Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
Ahojte. čítam, že sa Vám nepáči prístup Dr.Maršíka. ja som k nemu začala chodiť v novembri, pretože môj gynekológ už nevedel ako mi pomôcť. mám za sebou 3 MA a podľa vyšetrení sme obaja s manželom zdraví.. jedine som heterozygot, čo nikto neriešil... začala som chodiť k Dr.Maršíkovi a už sme síce raz skúsili IUI, ale neúspešne, ale tiež mám pocit, že ma stále tlačí na umelé oplodnenie.. a teraz po týchto príspevkoch neviem čo si mám myslieť.. pretože tie sklamania každý mesiac už nezvládam☹
@my_angel20 ahoj🙂 ani neviem co Ti povedat resp. poradit. Ja osobne som sa s nim stretla len 2x, na stastie som u ineho lekara. Ale co pocuvam a citam, tak sa mi skutocne rozum nad tym vsetkym pozastavuje. Naposledy som bola v nemocnici a jedna pani mi velmi zaujimave info o nom povedala,neverila som vlastnym usiam. Zial to tu pisat nemozem a ani nebudem.....Ale vies....ono sa vravi 100 ludi 100 chuti. Mozno sa najdu aj taki .kt. skutocne pomohol.
@katkaklac aha. no paráda. celkom som sa aj tešila, že konečne sa niekto o mňa postará a ešte zistím, že nič moc☹ už neviem či sa mám smiať alebo plakať☹
@my_angel20 Ja som k nemu chodila rok, vela bab co poznam pri nom aj otehotnelo ale ja osobne odchadzam od neho ako odisiel z RM..idem k Drabekovi v RM a mohla by som Ti tiez porozpravat ine story o jeho fungovani..
@candour ja som tiež bola v RM, ale zrazu povedal, že už tam nie je.bola som prekvapená, lebo tak teraz tam začal, ale veď jeho vec. a mne tvrdil, že v RM nechcú napredovať, že všetko ostáva na rovnakej úrovni a on chce ísť vyššie.. ale tak samozrejme, že to asi vravel preto, aby som u neho ostala.ja veľmi chcem veriť, že on bude ten, ktorý nám pomôže
@my_angel20 budem uprimna,su to totalne dristy co Ti povedal,samu seba som rok presviedcala,ze je ok,bohuzial musim len potvrdit ze je taky ako tu baby pisu,posadnuty peniazmi a to je tak cele.a usetrim ta detailov,ktore ma def.presvedcili od neho odist.drzim ti palce v kazdom pripade!
@my_angel20 ja som tiež chodila k marsikovi,veď si prečítaj moje príspevky v tejto skupine.Najviac ale vyšperkovala moje rozhodnutie odísť od nich Durechova,ktorá je,btw jeho milenka / manželka,neviem presne. Tak nepríjemný výstup,aký som mala s ňou a embryologickou,má dohnal k slzám a bol to môj posledný pokus o zákrok v RM.A to,že chce napredovať a RM mu to neumožňuje,je pekný blabol,hodny akurát niekoho,komu chyba štipka sebareflexie.On "bol odídeny" a potvrdil mi to aj nemenovaný lekár,ktorý s ním pracuje na inom pracovisku. A následne si RM obvolava svoje ex pacientky,ktoré od nich odišli,či sa nevrátia.Mne sa ani neodvážili zavolať,čo je vlastne aj fajn,lebo to by sa tam museli vymeniť všetci okrem pani na recepcii,ktorá bola ako jediná ochotná,milá a hlásila ich prusery...Ja byt Tebou,idem do Brna do Reprofitu,my čakáme na schválenie a ideme to skúsiť k ním.
@andreakap ja nechcem chodiť do žiadnych centier☹ tohoto lekára mi odporučil môj gynekológ. otehotnieť viem, samozrejme, že to nejde ako lusknúť prstami, u mńa je problém donosiť dieťa.vlastne prejsť cez I.trimester. ja mám z neho momentálne strašne zmiešané pocity☹ neviem čo robiť.. v každom prípade budeme sa ďalej snažiť o bábo s jeho podporou a v prípade, že ten rok to nevyjde, budem skúšať šťastie u iných lekárov.
@nynyve urcite nieomu pomohli, ja zase nespochybnujem ich odbornost. Len ich pristup a bordel, ktory narobili, mi nedal pocit, ze som pre nich dolezita ako clovek, ale ze som iba dalsie cieslko, ktore im cinkne na ich ucet. Ziadna psychicka podpora, skor naopak, cloveka prehanali, davali zle informacie, chaosili a to je to posledne, co zeny, ktore maju pred a po zakrokoch, potrebuju. A vety typu, ze to prilis prezivam, su absolutne nevhodne od chlapa, ktory sa zjavne nedokaze vcitit do zeny, ktoru stimuluje hormonmi a tuzi po dietati.
Repromedica je veľmi dobre centrum. Navštevovali sme ich pár vo viedni a nic nám to nepomohlo.
V repromedice je veľmi odborný prístup a lekári ako aj celý personál sú veľmi milí. Vďaka nim čakáme bábätko ktoré sa podarilo na prvý krát Ivf metódou.
Budeme mať malého chlapčeka.
Môžem len odporučiť
Ako som uz napisala RM ako taka nemoze za to akr meno jej spravi lekar..... my sa tam tiez urcite vratime ale najprv to chce oddych pp zazitku s doktorenkom 🙂
@candour k pánovi doktorovi Marsikovi. Ak ti môžem poradiť my sme si dali vajíčka napichovat. Čakalo sa potom tri dni. A mali sme aj embryo glue.
Pan doktor Marsik vyzerá ako keby mal občas zmätok v práci ale to len tak vyzerá. Je veľmi ochotný a keď som po vklade mala raz bolesti a zavolala som mu v nedeľu večer o jedenástej bol veľmi ochotný a príjemný.
Kedy mate ďalší Termin u nich?
@my_angel20 čo sa týka pána doktora Marsika musím povedať že po doktoroch z viedne ku ktorým sme skoro 4 roky chodili bol jediný doktor ktorý vedel o čom hovorí. A to nehovorím iba pre to že sa u neho umelé oplodnenie podarilo. Je to aj preto že kedykoľvek som mala nejaký problém vždy bol na telefone a ochotný pomôcť. On sám aj nám povedal že inseminacia nakoľko sme to skúšali už 5 x sa neoplatí. .lebo šance pri nej nie sú také veľké. A keď človek má túžbu mať dieťatko nech rovno urobí ako má a najväčšia šanca je pri IVF. To vieme všetky. On netlaci ale ako sam povie..načo ešte čakať a strácať čas?
My sme s nim boli veľmi spokojný. Doteraz ak niečo potrebujem vždy sa mi ozve a pomôže ak je to v jeho silách. A pritom nie je môj gynekológ.
chodili sme k nemu rok.jedine co vie je hrabat brutalne peniaze.etika a profesionalita nula. napisal mi lieky kt.mi mohli sposobit totalne zdr.problemy,mam jedine stastie ze som ich vdaka intuicii neuzivala.nechcem toho cloveka v zivote vidiet.
@moni0891 Ja som s ním zatiaľ spokojná. Lenže u mňa je ten problém, že asi ani nevie čo má robiť. Vždy keď k nemu prídem stále len umelé oplodnenie a stále dokola. už trikrát som otehotnela prirodzenou cestou, ale bohužial trikrát ma čakalo MA. čiže môj problém je donosiť dieťa a to nerieši.. Viem, že záruku mi nikto v živote nedá, ale chcem veriť, že práve on-MUDr.Maršík je ten kto nám pomôže☹ takže si myslím, že ani IVF mi nepomôže ak sa nebude zaoberať konkrétne mojím problémom
@my_angel20 q berieš nejaké tabletky na udržanie? Skúšala di duphaston a k tomu nejaké ženske hormóny? V niektorých prípadoch to pre plaća poisťovňa. Ja som si všetko musela sama uhrádzať nakoľko nepijem na Slovensku a nemám tam ani poistenie. Skus sa na to opýtať.
ahojte kočky, chodieva niekto aj k mudr. Drábekovi? Dik za odpoved 🙂))
@moni0891 samozrejme, duphaston a ešte jeden, ale nespomeniem si na názov. teraz odkedy chodím k MUDr.Maršíkovi, tak mi dával pregnyl a nasadil hneď crinone a fraxiparine na zrážanlivosť. ale zatiaľ sa nepodarilo, takže neviem čo ´dalej. ale vzhľadom na to, že s manželom sme obaja zdraví tak ani on nevie čo má predpisovať.. a vždy to hádže do skupiny-nedarí sa otehotnieť
Ahoj, v RF u Stelcla. jak cez kopir co mi vravel Maršík, tak som tam nakoniec na IVF nešla a ostala v RM

Sweeti No ani sa ti necudujem. Mna ked sa pytali ci odchadzam s nim ako pacientka tak som povedala ze uz toho pana nechcem nikdy vidiet... a v centre mi povedali ze sa mi ani necuduju ze nechcem teraz nikde chodit. A nebola som jedina... ale velmi mi je luto ze to skodi centru