisko pre poisťovňu, je to bývalý zamestnanec Reprofitu Brno - tam kam chodím a otvoril si novú svoju kliniku v BA a preto všetky žiadosti o umelé mimo SR zamieta :D že sa máme na to pripraviť že nám príde od neho zamietacie stanovisko, ale poisťovňa to aj tak vždy všetkých schváli :D tak nechápem na čo je toto dobré ... uňho to trvá čo baby písali cca 3-4 týždne kým pošle papiere späť, poisťovňa má na to mesiac. Takže stimulku vidím tak na september, oktober ... v podstate to budú tým pádom 2 roky pauza :D Ale tak na dobré sa oplatí čakať. Ahlavne tu v Brne dávajú aj špeciálne injekcie takým ako som ja - tvorím protilátky na spermie, to je porucha imunitného systému , pred vkladom pichnú špeciálnu injekciu ktorá imunitu utlmí na chvílu . V Repromedice mi nikdy nič také nepsomínali, neponúkli... Takže preto mám taký dobrý dojem z nich.
@skovarik gratulujem ti! drz sa
@blue_horsetalk wau úplne paráda..gratulujem❤️👶🏻..mne to už dochádza lebo začínam mat vseliake stavy😂😉..
@skovarik kedy ides na ultrazvuk? Ci si uz bola?
@blue_horsetalk až 16.7 dr ma dovolenku..ale už sa neviem dočkať..a cítiš sa ako??ja som stále hladná a dnes som mala aj nevoľnosti neake😜
@blue_horsetalk a si doma pn ??tak sa teraz opatruj a veľa oddychuj..a dufam ,že bolesti a spinenie prejdu určite si dostala aj lieky ..mne chuti všetko zatiaľ 🤣..
@blue_horsetalk áno vtedy som bola..dr je na dovolenke tak čo už aspoň sa nemusim stresovať či to tam rastie👶🏻🙈 a už keď pôjdem snáď bude všetko tam ako ma bit..
@alexa1983 aha ty ides cez poistovnu este ze? No ja uz nie...mna caka 5 IVF a som samoplatca, lebo mam uz 40rokov. Stale neviem ci pokracovat v Repromedike, alebo ist inde. Pred tym som bola v Iscare, odtial som odisla. Nemozem tvrdit, zeby chaosili, kym tam bola moja dr. Ta odisla a ja s nou sem do REpromediky. Nuz mozno este jednu sancu im dam. Len premyslam, ze ci Drabek, ci Petrova. Ci nevymenit lekara pre zmenu. Lebo Petrova ma zasa pozna, vie o mne vsetko a on by sa musel do toho zahlbit. Neviem ci je to dobry napad. Inak n to utlmenie imunity ja som brala pred cca 2 rokmi Prednison, ten mi nasadili pred transferom a potom vysadili, pre istotu.
@blue_horsetalk parada to muselo byt radosti ked si videla srdiecko 🙂 Drz sa a vela odychu. Na to spinenie ti dali nieco? Vitamin K alebo nieco ine? Lebo zvyknu
@melmel78 prepáč asi som si nevšimla ,že si pisala ..áno už to prišlo hladná som každým dnom viac a viac,dnes mi bolo prvý krát aj grcne🙈😄..a čuch no ten mám dokonale vyvinutý sa smejeme ,že som ako ten čo bude chodiť ta nová kriminálka čo podľa cuchu bude riesit🙈🙈😂🤣🤪..a prsia bolia a poriadne..poriadne si to premysli s tým centrom ja na tvojom mieste ak máš cas cestovať ja by som odisla aspoň na konzultáciu do Brna však zato nič nedáš..alebo by som vyskusala ísť k drabekovi na konzultáciu však ty už si v tom taká zbehla ,že ty mu všetky vysvetlíš za tie roky..mne Petrová fakt nesadla ale netvrdím ,že je zlá ale to sme tu už riešili..veľmi veľmi ti držím palce a prajem ti to❤️👶🏻..ty si to už naozaj zaslúžiš ..ešte keby si chcela môžem ti dať číslo na akupunkturistu ja si myslím ,že aj on mi pomohol sa dostať do úplnej pohody a pochopenia ..určite to nieje naskodu ja tomu verim😇
@skovarik tak to uz poriadne teho priznaky takto ma byt som spokojna s tym ako sa citis 😅 Ale nie, je dolezite, aby vsetko bolo v poriadku, tie pocity su dobry signal ze tehotenstvo napreduje. Asi skusim za Drabekom, nebudem mat moc cas cestovat. To Brno sice chvalia ale tiez je to o ludoch, tak ako aj tu. Dakujem moja, snad uz tento rok budem tehula aj ja 🙂 . Ty si chodila na akupunkturu tusim niekde mimo BA ze? Posli mi do spravy kontakt, pripadne email, webovku ak maju. Ja som nasla aj tu v BA ale k tomu sa neda dovolat, len 1x do tyzdna ordinuje a ked volam v case ordinacnych, prdi na mna