Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@skovarik
@nadej2018 ahojte dievcata pred chvilou mi volali z centra, konkretne dr, ze hcz jemn kleslo...pred tyzdnom som mala 4260 a teraz je po tyzdni 3990. Nie je to dobre znamenie, lebo by sa malo znasobovat kazdym dnom dvojnasobne, cize moje hodnoty by mali byt cez 10tis, aby to bolo prosperujuce tehu. V piatok idem na uzv a ked tam nebude plod, je rozhodnute. V kazdom pripade s tym ratam, pretoze stagnujuce a znizujuce hcz nevesti nic dobre. Dr sa chce len zrejme dohodnut a uistit, ze ako dalej....Nevzdavame sa vsak, beriem to ako dalsiu skusenost a viem, ze dokazem aj prirodzene otehu
dobry den. volam sa jan jerga,a som spolocnik v ReproMedica(e). so zaujmom ( a to nie je klise, naozaj 🙂) si citam diskusiu ohladne nasej kliniky, pls- pokracujte 😉...zaujima ma vas nazor na personal, ich pristup, odbornost, na kliniku celkovo, - ako ju vnimate...ti co mate negativnu skusenost, mozte byt kludne uplne adresni, ti co pozitivnu, kludne chvalte dalej - tiez adresne...piste pls vsetko co mate na srdci, - rad si to precitam, zapojim sa do debaty...dakujem, -jan 😉
@jan_jerga Dobry den pan Jerga, nestava sa, ze sa clovek, ktory je priamo zodpovedny za kliniku sa povenuje aj pacientom priamo na diskusnych forach 🙂 . Ja osobne si to vazim a je to dobry krok. Ani som netusila, ze takyto ludia sem chodia. Urcite budeme pokracovat, prajem vsetko dobre
@alexa1983 ahojky zatial nie, akurat zajtra idem na interne predoperacne vysetrenie kvoli kyretu. Zrejme v pondelok utorok budem mat po. Najhorsie je ze mam dost vyrazne tehu priznaky a som niekedy nepouzitelna. Ale to odznie po zakroku. V piatok sa ozvem ako som sa s dr dohodla.
@melmel78 takze už vieš že tam nieje plod😢 ci to len predpokladas??ja som sa tiež včera vystresovala vyzerá že moja gynekologička sa ani nepozrela do mojich výsledkov v 10tt čo som bola a včera som bola z dobrej vole u endokrinologa keďže som mala ísť keď budem tehu a poslali ma do labaku pre kópiu výsledkov a zistili že dr ma mala ihneď poslať k endokrinologovi dr bola taká nahnevaná ,že mi povedala že sa môžem kludne sťažovať lebo môže prísť aj k poškodeniu plodu..tak mi dali hneď lieky.nemam to brutálne zle ale nepracovala mi dobre štítna žľaza..tak teraz sa budem iba modliť..a ešte plus som si vyčítala z tých výsledkov ,že som pozitívna na toxoplazmózu😞..tak idem budúci štvrtok do poradne a som veľmi zvedavá čo mi na toto všetko povie dr ale som hrozne nasrata nanu ,že ja sa tu roky snažím a ona serie nato..pán dr drabek mi veľmi chyba lebo tak si predstavujem lekara vždy všetko podstivo pozrel a vysvetlil..nikdy mu nič neušlo a keď niečo vydeľ hneď sme to riešili..nebral nič na ľahkú váhu..
@skovarik nie moja este to nemam potvrdene na 100% ale kedze nevidim progres a ziaden narast hcg je to jasne. Nemyslim zeby sa nieco zmenilo a ani nepoznam nikoho komu by zrazu rychlo narastlo hcg a objavil sa mu plod s akciou srdiecka 🙁. To interne si dam spravit lebo by som rada keby kyret robila moja dr a nie hocikto v nemocnici. Zrejme v centre budu robit. Ona ide potom na dovolenku tak nech stihneme. V piatok si to ideme len potvrdit a dohodnut zakrok. Ta tvoja gyndoska je neporiadna a necudujem sa ze si nastvana na nu. A ona vie ze si sa dlho snazila? Nechces chodit radsej Drabekovi nadalej ? Ja som bola vcera na endokrinologii som sledovana dlhe roky kvoli znizenej funkcii. Treba to riesit ak nemas dobre vysledky lebo mozes prist kvoli tomu o babo. Mne hovorila ze ak zistim ze som tehu nech si hned dam vyssiu davku liekov. A spravila som tak. A ta toxoplazmoza neni od maciek?
@skovarik Drabek uz nie je na klinike?? Mojko ja som mala vo vysledkoch tiez pozitvu toxoplazmozu, ale DR mi povedala, ze sa nemam toho laknut ak to tam vycitam, lebo ze zena ak raz toxop.mala , tak v tele ti uz ostanu navzdy zvysene hodnoty, ale to uz nie je skodlive. Ja ani netusim kedy som ju prekonala 😩ale vzdy som mala okolo seba macicky tak sa ani necudujem 😂 tak neboj, ziadny stres 🙏🏼
@melmel78 tak budem čakať čo v piatok napíšeš ale hlavu hore a bojuj ďalej..
@alexa1983 tak aspoň si ma trocha upokojila za tu toxoplazmozu..
A ja neviem však už keď som tehu tak už do centra sa nechodí??ci vy si myslite ,že by som tam mohla chodiť??tuto možnosť mi neponúkli ??aj keď teda ja som tam občas vedela tehotné ale to som si myslela,že sú možno známi a tak...
@skovarik lebo ste pisali ze skoda takeho dr ako bol Drabek, tak preto sa pytam 🙂 Ja som zacala v pondelok stimulovat, teraz v pondelok budem mat prvu kontrolu, tak drz palce 🙏🏼😘 musim si pichat aj fraxiparin a take mam z neho modriny :( strasne hrubu ihlu ma :( cele brucho z neho mam bolave :(
@skovarik zdravim - jan jerga - to hovorite o nasej klinike? RM, ano? mozte byt pls konkretnejsia? aka pani doktorka podla vas zanedbala co nemala? uplne kludne pomenujte pls, prip. mozte aj osobne mne na mail jerga@repromedica.sk btw, dr.drabek u nas stale je...bol na dv akurat, tento tyzden normalne od pondelka ordinuje...
@jan_jerga zdravím vás..nie nie u vás dr ale moja pôvodná gynekologička ku ktorej chodim bezne..práveže u vás som bola spokojna s pánom dr drabkom..ale už keď ste napísal možno budete vedieť odpovedať ,ja som sa RM nato nepýtala ..ci chodia k Vám aj naďalej už tehotne pacientky na bezne kontroli??
@skovarik ahoj moja no zasa zmena...v piatok som bola na uzv a kyret sa zatial nekona z dufam ze ani nebude 😉. Sli sme si dohodnut termin a dr kukla ze ako to vyzera....si predstav ze tam nasla krpca 😍. Hovorila ze uz zazila vselico ale ze som fakt zvlastny pripad. Vraj tam vidi akciu....aj mi ukazovala na monitore. Neverila som ved len den pred tym som si vybavovala papiere na kyret. Vzali mi krv a okolo obeda vola dr ze tie hodnoty zodpovedaju. Lenze podla uzv a velkosti je to 6tt a podla poslednej ms 8tt. Vraj to moze byt ak som neskor otehu. Cize sledujeme dalej.....v piatok som bola tak sokovana ze som sa zabudla opytat na vsetko mozne. Dalsi uzv je stvrtok.
@skovarik @melmel78 ahojte dievcence, tak ziadna slava :( na 8.den mam sice cca 8 folikulov, ale male :( maju max do 12 mm, tak mam dalsiu kontrolu v stredu a ze sa uvidi co dalej :( zblaznim sa ked nebudu vhodne na vyber :( za lieky sme tam nechali 900 eur :( Ale za to mam “krasnu” 15 mm cystu 😡 zasa na lavom vajecniku :( ked som mala stimulku v RM tak sa mi urobili na nom dve a museli sa odsavat :( Vraj tu to robia tak ze pri vybere ak sa k nej dostanu tak ju odsaju ak nie tak laparoskopicky - teda operacne musi ist von, lebo ze pri vklade by mohla cysta branit :( Tak som zufala , myslite na mna nech tie “vajcaaa” rastuuu 😩
A vy dve mate co nove? Skovarik ako ide tehulkovanie? A Melmel nieco nove? Tak na teba myslim any ti oznamili ze je vsetko ok ❤️❤️
@alexa1983 neboj dobre bude aj mne rastli pomali folikuli išlo to ako lacnemu to...🤣 ale nakoniec sa to rozbehlo ale asi týždeň sa to posunulo..však telo nieje stroj..hlavne sa s tým veľa nestresuj..
Ja sa gulatim a gulatim citim sa celkom dobre..vramci možnosti 👍🏻👶🏻..štvrtok idem do poradne už sa nevieme dočkať ..
Držím ti všetky palce

@nadej2018 a ty sa máš ako??este neumyvas okna nebehas po schodoch😃??lebo však už aj termín máš pred sebou??tiez cakam netrpezlivo 😇😉