icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

alexa1983
18. sep 2018

@skovarik ano, davali sme isci, picsi, macs a pk. Este neviem ci si mam dat aj to lepidlo pri vklade, lebo v RM som ho mala pri vsetkych vkladoch a nic

skovarik
18. sep 2018

@alexa1983 Fuu ty si sa tusim rozsupla🤣..tak ja som ho mala len pri poslednom to lepidlo a vtedy to vislo ale že to moc nedáva vyššiu úspešnosť..je to vraj len o peniazoch..

alexa1983
18. sep 2018

@skovarik manzel ma horsi spermiogram, tak sme sa zamerali na spermosky aby aa vajko oplodnilo.. uz nechcem toto vsetko treti krat absolvovat :( je mi strasne zle :( moje telo toto nejak nedava :(

skovarik
18. sep 2018

@alexa1983 no verim ti je to náročné ..ale oplatí sa to a zabudnes keď si čoskoro nájdeš //🙏🏻😇 drzkaj sa

melmel78
18. sep 2018

@skovarik
@alexa1983 ahojte dievcata tak dnes same dobre spravy tesim sa s vami 🤗😍👐👍. Ja som bola na imunologii a dali mi 2x do tyzdna Dexamed a 1x3 tyzdne intralipidove infuzky. Na potlacenie reakcie imunitneho systrmu. Vzali aj krvicku a vysledky ci nemam zvysene cytokiny budu o 2-3 tyzdne. Zajtra hematologia....beham po lekaroch, ale musim kvoli minulym neuspechom. U mna je to teraz na hojdacke...raz cely den zle a inokedy len unava a v pohode. Aj vy ste to mali takto? 🤔 .
@alexa1983 aj dobre ze ste si dali macs a picsi. My sme tiez planovali. Horim zvedavostou akp budes pokracovat. Ale 10 embryjok super uspech.

skovarik
19. sep 2018

@melmel78 Ach moja tak to máš zaujímavé ale radšej takto ako niako..len nech ti to všetko pomoze donosiť zdravé bábätko aby sme sa budúci rok všetky vytesovali..ja som to tehu zvládala dobre nič extra sa somno nedialo podstatne bolo mat jedlo k dispozícii a stále niečo prezúvať ..mne len od hladu bolo zle..a keď som mala volny deň som spala lebo cez týždne nemám cas si ani na 5min sadnúť ..tak sa drzkaj a len samé dobre správy píš 🌸

alexa1983
20. sep 2018

@melmel78 @skovarik Ahojte dievcence, takze dnes mame 9 deticiek 8 bunkovych, ze idu tak sko maju a jedno mame 4 bunkove, ze ide pomalsie , ale ze mozno to este dobehne. Ale aj tych 9 je krasne cislo a krasna pálka za mrazenie 😂😂😂 ale Pan Boh zaplat za ne 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Uz len aby vydrzali a napredovali ako maju ❤️ Vy sa ako mate ? V sobotu 10:30 na mna myslite 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

melmel78
21. sep 2018

@alexa1983 perfektna sprava tak nech napreduju tfuj tfuj drzim palce 🤗😘👍👌. Kolko embryi ti budu vkladat? A ano ta palka za zmrazenie....ale neva hlavne ze mas co mrazit 😊. Ja som vzdy bola z tych ze prd ostalo. Ja sa snazim dovolat svojmu gynekologovi len neberu telefon. Zajtra zavolam skoro rano. Chcem sa objednat na kontrolu a pre lieky

skovarik
21. sep 2018

@alexa1983 to je krásne..veľmi ti držím palce a budem na teba myslieť..a keď pôjdeš domov z Brna si lahni v zadu v aute a zober si ananásovi dzusik ten nikdy nieje naskodu😀..a hlavne oddychuj aspoň do pondelka nech sa bábätko tam pekne uvelebi😘👶🏻..

alexa1983
21. sep 2018

@melmel78 vkladaju 1, doktor mi 2 hned zatrhol kvoli mojej vahe malej 😂🙈

alexa1983
21. sep 2018

@skovarik @melmel78 dakujem dievcence❤️Budem vas infoskovat ako som na tom 🙏🏼😘

melmel78
21. sep 2018

@alexa1983 to faaakt? 🙂 ze kvoli vahe no mne bez problemov vlozili dve a tiez nie som nejaka velka 😝 Ale asi kvoli veku vkladali dve. Nevadi, hlavne aby sa chytilooo 🙏👶

alexa1983
21. sep 2018

@melmel78 neviem, tak mi pocedal doktor , ani som sa nepytala 🙂 ale preberali sme vklady kt som mala v repromedike a tam som si dala 4.vklad 2 vlozit a na to povedal dr v Brne ze to neexistuje, ze pri mojej vahe a stavbe tela by som ich urcite nedonosila . Tak nejak 🙂

skovarik
25. sep 2018

@alexa1983 ahoj tak ako sa máš??ako sa cítiš??si doma pn??vela sa prihovaraj a hladkaj tvoju bodku..
@melmel78 a ty všetko Ok??
Myslím na vás..moje babo už začalo kopkat takze už viem ,že tam ozaj niekto byva😂👶🏻❤️

alexa1983
25. sep 2018

@skovarik melmel78 ahojte dievcence, dnes sa citim uz ok, praveze mam nervy te ma nic neboli ani nepicha :( do vcera ma brucho pobolievalo a stale nafuknuta, dnes uz ani to nie. Inak nakoniec nam mrazili 5, tej najvyssej kvality, lebo ze oni slabsie nemrazia, kedze tam nie je predpoklad aby embrijko prezilo.
Ale baby poviem vam, uplne som bola mimo z ich pristupu, az sa mi chcelo od dojatia plakat. Vsetko to bolo take velmi ludske a prijemne. Na rozdiel od SR tam pri vklade bol aj manzel, takze vsetko videl na monitore ultrazvuku a bol z toho uplne mimo ze wau 😂 Dokonca nam tam na monitore v sale ukazovali co sa prave robi s nasim embrijkom v priamom prenose , aho ho embriologicka naberala a vsetko okolo toho, cely cas pocas vkladu nam doktor vysvetloval a ukazoval na monitore kde je vo mne a co robi , cely cas sme to pozerali na monitore a nakoniec ked nam vytlacil aj fotku nasej bodky tak ja uz slzy v ociach 😍 bolo to prekrasne .. naozaj neskutocny pristup ❤️
No a teraz cakam a mam nervy ako to pomaly ide 😩😩😩 A vy co mate nove?
To musi byt uzasny pocit ked citis skovarik ako ta mala bublinka kope uz 😍😍😍 a ty melmel? Nejake nove pocity?

melmel78
25. sep 2018

@skovarik
@alexa1983 ahojteeee no skovarik uzasne 😍 mam z teba radost ze s takou lahkostou prechadzas tehu len tak dalej 😊😇. Ako pocitujes pohyby?
Alex nemusis vobec nic citit.....mne to zacalo tak ze som citila brucho ako pri menzes. Strasne tlaky ze uz som myslela ze pride no a prsia boleli ako pred menzes. Takze vobec nic zvlastne 😉. Ah tych 5 mrazenych je super uspech. Hlavne ze ulozili tie naj. Je dolezite ako sa citis na klinike a ze ti to tam vyhovuje 😊. Uz som niekde tusim citala ze pri vklade bol aj tatik ale neviem ci tu na Sk alebo v Cr. Kde to vlastne chodis?

skovarik
25. sep 2018

@alexa1983 no super tesim sa ,že ste mali z toho celého radosť ..neboj sa všetko bude Ok presne ako píše mel ani ja som to neako necítila pár dni ma pobolievalo brucho a potom už len ako keby na ms a prsia ako pred ms..a ten pocit som mala ešte mesiac po vklade ,že ms príde každú chvíľu..hlavne sa nestresuj uzivaj si dni ja som bola 4dni po vklade na splave aj som si čosi vypila a potom som išla do tatier na 10dni a vidis zabralo to tehotna som chodila po túrach 😀..uvoľní si psychiku👍🏻😉..

A veru je to krasny pocit keď babo už kopka ale je to ešte iba chvíľočku musím ležať a bit v klude ..už sa tesim keď to bude intenzívnejšie ..však o týždeň mám polovicu za sebou 🙈😆 strašne to leti ..
@melmel78

alexa1983
25. sep 2018

@melmel78 do Brna Reprofit, predtym som chodila sem do Repromediky ale bez uspechu :( toto je nase 2.ivf. A ako ti ide tehulkovanie ? Ako sa citis?

alexa1983
25. sep 2018

@skovarik uz polovicu?? Parada 👍🏽 Aj si ostala pn? Ja som pri ivf pri vsetkych vkladoch sa bala aj pohnut, iba som lezala, ledva presla na wc a nic z toho. Teraz som to vzala uplne inak 😂 este v den vkladu sme boli na svadbe , tancovala som iba na sladak, ten mi doktor povolil, ale povedal nam ze je jedno ci zena lezi alebo sedi, ze kludne mame ist, len nemym uz pit, a ziadne tance velke a nic tazke dvihat,ze teda sa setrit. Tak tento krat fungujem uplne akoby som ani na vklade nebola. Nemyslim na to stale hlavne. Tak snad to pomoze ❤️🙏🏼

skovarik
25. sep 2018

@alexa1983 nie niesom pn ..ani som nebola iba deň vkladu som ostala doma..tiež som si povedala ,že budem fungovať ako keby nič..len si uzivaj a nestresuj sa..verim ,že to vide😇🙏🏻👶🏻Držím palce

nadej2018
26. sep 2018

@alexa1983
@skovarik
@melmel78 ahojte, prepacte ze sem neprispievam, nestiham pri dcerke 😍 Uz ju mame na svete zopar dni, porod bol super, rychly a stalo to za tu bolest. Malinka je zdrava, robi nam neskutocnu radost❤️
Gratulujem vam k tehotenstvu, velmi sa s vami vsetkymi tesim❤️

melmel78
26. sep 2018

@alexa1983
@skovarik ja som zacala pohyby citit tusim nejako v 16tt? Uz si to presne nepamatam 🙂 A bolo to take ako steklenie.....no a dalej uz som nedosla, takze teraz verim, ze si to uzijem. Vraj sa to potom zintenzivni tak, ze ti to niekedy neda ani v noci spat, ked dostanes kopanec do rebra 😅
Alex uzivaj si, samozrejme nechlastaj ako duha, decentne pripitie je v pohode 😀 A ja so tiez veselo pocas tehu lietala na bicykly a robili sme dost narocne tury. To som nevedela ze uz som....len som bola nastvana na seba, ze nevladzem a ze babkovatiem 🚲 Neboooj mozno budes prekvapena a keby ze aj nie, no tak tolko nanucikov, prosiiiim ta co by som ja este tento rok za to dala, keby sme mali co vkladat ❤😍😘 Drzim ti velmi palce

melmel78
26. sep 2018

@nadej2018 jeeeej gratulujem zo srdca, myslela som na z teba, ze nejako si potichucky, ze uz mozno je to na svete. Ako to zvladas? Aky bol porod? Verim, ze mas toho dost a ze priorita je babatko, no ked budes mat cas, podel sa s nami som zvedava co nas caka

sticker
skovarik
26. sep 2018

@nadej2018 gratulujem ti prajem Vám obom veľa zdravicka..uzivajte si spolu a nech ti robi bábätko radosť..😘😀👶🏻

alexa1983
26. sep 2018

@nadej2018 gratulujem mooc ❤️

alexa1983
26. sep 2018

@skovarik robila si si po vklade aj test?

skovarik
26. sep 2018

@alexa1983 áno nechcela som ale na 11den som ocikala mala som ducha a na 13 už krásne //..skôr sa ani nestresuj s tým lebo môže tam bit nič..

alexa1983
26. sep 2018

@skovarik ide ma poraziiiit 😂😂😂

skovarik
26. sep 2018

@alexa1983 skús nato nemyslieť a vydrzat čo najdlhšie s tým testom😉..ja viem ,že je to na porážku ale čo už 🙈🤣..ver ,že to vide a modli sa mne to pomohlo😇🙏🏻

alexa1983
28. sep 2018

@skovarik mam uz druhy den silne menzesove krce :( zajtra by som to mala dostat :( bojiim sa 😩😩😩