icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

denisadem
17. apr 2015

Ahojte baby v utorok idem do RM na vyšetrenie prechodnosti vaječnikov a všetko okolo toho.dufam,že to nebolí. 🙂

sweeti
17. apr 2015

@denisadem Ahoj nemalo by to boliet vobec to ti len nieco vstreknu zo spodu a budu pozorovat sonom 😉

candour
18. apr 2015

@denisade priechodnost vajcovodov nie vajecnikov.v rm ti to kto ide robit?ja uz ich nemam.prezila som peklo kvoli nim roky.tri laparoskopie

denisadem
19. apr 2015

Diky za infooo no uvidim,čo to bude 😞

matusik6
27. máj 2015

Ahoj Ako si dopadla,bolelo?

denisadem
28. máj 2015

@matusik6 Ahojky nebolelo nič..to je ako gynekol. vyšetrenie, pohodička...už sa mi to kráti a v sobotu idem vyberať vajka tak držte prstyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂

kukies
28. máj 2015

@denisadem a to tak týchlo ste sa dohodli? idete rovno na umele? Drzim palce 🙂 my chceme ist na buduci mesiac

blackrose
21. sep 2015

ahojte 🙂 chcem sa poinformovat ohladom tohto CAR, ako ste resp. ste boli spokojne? Ja prave zvazujem ci vyuzijeme Brno alebo tu na SK. Som novacik v tejto teme, kedze prve sa nam podarilo prirodzene, ale teraz uz na prirodzene nemame sancu. 😒

petrapet
autor
21. sep 2015

@blackrose Ahoj, my sme boli s manželom v Repromedice, a máme za sebou úspešný cyklus. Doma máme pol ročného drobca a veľmi sa tešíme. 3 cykly sme absolvovali v GF, prvý cyklus úspešný ďalšie dva sme mali neúspešné a dokonca sme išli aj 1x na KET ale neúspešne. Centrum sme si zmenili preto, nakoľko sa zmenil aj prístup samotného lekára v GF. Mali sme pocit, že nás už berie len ako číslo, nie ako ľudskú bytosť. Veľmi nás to mrzelo. Mapovali sme si aj iné centrá prostredníctvom recenzií, ale je to tak koľko ľudí, toľko chutí. Akonáhle sa objavilo nové centrum, išli sme na konzultáciu. Všetko čo nás zaujímalo a potrebovali sme vedieť nám vysvetlili. Boli sme veľmi spokojní so samotným prístupom personálu. Za nás Ti môžem centrum len odporučiť. . Držím palce, pri vyberaní 😉

blackrose
21. sep 2015

@petrapet dakujem krasne za recenziu 🙂 minimalne nic nedam za konzultaciu a na zaklade nej sa rozhodnem 😉 mozem vediet ci ste podstupili soft alebo normalne ivf? A dobre tomu rozumiem, ze na prvy pokus v repromedice sa vam podarilo? Zmenili aj nejaky postup oproti GF? Ci comu prikladas uspech? (ak sa to teda da vobec povedat 😅 )

petrapet
autor
22. sep 2015

@blackrose Ahoj, treba vyskúšať. Za konzultáciu nič nedáš. My sme mali hneď IVF cyklus, nakoľko mal manžel veľmi zlý spermiogram. Ale viem, že robia aj natívny a soft cyklus. To asi treba potom konzultovať s lekárom, alebo si pozri na nete. V repromedice sa nám to podarilo hneď. Nemuseli sme čakať na objednanie, všetci mali empatický prístup a majú dobrého embryológa. Myslím si, že lekár je určite dôležitý, ale predsa, to čo sa udeje v laboratóriu je rozhodujúce..... 😉

candour
11. nov 2015

hej vsetky dievcata okrem mna bohuzial co tam boli so mnou (min 4 v tom case co si piseme doposial|)potvdrzujem otehotneli tam na prvy krat..uz aj porodili niektore

kitta
26. nov 2015

Chystate sa niektora na ivf v repromedice?

amstelko
26. nov 2015

@kitta bola si tam už na konzultácii?

kitta
26. nov 2015

@amstelko bola som na iui. Dnes budu vysledky,ale zazrak necakam. Podala som ziadost na ivf.

kitta
26. nov 2015

@amstelko a ty?

candour
30. nov 2015

@kitta 14.12 mam vklad vramci prveho ket.

kitta
26. jan 2016

Baby mate nejake nove skusenosri s repromedicou? Caka niekoho ivf? Alebo su tu uz nejake uspesne tehosky?

kukies
26. jan 2016

@kitta ja nič, jedno tehotenstvo a zaroven aj potrat. Teraz ma cakaju geneticke testy a potom sa uvidi co dalej..

kitta
26. jan 2016

@kukies tak to ma mrzi. Verim,ze dalsi pokus uz bude usoesnejsi. A boli ste spokojni s repro?

kukies
26. jan 2016

@kitta áno, ja som spokojná 100%, aj na genetiku idem k nim

denisadem
1. feb 2016

Ahojte baby...tak my ideme do toho po druhykrat...drzte prsty...

kitta
1. feb 2016

@denisadem nech vam to vyjde 🙂

ketiba
25. feb 2016

@denisadem Drzim palce!

ketiba
25. feb 2016

Caute kocky, tak padlo finalne rozhodnutie. 1.3. sa ideme dohodnut do Repromedici na postupe a cca 17.3. zaciname svoj prvy IVF cyklus. Tesim sa, aj mam strach, ale verim, ze to dobre dopadne. Chystate sa teraz niektora?

kitta
25. feb 2016

@ketiba tak nech je uspesny 😊 . My sme sa chystali, ale este cakam na vysledky z endokrinologie. Tak snad v aprili pojdeme aj my.

denisadem
26. feb 2016

My zaciname cca 28.2 s pichanim...neskor sa uvidi...drzim palce dievky ;)
@ketiba

blackrose
26. feb 2016

My sa este len chydtame na prvu konzultaciu. Musime sa odhodlay. Vam dievcata drzim palce. 🙂 @ketiba @kitta @denisadem
A idete na soft alebo normalne ivf?

amstelko
26. feb 2016

@kitta ako pokracujes,co mas nove

ketiba
26. feb 2016

@blackrose my ideme na normalne IVF. Manzel ma zly spermiogram, tak mozno budeme musiet aj spermue mrazit, aby sme mali koncom marca co pouzit. Je to narocne, ale verim, ze sa to podari. Stoji to za to!