Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
Dakujem @melmel78 @skovarik 🤗 ❤❤ necitim sa nijak zvlastne, skor ze uz uz by aj prisla ms. Neuvedomila som si, ze progesteron moze takto pozdrzat ms, ked aj vyvolavacka je progesteron. Tak v utorok. Inak som sa velmi nesetrila... cely tyzden v praci a otec je velmi chory, ma bolesti, tak som mu pomahala uhadzovat vcera sneh 😐 nemohla som ho nechat tak 🙁
@melmel78 Jasne ja už mám všetko strom,darceky pobalene ,koláče napecene..😀🎄..tento týždeň už koncim v práci tak sa budem venovať len jej aby som to zvladla ..je to už náročné stať na nohách..dnes som ráno mala stres začala som spinit tak som utekala dr som sa zľakla..ale všetko Ok vyšetrila ma od spodu a všetko v poriadku len som si prekrvila moc to tam dole nasadila som si probiotiká lebo stále stále mám výtoky už dvakrát som mala antibiotiká a mala som taký pocit nekomfortu tak mi v lekárni povedali ,že to môžem no ale neurobilo mi zo dobre..tak mi dali ascorutin jest na zastavenie krvácania ci čo to..dnes som bola aj na preporodnom kurze aj muzom ešte idem stredu ..predeticare robia zadarmo dve hodiny ..a ty ako?rasties?
@skovarik sikovnica si ty 😘 a ja nic nestiham. Strom bude asi dnes, darceky celkom nevybavene tak na poslednu chvilu idem zhanat. Kolace som piekla v nedelu ale polka zjedena tak mozem znova. Kedy mas termin porodu? To spinenie by vylakalo aj mna 😑. No hlavne ze si v poriadku. Asi moc behas a mala by si viac odpocivat 😊. Ascoritin je dobry na mini spinenie. Antibiotika si preco brala? To spinenie, vytoky mas od zaciatku tehu ci len teraz zacalo?
@melmel78 ani ja nemam komplet darceky 😣 dievcata, davajte na seba pozor...
Ja vcera mini ruzove spinenie, to bol 13 den po KET. Dnes cela ruzova slipka, ani som rano nesla na krv 😯 Doktor ale vravi, ze progesteron nevysadzovat. Dnes som 32 den... to je u mna rekord, drzi to ten progesteron... tak som z toho jelen, neostava ine len cakat. Citim sa na ms aj prsia ma prestali boliet. Dam vediet. Drzte sa 💖
@santine dakujem moja aj ty sa drz a davaj pozor...snad ms nepride kvoli tehu 🙏 . Ja som tiez taka aktivna ale dnes idem ku gynekologovi lebo sa vraj dohodli s druhou dr ze ma daju do rizikovej ambulancie. Absolut netusim co to znamena, tak som zvedava.
Ten progesteron niekedy nepusti a niekto aj napriek nemu nedostane ms. Ja som to tiez tak mala, ze az ked som vysadila prisla.
@melmel78 no Dakujem ..výtoky mám od začiatku furt neaky a nato som brala antibiotiká ...a iba teraz som spinila ešte nikdy predtym..ale už dnes dobre už iba trolilinku..takze zajtra ani nepôjdem na kontrolu povedala že ak to prestane nemusim..a ty už máš neake ďalšie vysledky ohľadne babatka?dufam ,že je s nim všetko Ok a iba ta vystrašili ..
@santine na tu krv si mohla ísť trochu ruzoveho nič neznamená ale však uvidis ja som iba raz dostala ms pri progesterone ale to bol asi už aj 40dc..uvidis ale ver do poslednej chvíle..
Tak zienky drahe @melmel78 @skovarik, predsa sa nam to nepodarilo. Zajtra budu vysledky krvi, predsalen si ma zavolali okolo obeda, ale bude tam iba 0,000, lebo potom sa rozbehla ms. Uz som teda davno nemala take zmiesane pocity ako dnes a vcera 😐 Este nevieme, co dalej. Pekny vecer a opatrujte sa, nech dobojujete do stastneho konca 🤗 a ste vsetci zdravi 💚💚
@skovarik
@santine vcera som bola na gynde a dnes mam zajst na Antolsku do rizikovej ambulancie
Vraj oni ma za rizikovu povazuju kvoli veku, anamneze a dlhorocnemu neuspechu. Ze zalezi na nich ci ma vezmu abo budem nadalej sledovana v klasickej ambule. Ze je dobre ak o mne na Antolskej vedia kedze je tam aj oddelenie pre predcasniatka a inde nie je. S drobcom ma sleduju kvoli tej cyste lebo sa musi vstrebat do 26tt. Zatial je vsetko ok vraj
@skovarik @melmel78 dakujem za podporu, nikto o tom nasom neuspechu nevie, len vam tu mozem napisat a jednej zienke z RM, s ktorou sme boli spolu na OPU, ani jej to potom nevyslo... no musim sa nejako pozbierat a nekazit si sviatky, zmierit sa, ze v 42 je uz neskoro, len je vo mne trochu prazdno 😕
Mel, vzali ta na Antolsku? je dobre, ze ta chcu mat viac pod dozorom 🙂 ale hlavne, ze ste OK. kolegynka rodila ako 39,5 rocna a akurat jej opuchali nohy a mala tehu cukrovku, ktoru pekne zvladla dodrziavanim jedalneho listka.
Majte krasne sviatky zienky 😘
Krasne sviatky prajem dievcata a nech je ten novy rok lepsi ako tento a horsi ako bude ten dalsi 🙂. Nech sa Vam splnia vsetky sny tuzby ocakavania

Aj ja Vám prajem všetkým krásne sviatky..stastne a vesele vianoce🎄❤️👶🏻 A ešte šťastnejší nový rok..hlavne veľa zdravia a každej prajem bublinku do bruska 😇🙏🏻..a tým čo už majú krásne tehulkovanie 👶🏻😊..
Drahe zienky, aj ja vam zelam prekrasne sviatky a este krajsi novy rok. Uz budete drzat na rukach svoje najkrajsie darceky, svoje babatka 🤗. Prajem vela vela zdravia, stastia a rodinnej pohody. Uzivajte najvzacnejsie chvilky. A aj dalsim zienkam, co tu obcas citaju, prajem, nech sa splnia sny. S.
Ahojte dievcata všetko dobre do nového roka hlavne zdravie a každej prajem aj nové očakávania a úspechy 👶🏻🙏🏻..
ako sa máte??
Ja som bola trocha oddychovat na kramaroch začala som krvácať ale všetko je Ok asi neaka cievka..som doma na md od 22.12 len oddychujem a asi mi to uškodilo 🙈🤣..moja akčnosť mi chyba ešte pár dni mám mat kludovi režim a potom už začnem aspoň prať a pripravovať všetko pre bábätko..❤️
@skovarik ahooj moja aj tebe vsetko dobre v novom roku 😘. Tak to sme dve co chodia po nemocniciach. Ja som na Antolskej lebo mi dost tvrdlo a bolelo brusko boleli krize. Tak ma sem supli a zatial do mna magnezko tlacia a robia vysetrenia. Kolko si bola v nemocke? Drzim palce nech to dobojujes ved to mas uz len za par 😍❤
@melmel78 no tak sme nezačali najlepsie rok ale neva však si aj ty pod dohľadom trocha ta odsleduje a bude dobre..4dni som bola..tak ešte mám zato cas na porod 33tt+5 som tak ešte aspoň 4tyzdne ..a tvoje bábätko je v poriadku dufam,že už všetko vylúčili a je to tvoj zdravý poklad..v ktorom si ty týždni teraz?
@skovarik veru zaciatok nic moc ale som pod dohladom a nestresujem doma aspon 😊. Ty aj keby si teraz porodila tak je to v poriadku. Ja som 24tt takze tvrdnutie vo vacsej miere je nezelany jav u mna este. Babo je v poriadku len keby ma slabiny strasne neboleli. Oddychuj ved zachvilu uz budes mama 😍
@melmel78 a čo hovoria kedy ta pustia??no veru ja by som už aj mohla ale ešte nechcem ,ešte som neni pripravená bit mamou ešte trošičku trošičku 😇👶🏻..aj keď sa veľmi tešíme na našu lasku tak nech si tam ešte pobudne ten mesiac🙏🏻..keď plakali tie babatka v nemocnici tak som si vravela ,že si to neviem ešte ani predstaviť hihi...nemám strach ani nič ale aj tak som mala take pocity 😏..
@skovarik nehovorili nic dnes bola vizita uz aj vysledky kultivacii mam, tie su tiez v poriadku. Len to tvrdnutie nejako obmedzit. Inak mam pocit ze cim viac lezim sedim, tym viac tvrdne. Ked som v pohybe tak nie, iba minimalne. Aj tu pocujem plakat babatka a tiez si hovorim, ze uz sa tesim na nasho drobca ❤
@tinni dakujem pekne ❤a ty mas kedy termin? Kde budes rodit? S tym tvrdnutim si to ako mala? Trochu ma to zaujima, lebo kazdy ma ine skusenosti. Mne tvrdne hlavne v noci ked lezim na boku, na chrbte a budim sa na to. Cez den sem tam nic strasne. Ale vzdy to polavi ked zacnem z hlboka dychat. Tvrdnutie neboli, len citim taky tlak od spodu vzdy. Neotvaram sa aspon tomu tak bolo pred tyzdnom ked ma pozerali
Štastný nový rok baby! Neviete náhodou, že či funguje repromedice kontaktny formular na webstranke? Predtym som im vzdy volala, ale kedze som sa uz nevedela dockat, tak som im napisala hned prveho. Zatial nemam odpoved, a rozmyslam ci im zavolam, alebo im este dam cas. Nie som moc trpezliva momentalne 🙂

@santine ved to su celkom slusne priznaky 😊. Ja som zvykla testovat az na 13den po et a tam to bolo jasne vzdy u mna. Drzim palce na utorok 👌👍✊