Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@melmel78 17tt som no brucho mám už riadne ale dosť som pribrala 🙈😀..ale snáď to potom zhodím..ináč sa to da vydrzat je to naozaj iný stav..nemám nieake ťažkosti a výtoky už začali práve sa trosku liečim rosalginom ale nič strašne..štvrtok idem do poradne tak drž palce budú mi robiť screening a dufam ,že mi povedia aj pohlavie👶🏻❤️..a ty sa cítiš ako?ake máš príznaky ???
@skovarik uuz 17tt? 😮 To ale ubehlo ved len nedavno si sa tesila ze si pozitivna 😀. A pohyby uz citis? Ja som zacala v 16tt citit take motyliky ako keby....Rosalgin sa moze v tehu? Tiez ho mam doma ako prevenciu. Na mne sa priznaky vyzurili...celodenna nevolnost a aj v noci. Par krat som vracala, napina ma snad zo vsetkeho, tazko od zaludka a kyselina, unava strasna a nic sa mi nechce. Som total nepouzitelna...
@melmel78 no veru leti toooo...nie ešte nič necitim zatiaľ ..ale už sa neviem dočkať 👶🏻❤️..tak povedali v lekárni ,že môžem aj tehotne my to vraveli..tak moja dr mala dovolenku a nechcelo sa mi ísť k inému dr..tak to nemáš moc ružové ale sa vraví ,že keď je žene tak veľmi zle to znamená ,že je babo v poriadku a pekne si tam rastie..mna to celkom obišlo ja som bola skôr vecne hladná a ak som sa nenajedla hneď tak mi bolo zle ale už sa mi to upravilo ..už som neni večný hlados🙈😂..a kedy ideš teraz k dr?
@skovarik tak potom napis kedy zacnes citit fazulku som zvedava 🤗😇. Ja som si Rosalgin supla v case ked som netusila ze som tehu lebo mi nasli ecoli a nechcela som brat antibiotika. Stacil jeden vyplach a som uplne v pohode. Tiez som pocula aj citala ze sa moze. Radsej toto ako chemiu. A hladna som aj ja a presne ked sa hned nenajem tam je zle. Zajtra idem za dr tak som zvedava ❤
Ahojte dievcata, idem z centra a vsetko vyzera v poriadku 🙂 , sme 7tt a mame 11mm a srdiecko veselo bije ❤ Neskutocne som rada, ze zatial ide vsetko ako ma....ale nechcem to zakriknut, je to len zaciatok. Dr Petrova je hotovy poklad, zobrala mi stery na bakterie, dala kopec instrukcii kam vsade mam ist ako prevencia...imunologia, hemtalogia. Kedze mi pred tehu nasli ecoli, tak sa trochu bojim, lebo by som mala zacat brat lieky co mi dala Macmiror, ale vraj sa v prvom trimestry nemozu...teda na letaku je to napisane. Ona potvrdila ze uplne v pohode. Tak ak sa o tyzden najdu ecoli, musim zacat brat. Mala niektora z vas take ze pocas tehu ste brali taketo lieky?
@melmel78 juuuuj to je take skvele juchuuuu chuuu😀😉😆😇..ja som mala už viac krát echerichiu coli vždy sa to preliecovalo aj pred vkladom som sa nato liečila ale ja som chodila k urologovi hlavne musis strašne veľa pit ak je to teda to iste čo myslim ja 🙈..tak sa drž ty naša tehotnica 🌸😉..opatruj si fazuľku ..
@skovarik ze tehotnica 😀...no dve tehotnice aj ty si , ale viac gulata 😉. Pockam na vysledok ze o tyden bude...nejako dlho to trva nie? Aj u imunologa som bola osobne vobec neberu telefony..v pondelok idem na krv ze ci mam hodnotu ok. Lebo som bola liecena na cytokiny 3/4 roka a od januara mi nebrali krv na to. Aj k hematologicke musim..k dr Drakulovej len sa neviem dopatrat cisla na nu.
@alexa1983 nie mne z mocu zisťovali..
@melmel78 tak k týmto lekárom to trvá sa objednať 🙉 ..ja som dnes bola podľa usg je všetko Ok uvidíme čo krv..vyzerá že bude dievča najprv tam videl pipika ale potom že nie 🤣😀..tak uvidíme nabudúce 😇..bolo to krásne vidieť tak si pekne plavalo a kyvalo ručičkami 👶🏻❤️
@melmel78 Drakulova: tel:+421 2 32 66 07 50 monika.drakulova@synlab.sk

@alexa1983 ahojcek no stress to dorastie ved ti stimulku kludne mozu natiahnut podla potreby aby dozrelo co najviac spolu. Ja som tiez tak mala a pri dalsej kontrole krasne narastli. Drzim mooc palce ✊👍