Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@alexa1983
@skovarik ahojte holky moje mysli na vas casto 🙂 😘 Alexa gratulujem a som rada, ze vsetko prosperuje a napredujes. Uz ma dobiehas pomaly 😀 Ja som 15tt aj nejake drobne a zajtra idem na uzv, krv a neviem co este na gyndu. Skovarik ❤ no comment ty si proste tehulkujes a gulatis sa a uz si pekne daleko 😍 Inak ja tiez furt zerem a priberam, tiez mam depku z toho, opuchaju mi nohy, brucho sa nejako moc zagulatuje uz. Ale my to vydrzim vsetky no nie? 👏
@melmel78 @skovarik Baby kaslime na kila 🙂 tak to dame potom nejak dole po porode 😂😂😂 hlavne nech su nase babätka zdrave a rastu 🙏🏼❤️ Ja iba papam,kakam a spim 😂😂😂ako kojenec 🙂 Ja ma 15.11.nejake testy, tak som zvedava, min tyzden mi dal doktor tehu knizku a ja som viac nevnimala ze co mi idu robit za testy 😂😂😂Aj citite nejake krce alebo nieco ? Pri zväcsovani maternice? Ja som mavala silne a skoro cele dni a noci, ale teraz uz iba sem tam za den . A ste pn?
@alexa1983
@melmel78 ja som hyper mama všetci sa mi smejú ,že som nezastaviteľna..ale čo už oddychovat budem od 21.12 nepohneme ani prstom..budem iba ležať ,chodiť po kamoskach a uzivat si..a tie nohy aj mne opuchaju nosím kompresne podkolienky aj ruky mi opuchaju a bolia kĺby na prstoch ráno ich ledva zohnem🙈..ale ináč si to zato uzivam najviac keď moja Julinka kope až brucho nadskakuje je to smiešne 🤣..mel držím palce v poradni dak vedieť ..
Alexa mna stále pichá kade tade dole raz ako keby vajecniky potom v suske ale vraj ako dieta rastie a brucho je mega veľké tak je to normalne..pn som neni pracujem o stodvesto😆
Tiež idem budúci týždeň na cukor a potom do poradne tak snáď bude všetko Ok.vcera som bola zo štítnou žľazou a upravilo sa mi to ale liek mám brat až do pôrodu..tak sa tesim ,že je to Ok
Drzkajte sa
@skovarik ahoj, dakujem za opytanie. KET sa odlozil na dalsi mesiac 😢 lebo sa mi vyhodil herpes, aby sa nahodou nieco nestalo embryjku. Bolo mi to velmi luto, vystelku som mala velmi peknu, no ale co uz... vidim, ze si naplno uzivas tehotenstvo, tak za drzTE aj s malickou, nech je vsetko ok 🤗
@santine teraz citam ze iba ten vaginalny je nebezpecny 🙂 uf som si vydychla
https://najmama.aktuality.sk/clanok/259538/nie-...
Ahojteee, precitala som co som vladala, neskutocne sa z vas vsetkych tesim ❤️ Baby je to najkrajsi pocit na svete, my mame 2mesacnu lasku uz, v noci spinka pekne, takmer celu noc prespi. Uz sa usmieva na zname tvare, spoznava hlasy, kojenie si uzivame, a kazdy den mam slzy v ociach od stastia ❤️
@skovarik juj moja, musim povedat, ze prve dni/tyzdne boli extremne narocne, totalne sa nam zmenil zivot, nemala som cas sa ani umyt😄 Kazdym dnom sa to zlepsuje, a teraz sme uz kludni, ked sa uz s malinkou pozname, a vieme co kedy ziada a ako sa zachova. Napriklad prve tyzdne na navsteve u rodiny bola uplakana, nevedeli sme ako ju utisit, aj v aute plakala. A teraz? Teraz sa smeje, viem ako ju vziat aby sa ukludnila, vieme co od nej ocakavat❤️
@tinni ahoj citam ze mas problem s klbami. Si tehu ale nie? V tehotenstve sa to bezne deje a mali by to odzniet. Ale urcite treba ist na imunologiu kde ti porobia komplet vysetrenia a autoimunitne choroby. Mna bolievali obcas a zistili ze mam tele driemajuci reuma faktor. Ktory moze aj nemusi prepuknut naplno. Kedze sme planovali tehu v tom case poslali ma na dovysetrenie do NURCH v PN kde zistovali ci nemam ine pridruzene diagnozy co brania tehu. Ale som kludna nic mi neni 😉
@nadej2018 tak verim ,že je to náročné a venovala si sa len jej ..ja som mala 4dni u seba novorodenca hneď z pôrodnice a veru furt sme sa točili okolo nej aMaminy..ten režim a pohoda kým príde to chvilku trvá ..ale ja sa už tesim na tento moment už aby bol február ..tak len nech malinká rastie a robi ti radosť 😘
Ahojte. Som tu nova a este sa neviem celkom vo vsetkom orientovat.
Chcem sa spytat, co sa tyka kratkeho a dlheho protokolu, kedy sa robi odber vajicok a kedy potom vklad? Dakujeeem.
@nadej2018 pracujem v reklamnej agenture, hlavne teraz cez sezonu je to o drzku a nezastavim sa. Nikdy neviem, co pride, tu sa velmi zle planuje 🙂. Kedze mam minimalnu mzdu kvoli odvodom, tak moja materska bude totalne uboha. S tym ratam. Viem, ze babo moze byt aj kludne, ale moze byt aj placlive a ja sa ani nevyspim. Ale dali to ine mamicky, dam to aj ja 🙂
@123elenita Ahoj a budes ho absolvovat v Repromedike? Dlhy protokol a kratky ma rozdiel iba v pocte dni, kolko si pichat injekcie. Tusim kratky trva 7-10 dni a dlhy cez 10 dni. Pri kratkom sa zacina od 2DC a pri dlhom zacinas nejako na 21-25 DC. Uz si to presne nepamatam sa priznam 🙂 . Ale na nete najdes vela informacii o tom. Tebe uz nejaky protokol naplanovali? U mna sme vyskusali oba a dokonca aj taky specialny modifikovany, co je vlastne skoro ako dlhy, ale lekar si urcuje kolko injekcie beries a on sam povie staci a odber. Odber vajok ti budu robit az po dobrati poslednej injekcie, kedy si pichnes vyvolavacku ovulacie a o 2 dni na to ides na odber. Ten cas a den si presne planujes s dr. Vklad vajicok sa robi podla dohody s dr, ci chcete mat predlzenu kultivaciu, alebo nie. Oni navrhnu sami, ze co je pre teba najlepsie. Pri predlzenej kultivacii sa vklada na 5-6 den od transferu a pri klasickej sa vklada 3 dnove embryjko. Tie 3 dnove vkladaju malo kedy, vynimocne len vtedy, ak sa opakovane stane, ze embryjka nepreziju do 5 dna, alebo z ineho dovodu. Budes vsetko konzultovat s embryologom, lekarom. Nemusis sa bat, drzim ti palce

@melmel78 ahoj mel, aj vsetci 🤗 ja sa mam ok, v piatok kontrola uzv a ked to bude ok, aj embryjko dobre prezije, caka nas KET 😍